Aberystwyth University
Μαθηματική και θεωρητική φυσική BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Mathematical and Theoretical Physics BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φυσική από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φυσική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
90 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φυσική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24500 £21500 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23500 - £28000 £16000 - £26500 £19500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φυσική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28407 £28185 £34541
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24644 - £33731 £22362 - £36305 £26092 - £46368

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επιλέγοντας να σπουδάσετε Μαθηματική και Θεωρητική Φυσική στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth θα διδαχθείτε από ταλαντούχα μέλη του προσωπικού σε δύο κορυφαία ακαδημαϊκά τμήματα. Θα αναπτύξετε την κατανόηση των πιο θεωρητικών τμημάτων της Φυσικής, αντικαθιστώντας μια πειραματική προσέγγιση της Φυσικής με μια σταθερή βάση στα Μαθηματικά. Αυτός ο συνδυασμός Μαθηματικών και Φυσικής συνδέεται με πολλούς τομείς ενδιαφέροντος και οι φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το πολυποίκιλο αντικείμενο είναι πολύ περιζήτητοι από τους εργοδότες.

Τα Μαθηματικά και η Φυσική διδάσκονται στο Aberystwyth από την ίδρυση του πανεπιστημίου το 1872, καθιστώντας το πανεπιστήμιο το πρώτο στην Ουαλία που δίδαξε αυτά τα μαθήματα. Η επένδυση πολλών εκατομμυρίων λιρών στη διδασκαλία και την έρευνα εξασφάλισε ότι συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε ένα ενθαρρυντικό μαθησιακό περιβάλλον για ένα αυξανόμενο σώμα φοιτητών μαθηματικών και φυσικής από όλο τον κόσμο.

Τα δύο πρώτα έτη του προγράμματος σπουδών αποτελούνται κυρίως από υποχρεωτικά μαθήματα κορμού που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως αφηρημένη και γραμμική άλγεβρα, λογισμό, διαφορικές εξισώσεις, κβαντομηχανική, δυναμική και θερμική φυσική. Στο τέλος του δεύτερου έτους, οι καθηγητές σας θα συζητήσουν μαζί σας τις προτεραιότητες και τις φιλοδοξίες σας και θα σας συμβουλεύσουν αν θα συνεχίσετε τις σπουδές σας για το BSc ή αν θα παρακολουθήσετε ένα τέταρτο έτος σπουδών και θα αποκτήσετε το δίπλωμα MMath. Εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε να εργάζεστε για το BSc, μόνο τα μισά από τα μαθήματα του τρίτου έτους θα είναι μαθήματα κορμού, οπότε θα μπορείτε να επιλέξετε τα υπόλοιπα μαθήματα από το πλήρες φάσμα μαθημάτων Μαθηματικών και Φυσικής του τρίτου επιπέδου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών στα ενδιαφέροντά σας. Τα Τμήματα Μαθηματικών και Φυσικής είναι πρωτοπόρα στην παροχή ουαλικής γλώσσας σε αυτά τα μαθήματα σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ουαλία. Λεπτομέρειες για τα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής στην ουαλική γλώσσα μπορείτε να λάβετε από τα τμήματα.

Αυτό το μάθημα θα αναπτύξει την κατανόηση ενός ευρέος φάσματος θεωριών και διαδικασιών στα Μαθηματικά και τη Φυσική και θα σας διδάξει να εφαρμόζετε τις τεχνικές που έχετε μάθει για την επίλυση προβλημάτων και τη διερεύνηση ερευνητικών ερωτημάτων. Θα αναπτύξετε τις δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας και την ικανότητά σας να εργάζεστε ανεξάρτητα και ως μέλος μιας ομάδας. Ορισμένες από τις δεξιότητες που θα αναπτύξετε περιλαμβάνουν: έρευνα, ανάλυση δεδομένων, βελτιωμένες μαθηματικές και υπολογιστικές δεξιότητες, επίλυση προβλημάτων, δημιουργική σκέψη, τεχνολογία πληροφοριών, ανεξάρτητη εργασία, διαχείριση χρόνου, οργάνωση, τήρηση προθεσμιών και αυτοπαρακίνηση. Θα βελτιώσετε την ικανότητά σας να εκφράζετε ιδέες, να επικοινωνείτε πληροφορίες με σαφήνεια και συντομία, να δέχεστε άλλες απόψεις και να λαμβάνετε αποφάσεις ως μέλος μιας ομάδας. Το πρόγραμμα σπουδών Μαθηματικής και Θεωρητικής Φυσικής έχει σχεδιαστεί για την καλλιέργεια μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της αριθμητικής και της συλλογιστικής, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι απόφοιτοί μας είναι ελκυστικοί για τους εργοδότες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Οι απόφοιτοι των Μαθηματικών και της Φυσικής εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες για τις δεξιότητές τους στην αριθμητική και την επίλυση προβλημάτων. Οι σταδιοδρομίες που σχετίζονται άμεσα με το αντικείμενο του πτυχίου σας περιλαμβάνουν την επιστημονική έρευνα, την πανεπιστημιακή διδασκαλία και τη διδασκαλία σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μεγάλο ποσοστό των αποφοίτων Φυσικής προχωρά σε μεταπτυχιακές σπουδές και πολλοί ακολουθούν ερευνητική καριέρα σε ακαδημαϊκό ή βιομηχανικό περιβάλλον. Άλλες σταδιοδρομίες στις οποίες το πτυχίο αυτό θα ήταν χρήσιμο περιλαμβάνουν τη μηχανική, την επιστημονική συγγραφή και δημοσίευση, την επιχειρησιακή έρευνα, τη συμβουλευτική επιχειρήσεων, την ιατρική φυσική, τη μετεωρολογία, την πληροφορική, τη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά.

Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Φυσικής (IOP) με σκοπό την επιλεξιμότητα για την ιδιότητα του Συνεργαζόμενου Μέλους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mathematical and Theoretical Physics BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
20% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
15% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

To include B in A-level Mathematics and B in Physics.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Φυσική

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMathematical and Theoretical Physics, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαθηματική και θεωρητική φυσική BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £18830 έτος 1
Διεθνή £18830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Aberystwyth σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μαθηματικά

  • #1 
  • #11 
  Μαθηματικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #1 
  • #24 
  Μαθηματικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
79% 5% 15% £26500 135 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
56% 0% 0% £41650 207 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
85% 5% 0% £29110 162 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- 5% 0% £28800 153 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
73% 5% 0% £34800 221 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
73% 5% 0% £35000 174 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
94% 5% 5% £18300 £19500 116 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Θεωρητική Φυσική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
79% 0% 4% £28600 173 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεωρητική Φυσική (με ένα έτος στη Βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
83% 5% 9% £28800 162 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης