Manchester Metropolitan University
Ολοκληρωμένη υγειονομική και κοινωνική φροντίδα BA (Hons)
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 40 αποφοίτους Integrated Health and Social Care BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με κοινωνικές επιστήμες (μη ειδικές) από το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με κοινωνικές επιστήμες (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
84 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κοινωνικές επιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £18500 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25500 £14500 - £22500 £17500 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24323 £20704 £23988
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20473 - £28762 £14252 - £26502 £16798 - £31178

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες για τους ανθρώπους είναι πιο αποτελεσματικές όταν είναι ενοποιημένες και όταν οι επαγγελματίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας συνεργάζονται. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις ανάγκες των ανθρώπων για σωματική υγεία, τις συναισθηματικές τους ανάγκες και τις κοινωνικές τους συνθήκες. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τις μοναδικές συνθήκες του κάθε ατόμου και να εργαστούμε με κοινούς τρόπους για την εξεύρεση λύσεων.

Οι παραδοσιακοί ρόλοι υγείας και κοινωνικής φροντίδας αλλάζουν. Υπάρχει μια στροφή προς τη συνεργασία σε όλο τον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών υπηρεσιών, των φιλανθρωπικών οργανώσεων, του ΕΣΥ και των κοινωνικών επιχειρήσεων. Σχεδιάσαμε αυτό το μάθημα για να σας βοηθήσει να εργαστείτε σε όλα αυτά τα πλαίσια, ώστε να έχετε θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων.

Δεν θα μάθετε απλώς τη θεωρία πίσω από την ενσωμάτωση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας, αλλά θα εξερευνήσετε πώς λειτουργεί στην πράξη, από τη συνεργασία με τους χρήστες των υπηρεσιών μέχρι το σχεδιασμό της παροχής υπηρεσιών. Τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνισα κατανεμημένοι πόροι στην κοινωνία επηρεάζουν τη ζωή ενός ατόμου, τον τρόπο με τον οποίο η υποστήριξη και η φροντίδα που χρειάζεται ένα άτομο αλλάζει καθώς γερνάει ή τον τρόπο με τον οποίο αναγνωρίζονται τα δυνατά σημεία ενός ατόμου για να κάνουν τη διαφορά στη ζωή του.

Θα εξερευνήσετε επίσης τις παγκόσμιες αναπαραστάσεις και προοπτικές της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας. Παράλληλα με τις διαλέξεις και τα σεμινάρια, θα εργάζεστε σε μικρές ομάδες για την επίλυση προβλημάτων που θέτουν οι εργοδότες, όπως η ανάπτυξη ιδεών για κοινοτικά προγράμματα σχετικά με τους άστεγους, τη φτώχεια και την απομόνωση.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Απασχολησιμότητα- Θα πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση στο πλαίσιο των σπουδών σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εφαρμόσετε στην πράξη όσα μαθαίνετε.
 • Αριστεία στη διδασκαλία- Θα μάθετε από ειδικούς σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως η κατάχρηση ουσιών, οι κοινότητες, η ποινική δικαιοσύνη και η ψυχική υγεία.
 • Διαλέξεις προσκεκλημένων- Θα παρακολουθήσετε διαλέξεις προσκεκλημένων από άτομα που χρησιμοποιούν υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας, καθώς και από επαγγελματίες, ώστε να αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση του τομέα.
 • Βιομηχανικός μέντορας- Θα επωφεληθείτε από την επαφή με εργοδότες και εργαζόμενους επαγγελματίες κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας.
 • Πρόγραμμα Rise- Ξεπεράστε το πρόγραμμα σπουδών σας και ασχοληθείτε με το Rise και τα μοναδικά εργαστήρια και έργα που βασίζονται σε δεξιότητες. Αποκτήστε πρόσθετες πιστωτικές μονάδες και βελτιώστε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Διαπιστευμένο από το Chartered Management Institute (CMI).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Integrated Health and Social Care BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

15% Επαγγελματίες μηχανικοί
12% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
9% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
9% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
9% Επαγγέλματα πωλήσεων
8% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
7% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
4% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
4% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για κοινωνικές επιστήμες (μη ειδικές)

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςIntegrated Health and Social Care, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #40 
  • #351 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Κοινωνική φροντίδα και επιστήμη του αθλητισμού και της άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική Φροντίδα και Επιστήμη Αθλητισμού και Άσκησης (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
88% 0% 15% £15600 120 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική φροντίδα και τουρισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Κοινωνική Φροντίδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υγεία και κοινωνική φροντίδα με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
90% 5% 50% £14900 121 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Κοινωνική Φροντίδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση υγείας, ευημερίας και κοινωνικής φροντίδας (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 0% 5% £12600 84 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Υγείας (Οφθαλμική απεικόνιση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσικό θέατρο και κοινωνική φροντίδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης