Ulster University
Προηγμένα σύνθετα υλικά και πολυμερή PgDip
Ulster University - Πανεπιστήμιο Ulster

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση και κατάρτιση σε προηγμένα σύνθετα υλικά (όπως αυτά που βασίζονται σε ίνες άνθρακα ή αραμίδιο) και πολυμερή, το πρόγραμμα καλύπτει τόσο τα υλικά όσο και την επεξεργασία τους.

Με γνώμονα τη διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνά μας, το μάθημα βασίζεται στην τεχνογνωσία της σχολής σε τομείς όπως τα τρισδιάστατα υφαντά προπλάσματα (για χρήση στην αεροδιαστημική και άλλους τομείς μεταφορών), τα πολυμερή, τα νανοσύνθετα και τα τεχνικά υφάσματα. Η ομάδα του μαθήματος διαθέτει πλούσια βιομηχανική εμπειρία που έχει οικοδομηθεί από συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες όπως η Rolls Royce, η Bombardier και η Airbus.

Το μάθημα προσελκύει ντόπιους και διεθνείς φοιτητές πλήρους φοίτησης καθώς και φοιτητές μερικής φοίτησης από τη βιομηχανία. Οι φοιτητές μερικής φοίτησης που εργάζονται με πλήρη απασχόληση μπορούν να λάβουν πιστωτικές μονάδες για την εργασιακή τους δραστηριότητα στις ενότητες μάθησης με βάση την εργασία. θα είναι περισσότερο απασχολήσιμοι, ιδίως εντός της βιομηχανίας. Μια άλλη σημαντική ευκαιρία για τους αποφοίτους του ΠΜΣ είναι να διερευνήσουν μια ακαδημαϊκή ή/και ερευνητική σταδιοδρομία μέσω ενός διδακτορικού προγράμματος, όπως αυτά που προσφέρει η Σχολή Μηχανικών του Ulster, η οποία φιλοξενεί το πρόγραμμα ΠΜΣ.

Επαγγελματική αναγνώριση - Διαπιστευμένο από το Institution of Mechanical Engineers (IMechE) και το Institution of Engineering and Technology (IET)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ορισμένα μαθήματα θα μεταφερθούν στην πανεπιστημιούπολη του Μπέλφαστ. Η νέα πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο χρονοδιάγραμμα για να ανοίξει τις πόρτες της και να υποδεχθεί φοιτητές από τον Σεπτέμβριο του 2021. Με τον αντίκτυπο του COVID-19 να επικρατεί μέχρι το 2021, το Πανεπιστήμιο συνεργάζεται στενά με τους εργολάβους για να μετριάσει τυχόν επιπτώσεις της πανδημίας στην ημερομηνία έναρξης λειτουργίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAdvanced Composites and Polymers, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Ulster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Ulster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ulster

Το Πανεπιστήμιο Ulster είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει και διαχειρίζεται τέσσερις κύριες πανεπιστημιουπόλεις: Μπέλφαστ, Coleraine, Jordanstown και Magee. Κάθε πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί τις δικές της ειδικές εγκαταστάσεις για τα τμήματα που τις καταλαμβάνουν, με ορισμένες από τις εγκαταστάσεις μεταξύ τους να περιλαμβάνουν μια βραβευμένη Νομική Κλινική, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στούντιο, σουίτες κλινικής φυσιολογίας, μεταξύ πολλών άλλων καλά εξοπλισμένων εγκαταστάσεων.

Λίστα με 235 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Ulster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Προηγμένα σύνθετα υλικά και πολυμερή PgDip Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση
Προηγμένα σύνθετα υλικά και πολυμερή PgDip Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση