Swansea University
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons)
Swansea University - Πανεπιστήμιο Swansea

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 40 αποφοίτους Theoretical Physics BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φυσική από το Πανεπιστήμιο Swansea για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φυσική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
65 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φυσική και Αστρονομία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £23500 £28500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £31500 £18000 - £28000 £20000 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φυσική και Αστρονομία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28994 £29015 £34497
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24988 - £33170 £22931 - £36583 £26874 - £45969

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Φυσική είναι ένα συναρπαστικό μάθημα που αναζητά απαντήσεις στα μεγαλύτερα ερωτήματα, καλύπτοντας τα πάντα στο σύμπαν μας, από τα δομικά στοιχεία της ύλης μέχρι την απεραντοσύνη του σύμπαντος.

Οι εργοδότες που αναζητούν αποφοίτους φυσικής περιλαμβάνουν ακαδημαϊκά ιδρύματα, κυβερνητικούς ερευνητικούς οργανισμούς και βιομηχανίες, όπως αεροδιαστημική και άμυνα, εκπαίδευση, ενέργεια, μηχανική, όργανα, κατασκευή, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, επιστήμη, επικοινωνία, εξερεύνηση του διαστήματος και τηλεπικοινωνίες. Πολλοί απόφοιτοι φυσικής ακολουθούν καριέρα εκτός της φυσικής, για παράδειγμα στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, την πληροφορική, την περιβαλλοντική βιομηχανία, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, το νομικό τομέα, τις μεταφορές και τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Τα πτυχία μας αντικατοπτρίζουν την έρευνα αιχμής και η ομάδα φυσικής του Swansea πέτυχε την παγίδευση της αντιύλης. Οι σπουδές σε αυτό το δυναμικό ερευνητικό περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς η θεμελιώδης φυσική εφαρμόζεται σε όλους τους κλάδους και συμβάλλει στην πρόοδο σε τομείς όπως η μηχανική, η ιατρική και τα μαθηματικά.

Με έδρα την υπέροχη παραθαλάσσια πανεπιστημιούπολη κοντά στη μαγευτική χερσόνησο Gower, θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε ένα συναρπαστικό και ευέλικτο φάσμα μαθημάτων που μπορεί να περιλαμβάνει αστρονομία και κοσμολογία, ηλεκτρομαγνητισμό, ατομική φυσική, τα όρια της πυρηνικής φυσικής, τον κβαντικό κόσμο και την κλιματική φυσική.

Το πτυχίο αυτό προσφέρεται επίσης ως τετραετές πρόγραμμα σπουδών, με ένα έτος στη βιομηχανία (F636).

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:

Νέα εργαστήρια, αίθουσες πληροφορικής και διδασκαλίας, συστήματα μικροσκοπίας σάρωσης (SPM), συστήματα οπτικής μικροσκοπίας σάρωσης κοντινού πεδίου (SNOM), συστήματα φασματοσκοπίας με λέιζερ που βασίζονται στη φασματοσκοπία φθορισμού και Raman, μικροσκόπια ατομικής δύναμης (AFM) και συστάδα υπολογιστών Beowulf, με 130 πυρήνες CPU συνδεδεμένους με δίκτυο infiniband χαμηλής καθυστέρησης.

Όλα τα πτυχία Φυσικής μας είναι διαπιστευμένα από το Ινστιτούτο Φυσικής.

Ως φοιτητής Θεωρητικής Φυσικής, θα επωφεληθείτε επίσης από την εξαιρετική επίβλεψη έργων, τη διδασκαλία σε μικρές ομάδες και τις ευκαιρίες επίσκεψης στο Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής του CERN.

Στους αξιοσημείωτους αποφοίτους μας από το τμήμα Φυσικής συγκαταλέγεται ο καθηγητής Lyn Evans, επικεφαλής του έργου του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων στο CERN, ενώ ο καθηγητής Peter Higgs, επίτιμος συνεργάτης του Πανεπιστημίου Swansea και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Φυσικής, πρότεινε το σωματίδιο Boson και έχει στενούς δεσμούς με το τμήμα.

"Το προσωπικό της Φυσικής ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικό, οι καθηγητές ενθουσιώδεις και καλοί στο να εξηγούν εύγλωττα δύσκολες έννοιες. Υπήρχε μια πραγματική αίσθηση ότι τους άρεσε πολύ να μας διδάσκουν. Μέσω του πτυχίου μου, μπόρεσα να υποβάλω με επιτυχία αίτηση για το πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων του NHS, ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα για πτυχιούχους, μέσω του οποίου θα γίνω τελικά πλήρως καταρτισμένος ιατρικός φυσικός." - Guy Drabble, απόφοιτος Φυσικής

Εγγυόμαστε ότι θα λάβετε προσφορά υπό όρους για ένα πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Swansea. Ισχύουν οι απαιτήσεις για το θέμα. Παρακαλούμε ελάτε στην επόμενη Ημέρα Ανοικτής Πρόσβασης ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διαπιστευμένο από το Institute of Physics (IOP) για τη μερική κάλυψη των εκπαιδευτικών απαιτήσεων για Chartered Physicist.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Theoretical Physics BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Swansea

15% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η διδασκαλία σας θα γίνει μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, εργαστηριακών ασκήσεων, παραδειγματικών μαθημάτων και εβδομαδιαίων μαθημάτων σε μικρές ομάδες. Θα αξιολογηθείτε μέσω τακτικής επίλυσης προβλημάτων σε μικρές ομάδες και ατομικής μελέτης, ηλεκτρονικής αξιολόγησης ειδικά σχεδιασμένης για κάθε ενότητα διαλέξεων, τήρησης εργαστηριακού ημερολογίου και προετοιμασίας επιστημονικών εκθέσεων στις πρακτικές ενότητες. Οι εργασίες του τελευταίου έτους αξιολογούνται μέσω της εκπόνησης διατριβής και της παρουσίασης της έρευνάς σας, είτε ως αφίσα σε φόρουμ που μοιάζει με συνέδριο είτε ως προφορική παρουσίαση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Φυσική

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

http://www.swansea.ac.uk/science/international/
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςTheoretical Physics, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Swansea στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Swansea σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Φυσικές Επιστήμες

  • #2 
  • #17 
  Φυσικη
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Swansea

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Swansea

Το Πανεπιστήμιο Swansea ιδρύθηκε το 1920 και βρίσκεται στη μεγάλη πόλη Swansea της Ουαλίας. Υπάρχουν δύο πανεπιστημιουπόλεις, η Singleton Park Campus, η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε ζωντανό πάρκο και βοτανικούς κήπους, με θέα την παραλία του Swansea Bay. Το Bay Campus από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην παραλία στην ανατολική πλευρά του Swansea. Εκτός από την ακαδημαϊκή πλευρά της ζωής εδώ, οι φοιτητές επωφελούνται επίσης από τα πολυάριθμα μουσικά φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Swansea κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας ευκαιρίες για να βγείτε και να διασκεδάσετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Swansea - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Studying at Swansea University
 • What is it like studying at Swansea University?
 • Swansea University: Rachel Huggins on her first-class degree in Mental Health Nursing
 • Why students choose Swansea University
 • My Swansea University Journey to Final Year // Wayne
 • Sport at Swansea University #SportSwansea

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Singleton Park Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
79% 5% 15% £26500 135 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
56% 0% 0% £41650 207 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
85% 5% 0% £29110 162 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- 5% 0% £28800 153 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
73% 5% 0% £34800 221 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
73% 5% 0% £35000 174 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
94% 5% 5% £18300 £19500 116 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
79% 0% 4% £28600 173 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική (με ένα έτος στη Βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
83% 5% 9% £28800 162 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης