University of Chester
Συμπεριφορά των ζώων MSc
University of Chester - Πανεπιστήμιο του Chester

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Από τους τρίτωνες μέχρι τις νυχτερίδες, από τους γορίλες μέχρι τις γάτες, υπάρχουν πάντα περισσότερα να μάθουμε για τους μηχανισμούς που διέπουν τη συμπεριφορά. Σε αυτό το μάθημα θα εξοικειωθείτε με τις τεχνικές αιχμής που χρησιμοποιούν κορυφαίοι επιστήμονες για να αποκαλύψουν τα μυστικά του φυσικού κόσμου. Θα εξερευνήσετε πώς τα πιο πρόσφατα ευρήματά μας μπορούν να εφαρμοστούν για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων, όπως η βελτίωση της διαχείρισης των ζώων σε αιχμαλωσία ή ο μετριασμός των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Θα κατανοήσετε τα βασικά ηθικά διλήμματα στον τομέα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ερευνητικές σας δεξιότητες και να διερευνήσετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει σε μια προσωπική διπλωματική εργασία.

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα μαζί μας;

Στο Τσέστερ θα μάθετε απευθείας από κορυφαίους στον τομέα της έρευνας της συμπεριφοράς των ζώων. Τα τακτικά ερευνητικά σεμινάρια και το προσιτό, υποστηρικτικό προσωπικό καθιστούν το τμήμα μας μια φιλική, φιλόξενη κοινότητα για φοιτητές από διάφορα υπόβαθρα. Από ορμονικές δοκιμασίες έως γενετικές αναλύσεις, διαθέτουμε τις εγκαταστάσεις που θα χρειαστείτε για να αναπτύξετε βασικές εργαστηριακές δεξιότητες. Το Τσέστερ βρίσκεται σε καλή θέση για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στο πεδίο: τα καταφύγια, οι ζωολογικοί κήποι και τα εθνικά πάρκα είναι εύκολα προσβάσιμα.

Διάφορα μακροχρόνια ερευνητικά προγράμματα του τμήματος, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για διατριβές και τη συμμετοχή σας σε πρωτοποριακή έρευνα. Η ομάδα διδασκαλίας μας έχει επίσης ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία και το έργο της διατριβής σας θα μπορούσε να σας προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης και εμπειρία σε έναν εξειδικευμένο τομέα, όπως η παρακολούθηση της άγριας ζωής ή η διαχείριση ζώων. Έχουμε στενούς δεσμούς με ζωολογικούς κήπους, ενυδρεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα και ΜΚΟ - ανεκτίμητη βοήθεια για τη μελλοντική σας επαγγελματική πορεία.

Στο μάθημα αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές. Οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων θα στοχεύουν σε αυθεντικές εργασίες μαθημάτων και θα δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο σταδιοδρομίας με τη βοήθεια ενός καθορισμένου προσωπικού καθηγητή. Οι εργασίες που θέτουμε, συμπεριλαμβανομένης της επιστημονικής επικοινωνίας, της συγγραφής αιτήσεων επιχορήγησης, των αξιολογικών εκθέσεων και των παρουσιάσεων αφίσας, είναι τόσο ελκυστικές όσο και εξαιρετικά εφαρμόσιμες σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών απασχόλησης.

Οι μέθοδοι αξιολόγησης είναι ποικίλες και στοχεύουν στη μελλοντική απασχόληση. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν παρουσιάσεις αφίσας, αιτήσεις επιχορήγησης, προφορικές παρουσιάσεις, συνθετικές ανασκοπήσεις ή εργαστηριακές εκθέσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimal Behaviour, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει κανονικά να διαθέτουν πτυχίο με άριστα (τουλάχιστον 2:1) σε μια βιολογική/συμπεριφορική/οικολογική επιστήμη (π.χ. συμπεριφορά των ζώων, βιολογία διατήρησης, ζωολογία) που να περιλαμβάνει στοιχεία πειραματικού σχεδιασμού και στατιστικής ανάλυσης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν σχετική εμπειρία σε ζώα.

Σπουδαστές με προπτυχιακό τίτλο σπουδών τουλάχιστον 2:1 σε άσχετο τομέα πρέπει να αποδεικνύουν στην αίτηση ότι διαθέτουν ισοδύναμη εμπειρία σε συναφή τομέα, π.χ. διατήρηση άγριας ζωής, διαχείριση ζώων σε αιχμαλωσία. Πρέπει επίσης να αποδείξουν στην αίτησή τους στοιχεία πειραματικού σχεδιασμού και βασικές δεξιότητες στατιστικής ανάλυσης, ίσως κατά την ολοκλήρωση μιας ερευνητικής διατριβής.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Chester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Chester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Chester

Το Πανεπιστήμιο του Τσέστερ, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Τσέστερ. Το πανεπιστήμιο είναι επίσημα συνδεδεμένο με τη χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει στη δήλωση αποστολής του ότι στο πανεπιστήμιό του είναι ευπρόσδεκτοι φοιτητές όλων των θρησκειών ή και καθόλου θρησκείας. Το Τσέστερ λειτουργεί από έξι συνολικά πανεπιστημιουπόλεις, πέντε από τις οποίες βρίσκονται στο Τσέστερ, η άλλη στο Γουόρινγκτον, με το κεντρικό κτίριο της πανεπιστημιούπολης να είναι γνωστό ως Parkgate Road Campus.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Chester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Chester

προπτυχιακοί φοιτητές:
8005
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3300
:
11305
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Συμπεριφορά των Ζώων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life - University of Chester
  • Meet Our Students
  • Settling in at the University of Chester
  • Sport: meet the students
  • A City for Students: Behind the Photoshoot
  • Business and Management: meet the students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά των ζώων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με συμπεριφορά των ζώων MZool Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αλληλεπίδραση ανθρώπου-ζώων και ευημερία MSc Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr
(Wrexham Glyndwr University)
- - - - - Ρέξαμ Oncampus μερική απασχόληση
Εφαρμοσμένη συμπεριφορά των ζώων και ευημερία των ζώων MSc Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Κλινική συμπεριφορά ζώων (διαδικτυακή μάθηση) PDD Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Online μερική απασχόληση
Συμπεριφορά των ζώων MSc Πανεπιστήμιο του Chester
(University of Chester)
- - - - - Τσέστερ Oncampus μερική απασχόληση
Συμπεριφορά των ζώων MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - - - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων MSc Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
82% 8% 3% £29700 159 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης