Nottingham Trent University
LLM Legal Practice Course LLM
Nottingham Trent University

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είμαστε βέβαιοι ότι το LLM Legal Practice Course (LLM LPC) θα σας προσφέρει την καλύτερη εκπαίδευση που υπάρχει σήμερα - έχουμε εξαιρετική φήμη στο νομικό επάγγελμα.

Το LPC μας είναι εγκεκριμένο από την Solicitors Regulation Authority, και σας επιτρέπει να προχωρήσετε στην απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας για να γίνετε δικηγόρος.

Γιατί να σπουδάσετε το LLM LPC στη Νομική Σχολή του Νότιγχαμ;

 • Η επιτυχής ολοκλήρωση όλων των στοιχείων του LLM LPC θα έχει ως αποτέλεσμα την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών - ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών.

 • Όλο το προσωπικό μας είναι έμπειροι δικηγόροι και θα επωφεληθείτε από τις πρακτικές τους γνώσεις. Επίσης, θα επωφεληθείτε από τους επισκέπτες καθηγητές μας.

 • Διδάσκουμε σε όσο το δυνατόν μικρότερες ομάδες για να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των μαθητών.

 • Κάθε μαθητής έχει έναν προσωπικό καθηγητή. Γνωρίζουμε τους φοιτητές μας και σας υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τόσο στις σπουδές σας όσο και στις αιτήσεις σας για εργασία στην αρχή της νομικής σας σταδιοδρομίας.

 • Προσφέρουμε ένα πολυβραβευμένο πρόγραμμα αφιλοκερδών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου ενός Κέντρου Νομικών Συμβουλών για την τοπική κοινότητα.

 • Οι αφοσιωμένοι και έμπειροι σύμβουλοι σταδιοδρομίας μας παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη για να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε σύμβαση κατάρτισης ή άλλη νόμιμη απασχόληση. Οι υποψήφιοι καλούνται σε μια εκδήλωση για τη σταδιοδρομία τον Ιούνιο, πριν από την έναρξη των μαθημάτων LPC, ώστε να επωφεληθείτε από τη συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα σταδιοδρομίας μας.

 • Ο αριθμός των αποφοίτων που αποκτούν σύμβαση κατάρτισης ή εργασία βοηθού δικηγόρου είναι σταθερά υψηλός.

 • Η ενότητα Επαγγελματική νομική πρακτική παρέχει πρακτική εμπειρία και εμπορική διορατικότητα, η οποία θα διασφαλίσει ότι θα ξεκινήσετε την καριέρα σας με επιτυχία.

 • Οι σπουδές στη Νομική Σχολή του Νότιγχαμ σημαίνουν ότι έχετε όλες τις παροχές που μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη Νομική Σχολή και επιπλέον τα πλεονεκτήματα των σπουδών σε ένα πανεπιστημιακό περιβάλλον που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες βιβλιοθήκης, πληροφορικής, υποστήριξης, αθλητισμού, γλώσσας και φοιτητικής ένωσης.

Οι αξιολογήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενσωματώνονται στο σύνολο του μαθήματος. Οι κύριες περίοδοι αξιολόγησης πραγματοποιούνται στο τέλος τόσο του Πρώτου όσο και του Δεύτερου Σταδίου. Θα αξιολογηθείτε με γραπτές εξετάσεις σε καθένα από τα τρία υποχρεωτικά μαθήματα και τα μαθήματα επιλογής (στις εξετάσεις επιτρέπεται η χρήση του δικού σας προδιαγεγραμμένου υλικού). Η φύση κάθε αξιολόγησης δεξιοτήτων θα καθορίζεται από τη δεξιότητα που πρέπει να επιδειχθεί. Άλλες κατάλληλες μέθοδοι αξιολόγησης χρησιμοποιούνται για την κάλυψη της επαγγελματικής συμπεριφοράς και του κανονισμού, των λογαριασμών των δικηγόρων και των διαθηκών και της διαχείρισης κληρονομιών. Η εργασία ή η διατριβή σας θα βαθμολογηθεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Πανεπιστημίου για τα βραβεία Masters. Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να λάβετε ανατροφοδότηση σχετικά με την πρόοδό σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum of 6.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
  • (minimum of 6.0 in Writing)
Δεν πληροίς τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τα A levels ή τις απαιτήσεις για την αγγλική γλώσσα;
Μπορείς να λάβεις συμβουλές για το ποια προπαρασκευαστικά προγράμματα σπουδών (foundation courses) είναι τα καλύτερα για να μπορέσεις να γίνεις δεκτός/δεκτή στο πρόγραμμα σπουδών: LLM Legal Practice Course, LLM.

Θα χρειαστείτε μία από τις ακόλουθες επιλογές: πτυχίο Νομικής (2,2 ή ανώτερο). Μεταπτυχιακό δίπλωμα νομικής / CPE με προπτυχιακό πτυχίο (2,2 ή άνω). Πτυχίο του Chartered Institute of Legal Executives. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδεικνύουν στην προσωπική τους δήλωση τη δέσμευσή τους να σταδιοδρομήσουν στο νομικό επάγγελμα και θα πρέπει να προσκομίσουν μια πλήρη συστατική επιστολή προς υποστήριξη της αίτησής τους. Καθορίζουμε αυτές τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισόδου, αλλά θα σας αξιολογήσουμε ξεχωριστά ως προς την ικανότητά σας να επωφεληθείτε από το μάθημα. Μερικές φορές προσφέρουμε θέσεις με βάση μη τυποποιημένα προσόντα εισόδου και βιομηχανική ή επαγγελματική εμπειρία.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Nottingham Trent University στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Nottingham Trent University

Σχετικά με το Nottingham Trent University

Το Nottingham Trent University, γνωστό και ως NTU, ιδρύθηκε το 1843 και διαθέτει τέσσερις ξεχωριστές πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το Nottinghamshire, με την κύρια πανεπιστημιούπολη City Campus να βρίσκεται στην καρδιά του Nottingham. Το NTU είναι ιδιαίτερα διάσημο στη βρετανική ακαδημαϊκή κοινότητα για τις καλύτερες στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το ίδρυμα να βοηθά πάνω από το 94% των φοιτητών του να ξεκινήσουν στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Σύνθεση φοιτητών του Nottingham Trent University

Φοιτητές ανά επίπεδο σπουδών Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης, όπως δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) στις 10 Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
30090
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4175
:
34265
 • NUA campus life
 • Yomi's Top Tips for Your Move to NTU
 • Nathan de Bruyn – NTU Chemistry Student
 • Sheku Kanneh Mason's advice for our graduating Class of 2020
 • What is it like to study at Norwich University of the Arts? - by US student Kyra Vergho

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
The University of York 89% 5% 0% £18700 162 York Oncampus μερική απασχόληση
The University of Edinburgh 76% 0% 5% £23100 203 Edinburgh Oncampus πλήρους απασχόλησης
The University of Edinburgh 52% 1% 0% £23100 215 Edinburgh Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Liverpool 56% 1% 2% £20500 147 Liverpool Oncampus πλήρους απασχόλησης
The University of York 89% 5% 0% £17980 162 York Oncampus πλήρους απασχόλησης
Brunel University 56% 6% 15% £17875 135 Uxbridge Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Sunderland 81% 5% 9% £13750 125 Sunderland Oncampus πλήρους απασχόλησης
The University of Edinburgh 70% 0% 0% £23100 194 Edinburgh Oncampus πλήρους απασχόλησης
The University of Law 77% 2% 5% - 137 Guildford Oncampus πλήρους απασχόλησης
Middlesex University 65% - 0% £84 107 London Oncampus μερική απασχόληση