Swansea University
Καθαρά Μαθηματικά με ένα έτος στο εξωτερικό BSc
Swansea University - Πανεπιστήμιο Swansea

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαθηματικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαθηματικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £24000 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £27000 £19500 - £28500 £24000 - £37000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαθηματικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £27924 £34556
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23012 - £32023 £22183 - £36218 £25816 - £46509

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τα μαθηματικά μπορούν να θεωρηθούν ως το πιο διεθνές από τα μαθήματα - μια παγκόσμια "γλώσσα" με αρχαίες καταβολές και η οποία είναι πλέον ζωτικής σημασίας στον κόσμο μας που βασίζεται στα δεδομένα.

Γιατί Swansea;

 • Top 15 στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη διδασκαλία (NSS 2021)

 • 300-400 στην Παγκόσμια Κατάταξη Ακαδημαϊκών Θεμάτων 2021, στην Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων QS 2022 και στην Κατάταξη της Σαγκάης 2021

 • Εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης για μαθηματικές και υπολογιστικές επιστήμες

Ως φοιτητής στο πρόγραμμα BSc Pure Mathematics, θα έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στα Καθαρά Μαθηματικά εκτός από το γενικό φάσμα μαθηματικής ύλης που θα καλύψετε.

Θα διδάσκεστε στο νέο μας Computational Foundry, αξίας 32,5 εκατομμυρίων λιρών, ένα κέντρο παγκόσμιας κλάσης με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για διδασκαλία και έρευνα, καθώς και χώρους δικτύωσης και συναντήσεων, που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για μια επιτυχημένη και ικανοποιητική σταδιοδρομία.

Οι εργοδότες δίνουν μεγάλη αξία στην ικανότητα ορθολογικής σκέψης και επεξεργασίας δεδομένων με σαφήνεια και ακρίβεια, και οι απόφοιτοι των Μαθηματικών κερδίζουν κατά μέσο όρο 50% περισσότερα από τους περισσότερους άλλους αποφοίτους. Οι πιο δημοφιλείς σταδιοδρομίες είναι το επάγγελμα του αναλογιστή, ο χρηματοπιστωτικός τομέας, η πληροφορική, ο προγραμματισμός υπολογιστών και η διαχείριση συστημάτων, καθώς και ευκαιρίες στο πλαίσιο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, όπου οι εργοδότες χρειάζονται μαθηματικούς για έρευνα και ανάπτυξη, στατιστική ανάλυση, μάρκετινγκ και πωλήσεις.

Η ικανοποίηση των φοιτητών βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διδακτικών μας στόχων και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταγράψαμε συνολική βαθμολογία ικανοποίησης 91% στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2018. Είμαστε επίσης υπερήφανοι που το Τμήμα Μαθηματικών εμφανίζεται σταθερά στις παγκόσμιες πανεπιστημιακές κατατάξεις της QS.

Στο πρόγραμμα σπουδών BSc Pure Mathematics θα καλύψετε το γενικό φάσμα μαθηματικής ύλης κατά τη διάρκεια των τριών ετών σπουδών σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων από διάφορες πτυχές του αντικειμένου, όπως τα εφαρμοσμένα μαθηματικά και τα μαθηματικά για τα χρηματοοικονομικά, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στα καθαρά μαθηματικά.

Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη θεωρία των αριθμών που μελέτησε ο Πυθαγόρας, τα Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά στα οποία βασίζονται οι μεγαλύτεροι επιβάτες της Wall Street, καθώς και μια πληθώρα άλλων θεμάτων που αντικατοπτρίζουν την ερευνητική εμπειρία των καθηγητών μας στις πιθανότητες, την ανάλυση, τις μη γραμμικές μερικές διαφορικές εξισώσεις, τη μη αντιμεταθετική γεωμετρία και την αλγεβρική τοπολογία.

Το πτυχίο θα σας δώσει μια καλή βάση στις βασικές έννοιες των Μαθηματικών, επιτρέποντάς σας να εξειδικευτείτε στους τομείς που έχετε επιλέξει. Θα αναπτύξει επίσης την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε και να αξιολογείτε λογικούς συλλογισμούς και να κατασκευάζετε αυστηρά επιχειρήματα- και θα αναπτύξει τις προφορικές και γραπτές επικοινωνιακές σας δεξιότητες, καθώς και την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε τα σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας, ιδίως τα πλέον κατάλληλα για τα μαθηματικά.

"Οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο Swansea ήταν μια ευχαρίστηση. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια υπέροχη περιπέτεια, από την ανακάλυψη της ουαλικής κουλτούρας μέχρι τη μάθηση από μερικούς από τους καλύτερους καθηγητές που έχω γνωρίσει ποτέ. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει στο Swansea είναι η τεράστια υποστήριξη που λαμβάνεις ως φοιτητής - από απολύτως όλους! Όποτε είχα προβλήματα - είτε προσωπικά, είτε ακαδημαϊκά, είτε οικονομικά - είχα κάποιον να με συμβουλεύσει, να με ακούσει και να με βοηθήσει,

 • Alissa Kamilova, BSc Mathematics

Εγγυόμαστε ότι θα σας γίνει μια υπό όρους προσφορά για ένα πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Swansea. Ισχύουν οι απαιτήσεις για το θέμα. Παρακαλούμε ελάτε στην επόμενη Ημέρα Ανοιχτών Διαλέξεων ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

This programme will meet the educational requirements of the Chartered Mathematician designation, awarded by the Institute of Mathematics and its Applications, when it is followed by subsequent training and experience in employment to obtain equivalent competences to those specified by the Quality Assurance Agency (QAA) for taught masters degrees.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Pure Mathematics with a Year Abroad BSc από Πανεπιστήμιο Swansea

25% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
0% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
0% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Σε αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι αξιολόγησης με ισορροπία μεταξύ εξετάσεων και εργασιών. Τα στοιχεία της εργασίας περιλαμβάνουν τακτικά φύλλα προβλημάτων κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, μαζί με πρακτική εργασία σε εργαστήριο Η/Υ, όπου χρειάζεται. Παράλληλα με αυτές τις αξιολογούμενες εργασίες, οι φοιτητές έχουν επίσης να ολοκληρώσουν τακτικά μικρές μη αξιολογούμενες εργασίες και αναθέσεις για να αναπτύξουν τη μαθηματική τους κατανόηση μέσω μιας πρακτικής προσέγγισης. Στο τελευταίο έτος όλοι οι φοιτητές ολοκληρώνουν επίσης μια διπλωματική εργασία σε ένα θέμα της επιλογής τους. Αυτές οι αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν μια ποικιλία στυλ και έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις δεξιότητες απασχολησιμότητας.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μαθηματικά

Απαιτήσεις προσόντων

Επίπεδο Α: Μαθηματικά. Όσοι σπουδάζουν περαιτέρω μαθηματικά θα λάβουν αυτόματα τη χαμηλότερη προσφορά BBB. Welsh Baccalaureate: Οι απαιτήσεις είναι όπως για τα επίπεδα A, όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε τον ίδιο μη ειδικό βαθμό για το Welsh Baccalaureate Advanced Level Core Grade.

Scottish Highers: ABBBC συν βαθμό Β στα Μαθηματικά.

Access to Science (Μαθηματικά): 24 διακρίσεις και 15 Merits με διακρίσεις σε όλες τις ενότητες των Μαθηματικών.

Διεθνές Απολυτήριο: 32 συνολικά με 5 στα Μαθηματικά Ανώτερου Επιπέδου.

BTEC: DDM σε οποιοδήποτε μάθημα και βαθμός Β στα Μαθηματικά Α επιπέδου.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Είναι ένα μεγάλο βήμα να μετακομίσετε σε άλλη χώρα για σπουδές και το προσωπικό του Κολλεγίου Επιστημών συνεργάζεται στενά με το προσωπικό άλλων Τμημάτων του Πανεπιστημίου για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την καλύτερη ακαδημαϊκή και ποιμαντική υποστήριξη, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να

Το Τμήμα Μαθηματικών θα προσφέρει βραβεία/υποτροφίες συνολικής αξίας έως και 3.000 £ για φοιτητές που θα ξεκινήσουν τις πανεπιστημιακές τους σπουδές τον Σεπτέμβριο του 2021. Τα βραβεία θα απονεμηθούν με βάση μια ανταγωνιστική εξέταση διάρκειας δυόμισι ωρών, η οποία θα είναι

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPure Mathematics with a Year Abroad, BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Swansea στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Swansea

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Swansea

Το Πανεπιστήμιο Swansea ιδρύθηκε το 1920 και βρίσκεται στη μεγάλη πόλη Swansea της Ουαλίας. Υπάρχουν δύο πανεπιστημιουπόλεις, η Singleton Park Campus, η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε ζωντανό πάρκο και βοτανικούς κήπους, με θέα την παραλία του Swansea Bay. Το Bay Campus από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην παραλία στην ανατολική πλευρά του Swansea. Εκτός από την ακαδημαϊκή πλευρά της ζωής εδώ, οι φοιτητές επωφελούνται επίσης από τα πολυάριθμα μουσικά φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Swansea κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας ευκαιρίες για να βγείτε και να διασκεδάσετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

Λίστα με 449 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Swansea - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Studying at Swansea University
 • What is it like studying at Swansea University?
 • Swansea University: Rachel Huggins on her first-class degree in Mental Health Nursing
 • Why students choose Swansea University
 • My Swansea University Journey to Final Year // Wayne
 • Sport at Swansea University #SportSwansea

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Swansea University - Bay Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Καθαρά Μαθηματικά/Στατιστική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
97% 5% 10% £14300 121 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένα Μαθηματικά/καθαρά Μαθηματικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
97% 5% 10% £14300 121 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά (Καθαρά Μαθηματικά) BSc (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
80% 0% 0% £34000 210 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά (Καθαρά Μαθηματικά) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
88% 5% 1% £17000 122 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καθαρά Μαθηματικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
84% 4% 4% - 133 Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καθαρά Μαθηματικά με ένα έτος στη βιομηχανία BSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
84% 4% 4% - 133 Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καθαρά Μαθηματικά με ένα έτος στο εξωτερικό BSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
84% 4% 4% - 133 Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καθαρά Μαθηματικά με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καθαρά Μαθηματικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης