Ulster University
PGCE - Εκπαίδευση στην περαιτέρω εκπαίδευση PGCE
Ulster University - Πανεπιστήμιο Ulster

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα αποτελεί υποχρεωτική προϋπόθεση για όσους διδάσκουν σε κολέγια περαιτέρω εκπαίδευσης (FE). Το μάθημα αυτό αποτελεί συνέχεια του

πρόγραμμα για όσους έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το Πιστοποιητικό Διδασκαλίας.

Στο μάθημα θα καλυφθούν προηγμένες δεξιότητες διδασκαλίας και θα τις εφαρμόσετε στο δικό σας γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέες δομές όσον αφορά τις διαδικασίες, την αξιολόγηση του σχεδιασμού και τους μηχανισμούς υποστήριξης που θα ενισχύσουν την ποιότητα.

Η πρακτική σας στην τάξη θα παρακολουθείται και θα σας ζητηθεί να αξιοποιήσετε την έρευνα και την ακαδημαϊκή βιβλιογραφία για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας.

Για να γίνουν δεκτοί σε αυτό το μάθημα, οι σπουδαστές πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου όπως ορίζονται και πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον εργοδότη τους προκειμένου να αποδείξουν ότι απασχολούνται σε ένα κολέγιο περαιτέρω εκπαίδευσης ή στον τομέα της μάθησης με βάση την εργασία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPGCE - Education in Further Education, PGCE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

****Για να είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει κανονικά:**** Να αποδείξετε ότι έχετε ικανότητες στον γραπτό και προφορικό λόγο στα Αγγλικά και τα Μαθηματικά (βαθμός GCSE C ή ισοδύναμος). Βλέπε εγκύκλιο DEL FE12/09 Παράρτημα Α, να έχουν ολοκληρώσει το Certificate in Teaching (CIT) από το University of Ulster ή να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το Diploma in the Teaching and Management of Adult Literacy or Numeracy από το Queens University Belfast. Πρέπει να υποβάλετε το δίπλωμά σας για να διεκδικήσετε αυτή την απαλλαγή. Σημειώστε ότι μόνο το Δίπλωμα και όχι το Πιστοποιητικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προχωρήσετε κατευθείαν στο πρόγραμμα PGCE (FE). να πληρούν τις γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης και εμπειρίας, όπως περιγράφονται στο παράρτημα Α της εγκυκλίου FE12/09 της DEL, η οποία εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2009. (Απαιτούμενα προσόντα για τη διδασκαλία στην περαιτέρω εκπαίδευση) να εργάζεται επί του παρόντος με μισθό ως καθηγητής πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε κολέγιο FE ή στον τομέα της μάθησης με βάση την εργασία για τουλάχιστον 8 ώρες την εβδομάδα για ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος (Οκτώβριος - Μάιος) με πλήρη ευθύνη διδασκαλίας για μια ομάδα τουλάχιστον 6-8 μαθητών. Θα χρειαστείτε βεβαίωση του εργοδότη σας ότι πληροίτε αυτό το κριτήριο. Δυστυχώς, η διδασκαλία ένας προς έναν δεν είναι αποδεκτή.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Ulster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Ulster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ulster

Το Πανεπιστήμιο Ulster είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει και διαχειρίζεται τέσσερις κύριες πανεπιστημιουπόλεις: Μπέλφαστ, Coleraine, Jordanstown και Magee. Κάθε πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί τις δικές της ειδικές εγκαταστάσεις για τα τμήματα που τις καταλαμβάνουν, με ορισμένες από τις εγκαταστάσεις μεταξύ τους να περιλαμβάνουν μια βραβευμένη Νομική Κλινική, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στούντιο, σουίτες κλινικής φυσιολογίας, μεταξύ πολλών άλλων καλά εξοπλισμένων εγκαταστάσεων.

Λίστα με 235 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Ulster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
PGCE - Περαιτέρω εκπαίδευση PGCE Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
- - - - - Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
PGCE Περαιτέρω εκπαίδευση PGCE Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση PGCE PGCE Πανεπιστήμιο του Brighton
(University of Brighton)
- - - - - Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση CertEd Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - - - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
PGCE - Εκπαίδευση στην περαιτέρω εκπαίδευση PGCE Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση