Ulster University
Διατήρηση των κάτω άκρων στο διαβήτη PgCert
Ulster University - Πανεπιστήμιο Ulster

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η μεγάλη πολυπλοκότητα της διαβητικής νόσου παρουσιάζει την ανάγκη για ολοκληρωμένη παροχή φροντίδας σε όλα τα στάδια της πορείας του ασθενούς- ιδίως για τους ηλικιωμένους και ασθενείς, για όσους έχουν μεγαλύτερη διάρκεια διαβήτη και για όσους έχουν πολλαπλές νοσηρότητες και φάρμακα. Η ολοκληρωμένη περίθαλψη είναι καίριας σημασίας καθώς παρέχεται από πολλαπλές ομάδες επαγγελματιών, συχνά με αντικρουόμενες προτεραιότητες που μπορεί να οδηγήσουν σε κατακερματισμό της φροντίδας, χειρότερα αποτελέσματα και επιπλοκές όταν δεν εργάζονται ως μέρος μιας διεπιστημονικής ομάδας φροντίδας.

Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τεκμηριωμένες θεωρητικές έννοιες της διατήρησης των άκρων που μπορούν να μεταφερθούν στην επαγγελματική πρακτική, με βάση την κριτική γνώση και κατανόηση των απαιτήσεων ολοκληρωμένης φροντίδας για τους ασθενείς που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω διαβήτη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε εξειδικευμένους ποδίατρους, νοσηλευτές, ιατρούς, χειρουργούς και επαγγελματίες υγείας και απευθύνεται σε όσους εργάζονται σήμερα ή φιλοδοξούν να αποκτήσουν περαιτέρω εκπαίδευση ή/και απασχόληση στον τομέα του διαβήτη και της διατήρησης των άκρων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLower Limb Preservation in Diabetes, PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι: α) έχουν κερδίσει i) πτυχίο με ή χωρίς άριστα σε σχετικό ιατρικό, νοσηλευτικό ή συναφές επάγγελμα υγείας από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ή της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας ή από αναγνωρισμένο εθνικό οργανισμό απονομής πτυχίων ή από ίδρυμα άλλης χώρας το οποίο αναγνωρίζεται ως ισοδύναμου επιπέδου- ή ii) ισοδύναμο επίπεδο σε μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, μεταπτυχιακό δίπλωμα, μεταπτυχιακό πιστοποιητικό ή εγκεκριμένο εναλλακτικό προσόν- και (iii) κατά περίπτωση, να είναι επιλέξιμοι για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας ή σε άλλο σχετικό επαγγελματικό φορέα- και iv) να διαθέτουν τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας μετά την απόκτηση του τίτλου σπουδών (εξαιρουμένης της παρακολούθησης μαθημάτων) και v) να εργάζεται σε έναν τομέα πρακτικής σχετικό με το πρόγραμμα που επιτρέπει την κλινική αλληλεπίδραση με συναδέλφους που εργάζονται στον τομέα της διατήρησης των κάτω άκρων και τη συνεχή πρόσβαση σε πελάτες. Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για διεθνείς υποψηφίους Η ελάχιστη απαίτηση για αυτό το μάθημα είναι το Academic IELTS 7.0, χωρίς καμία βαθμολογία κάτω από 6.5. Το Ulster αναγνωρίζει ορισμένες άλλες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας και συγκρίσιμες ισοδύναμες βαθμολογίες IELTS.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Ulster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Ulster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ulster

Το Πανεπιστήμιο Ulster είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει και διαχειρίζεται τέσσερις κύριες πανεπιστημιουπόλεις: Μπέλφαστ, Coleraine, Jordanstown και Magee. Κάθε πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί τις δικές της ειδικές εγκαταστάσεις για τα τμήματα που τις καταλαμβάνουν, με ορισμένες από τις εγκαταστάσεις μεταξύ τους να περιλαμβάνουν μια βραβευμένη Νομική Κλινική, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στούντιο, σουίτες κλινικής φυσιολογίας, μεταξύ πολλών άλλων καλά εξοπλισμένων εγκαταστάσεων.

Λίστα με 277 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Ulster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαβήτης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη PgCert Medical School, Brighton and Sussex
(Brighton and Sussex Medical School)
- - - £6168 - Μπράιτον Oncampus μερική απασχόληση
Φροντίδα και διαχείριση του διαβήτη PgCert Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus μερική απασχόληση
Διαβήτης PgDip Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση