University of Leeds
Επιστήμη τροφίμων (Βιοτεχνολογία τροφίμων) MSc
University of Leeds - Πανεπιστήμιο του Leeds

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Food Science (Food Biotechnology) MSc στο Πανεπιστήμιο του Leeds για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Οικονομικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
62 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Οικονομικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £48000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28000 - £35500 £27500 - £45000 £36500 - £63000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Οικονομικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27884 £27717 £35530
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23465 - £32837 £21492 - £35900 £25913 - £47649

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το ΠΜΣ Επιστήμη Τροφίμων (Βιοτεχνολογία Τροφίμων) ασχολείται με θέματα που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης παραγωγής τροφίμων. Όχι μόνο θα βελτιώσετε τις γνώσεις σας σε κρίσιμους τομείς της επιστήμης των τροφίμων και της υγείας, αλλά θα εξερευνήσετε επίσης τις απαρχές της βιοτεχνολογίας, τη νομοθεσία και τα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με τη βιοτεχνολογία στα τρόφιμα και τις σύγχρονες βιοαναλυτικές μεθόδους στη βιοτεχνολογία και την ασφάλεια των τροφίμων.

Θα σπουδάσετε στη Σχολή Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Leeds, η οποία φιλοξενεί έρευνα παγκόσμιας εμβέλειας που έχει επηρεάσει βασικούς τομείς της βιομηχανίας τροφίμων. Αυτή η έρευνα τροφοδοτεί άμεσα αυτό το πρόγραμμα MSc, πράγμα που σημαίνει ότι θα μάθετε τις τελευταίες καινοτομίες και πρακτικές στην επιστήμη των τροφίμων από ερευνητές και ακαδημαϊκούς που εργάζονται στα ερευνητικά ινστιτούτα και τις ομάδες της Σχολής.

Μόλις αποφοιτήσετε, θα είστε πλήρως εξοπλισμένοι με τις προνοητικές, σχετικές και επίκαιρες γνώσεις που αναζητούν οι παγκόσμιες εταιρείες της βιομηχανίας. Επιπλέον, το εκτεταμένο σύνολο δεξιοτήτων που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών θα σας ανοίξει την πόρτα σε πολλές διαφορετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, όπως η έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, η διασφάλιση ποιότητας και η διατροφή.

Γιατί να σπουδάσετε στο Leeds:

 • Μάθετε τις τελευταίες καινοτομίες στην επιστήμη των τροφίμων σε τομείς όπως η πέψη και η παράδοση, η ασφάλεια των τροφίμων, τα λειτουργικά βιοπολυμερή και ο σχεδιασμός νέων τροφίμων, οι οποίες συνδέονται άμεσα με την έρευνα που διεξάγουμε εδώ στη Σχολή μας.
 • Βελτιώστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε κρίσιμους τομείς που είναι περιζήτητοι στη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας τροφίμων, της βιοτεχνολογίας τροφίμων, της μικροβιολογικής και χημικής ασφάλειας τροφίμων και των επιπτώσεων της επεξεργασίας τροφίμων στη διατροφική ποιότητα.
 • Διεξάγετε το δικό σας ατομικό ερευνητικό έργο στο πλαίσιο του μαθήματός σας και αποκτήστε βιομηχανική εμπειρία στη συγκέντρωση, ανάλυση και παρουσίαση επιστημονικών δεδομένων.
 • Απολαύστε την εξαιρετική πρακτική και θεωρητική διδασκαλία που παρέχεται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς ακαδημαϊκούς που εργάζονται στην αιχμή του δόρατος στον τομέα τους με ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, όπως εξοπλισμό βιομηχανικού επιπέδου για τη διερεύνηση της κολλοειδούς φύσης των τροφίμων, εξοπλισμό σκέδασης ακτίνων Χ μικρού και μεγάλου εύρους γωνίας (SAXs & WAXS), εγκαταστάσεις ηλεκτρονικής μικροσκοπίας, αναλυτές υφής, τριβόμετρα και αναλυτικό εξοπλισμό HPLC και GC.
 • Βελτιώστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και ενταχθείτε στους επιτυχημένους αποφοίτους μας, οι οποίοι έχουν σταδιοδρομήσει σε ορισμένα από τα πιο αξιοσέβαστα ιδρύματα της βιομηχανίας παγκοσμίως, όπως η Unilever, το Korea Food Research Institute και η Wm Morrison Supermarkets Plc.
 • Κατακτήστε τις πιο σύγχρονες πρακτικές και τεχνικές που αναγνωρίζονται στη βιομηχανία σε ένα πρόγραμμα σπουδών που έχει ενημερωθεί και συμβουλευτεί άμεσα από τη βιομηχανική συμβουλευτική επιτροπή.
 • Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το χρόνο σας στο Leeds συμμετέχοντας στην εταιρεία μας για την Επιστήμη Τροφίμων, όπου μπορείτε να διευρύνετε το ενδιαφέρον σας για τις σπουδές τροφίμων και να γνωρίσετε άτομα του μαθήματός σας εκτός διαλέξεων μέσω εκδρομών και κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως το καλοκαιρινό μπάρμπεκιου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Food Science (Food Biotechnology) MSc από Πανεπιστήμιο του Leeds

30% Διοικητικά επαγγέλματα
25% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Βιβλιοθηκονόμοι και συναφείς επαγγελματίες
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η αξιολόγηση γίνεται με διάφορες μεθόδους, όπως επίσημες εξετάσεις, τεστ μέσα στην τάξη, εργαστηριακές πρακτικές εκθέσεις, φύλλα παραδειγμάτων, επίλυση προβλημάτων, εργασίες σχεδίου και προφορικές παρουσιάσεις.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees taught
  • no components less than 6.0
  • 6.0
  • Graduate Degrees research
  • no components less than 5.5
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • No components less than 5.5
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFood Science (Food Biotechnology), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο πτυχίου με βαθμό 2:1 (hons) σε αντικείμενο που περιέχει βιολογία και χημεία.

Πτυχίο πτυχίου με βαθμό 2:2 (hons) θα ληφθεί υπόψη για υποψηφίους με εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων ή/και στην έρευνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Εισαγωγών

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Leeds στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Leeds σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γεωργία

  • #6 
  • #52 
  Γεωργία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Leeds

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Leeds

Το Πανεπιστήμιο του Leeds είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στο Leeds του West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται περίπου ένα μίλι βόρεια του κέντρου της πόλης του Λιντς και είναι επίσης κοντά στις δημοφιλείς φοιτητικές γειτονιές Hyde Park, Woodhouse και Headingley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Leeds - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Leeds

προπτυχιακοί φοιτητές:
26410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
10335
:
36745
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Βιοτεχνολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Being a Postgraduate International Student at the University of Leeds
 • Biology | Undergraduate Degrees at University of Leeds
 • Study a PhD in the UK as an International Student at Leeds
 • Studying Psychology at the University of Leeds
 • Study BA Modern Languages and International Relations at the University of Leeds

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Leeds
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοτεχνολογία (Εφαρμοσμένη Μοριακή Βιολογία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
88% 6% 0% £26100 £24800 161 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία με μοριακή βιολογία και βιοτεχνολογία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £31300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
78% 5% 0% £25000 149 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία με βιοτεχνολογία MBiol Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία (4 έτη) [MSci] MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
95% 0% 5% - 173 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοτεχνολογία MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Βιοτεχνολογία MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £10800 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Βιοτεχνολογία MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSci Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία (τετραετές ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22100 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSci Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό), συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22100 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης