Manchester Metropolitan University
Ιατρική Μικροβιολογία MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Medical Microbiology MSc στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ανατομία, φυσιολογία και παθολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ανατομία, φυσιολογία και παθολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ανατομία, φυσιολογία και παθολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £18000 - £27500 £19000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ανατομία, φυσιολογία και παθολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25154 £26830 £32977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22123 - £29608 £21022 - £35666 £25332 - £42896

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σχεδιάσαμε το MSc Ιατρική Μικροβιολογία για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια προηγμένη θεωρητική κατανόηση, μαζί με τις πρακτικές τεχνικές που θα χρειαστείτε για να εφαρμόσετε αυτές τις θεωρίες σε ερευνητικό ή κλινικό πλαίσιο.

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ιατρική μικροβιολογία, θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη κατανόηση, μαθαίνοντας για τις αναλυτικές προσεγγίσεις και τις ανθρώπινες διαταραχές. Για να διευρύνετε τις γνώσεις σας, θα εξετάσετε σε βάθος τις ανθρώπινες μολυσματικές ασθένειες, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες για την κατανόηση, τον έλεγχο και τη διαχείριση αυτών των ασθενειών.

Θα ολοκληρώσετε επίσης μια ανεξάρτητη ερευνητική εργασία, αναπτύσσοντας ερευνητικές δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εξερευνήσετε τα θέματα που σας γοητεύουν - αξιοποιώντας στο έπακρο τους εκτεταμένους δεσμούς μας με νοσοκομεία σε όλο το Μάντσεστερ για να διεξάγετε έρευνα σε κλινικά σχετικούς τομείς σε πραγματικό πλαίσιο.

Μέχρι να αποφοιτήσετε, θα πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με τις αναλυτικές τεχνικές και τις διαγνωστικές προσεγγίσεις που απαιτούνται για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας σε εξειδικευμένο επίπεδο.

Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης (IBMS), πράγμα που σημαίνει ότι η διδασκαλία μας είναι υψηλού επιπέδου και παρέχει ευρεία, τεκμηριωμένη από την έρευνα εκπαίδευση, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα αναπτύξετε τις πρακτικές δεξιότητες και την εμπειρία που εκτιμούν οι εργοδότες. Σημειώστε ότι, παρόλο που αυτό το ΠΜΣ είναι διαπιστευμένο από το IBMS, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την απόκτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και δεν παρέχει τη δυνατότητα συμπλήρωσης του εκπαιδευτικού χαρτοφυλακίου εγγραφής του IBMS. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του IBMS για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την εγγραφή στο HCPC.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Άριστα πρότυπα - Αναγνωρισμένο για την τεχνογνωσία μας, το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Institute of Biomedical Science.

 • Αναγνωρισμένη εμπειρογνωμοσύνη - Το Κέντρο Βιοεπιστημών μας αντιπροσωπεύει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις αριστείας στην έρευνα για την υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, με φήμη για την έρευνα των χαρακτηριστικών, των περιορισμών και της προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου κινητικού συστήματος.

 • Επαγγελματικοί δεσμοί - Διαθέτουμε ισχυρούς δεσμούς με το Institute of Biomedical Science, το Health and Care Professions Council, τα NHS trusts και τα νοσοκομεία στο Μάντσεστερ και τη Βορειοδυτική Ευρώπη, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα σπουδών μας στη βιοϊατρική επιστήμη είναι ενημερωμένο.

 • Πρακτικές διασυνδέσεις - Συνεργαζόμαστε με νοσοκομεία σε όλη την περιοχή, προσφέροντας την ευκαιρία να οργανώσουμε ερευνητικά προγράμματα σε κλινικά συναφείς τομείς.

 • Εγκαταστάσεις αιχμής - Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού στα εξειδικευμένα εργαστήριά μας για καλλιέργεια μικροβίων, μικροσκοπία, κυτταρική και μοριακή βιολογία και καλλιέργεια ιστών.

 • Βραβείο Athena SWAN - Η δέσμευση του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ για την προώθηση και προαγωγή της ισότητας των φύλων στα μαθήματα STEM αναγνωρίστηκε με το χάλκινο βραβείο Athena SWAN.

 • Online μάθηση - Η διαδικτυακή πλατφόρμα εικονικής μάθησης "Moodle" παρέχει πρόσβαση σε διαλέξεις, υλικό μαθημάτων και πληροφορίες αξιολόγησης.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Medical Microbiology MSc από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

40% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMedical Microbiology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μικροβιολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μικροβιολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
69% 0% 0% £26100 £24800 181 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία MBiol Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
86% 6% 5% £18830 146 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
80% 5% 0% £25300 158 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία MSc Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
84% 5% 0% £25250 210 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία με επαγγελματικές σπουδές Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
80% 5% 0% £25300 158 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία (4 έτη) [MSci] MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
61% 0% 5% - 154 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία MBiol (Hons) Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
79% 10% 5% - 129 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία MBiol (Hons) Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
79% 10% 5% - 129 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μικροβιολογία MBiol (Hons) Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
74% 0% 0% - 157 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Μικροβιολογία MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £31300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης