Manchester Metropolitan University
Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νομική επιστήμη (κοινές επαγγελματικές εξετάσεις) Grad Dip
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό μας δίπλωμα νομικής είναι ένα πρόγραμμα μετατροπής που έχει σχεδιαστεί για να δώσει σε μη πτυχιούχους νομικής μια διέξοδο στο νομικό επάγγελμα. Ως εκ τούτου, μέσα σε μόλις ένα έτος, μπορείτε να αποκτήσετε έναν ακαδημαϊκό νομικό τίτλο σπουδών που θα θέσει τα θεμέλια για μια καριέρα στη νομική επιστήμη.

Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, δίνεται μεγάλη έμφαση τόσο στις θεμελιώδεις γνώσεις όσο και στις πρακτικές νομικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να ακολουθήσετε ένα μέλλον στον τομέα. Πάνω απ' όλα, το μάθημα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στη νομική επιστήμη και ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για περαιτέρω προσόντα. Από εδώ και πέρα, μπορείτε να προσβλέπετε στο Bar Training Course για να γίνετε barrister, αν αυτό είναι το μονοπάτι καριέρας που θέλετε να ακολουθήσετε.

Αυξάνοντας τις νομικές σας γνώσεις

Θα μελετήσετε μια σειρά θεμάτων που καλύπτουν τους βασικούς τομείς του δικαίου, από το δίκαιο των συμβάσεων και το ποινικό δίκαιο μέχρι τις μετοχές και τα καταπιστεύματα, ενώ υπάρχει επίσης μια ενότητα που έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για τις πρακτικές πτυχές του νομικού επαγγέλματος. Σε όλα αυτά, θα μαθαίνετε από μια ομάδα που περιλαμβάνει έμπειρους επαγγελματίες του νομικού κλάδου, οι οποίοι κατανοούν τι χρειάζεστε για να πετύχετε στον τομέα. Και, με υψηλά επίπεδα προσωπικής διδασκαλίας και πολιτική ανοικτών θυρών για ακαδημαϊκές συμβουλές και ποιμαντική καθοδήγηση, μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξη των καθηγητών σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας σε εμάς.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Ταχύρρυθμος νομικός τίτλος σπουδών - μετατρέψτε το υπάρχον μη νομικό προπτυχιακό σας πτυχίο ή την εκτεταμένη εργασιακή σας εμπειρία σε νομικό τίτλο σπουδών σε ένα έτος.
 • Αίθουσα διεξαγωγής δίκης - η υπερσύγχρονη αίθουσα διεξαγωγής δίκης, που άνοιξε το φθινόπωρο του 2021, υποστηρίζει την ανάπτυξη της νομικής συνηγορίας των φοιτητών μας. Βρίσκεται στην καρδιά του κτιρίου της Νομικής Σχολής και αποτελεί σημαντικό σημείο εστίασης της κοινότητας της Νομικής Σχολής μας.
 • Εμπειρία Νομικής Σχολής - σπουδάζετε περιτριγυρισμένοι από άλλους φοιτητές νομικής και υποστηριζόμενοι από μια εξειδικευμένη ομάδα διδασκόντων. Γίνετε μέλος της Νομικής Εταιρείας για δικτύωση, προσκεκλημένες διαλέξεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.
 • Ένας νομικός κόμβος - το Μάντσεστερ διαθέτει έναν δυναμικό νομικό τομέα. Έχουμε στενούς δεσμούς με το Northern Circuit και τα μαθήματά μας χαίρουν σεβασμού από εθνικές δικηγορικές εταιρείες.
 • Εθελοντική εργασία - δοκιμάστε τις νομικές σας δεξιότητες και γνώσεις με εθελοντική εργασία στους εταίρους μας. Αποκτήστε πολύτιμη εμπειρία πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε.
 • Ευκαιρίες διεξαγωγής δοκιμασιών - έχουμε μια ακμάζουσα κοινότητα δοκιμασιών και συνηγορίας στη νομική σχολή. Γίνετε μέλος της Mooting Society για να συμμετέχετε σε τακτικές συζητήσεις και διαγωνισμούς.
 • Νομικοί εμπειρογνώμονες - μάθετε από έμπειρους επαγγελματίες και ξεκινήστε με τον καλύτερο τρόπο τη νομική σας εκπαίδευση. Ξέρουν τι χρειάζεται για να πετύχετε.
 • Κορυφαίες νομικές εγκαταστάσεις - χρησιμοποιήστε την 24ωρη βιβλιοθήκη μας, την αίθουσα εικονικών δικαστηρίων και την ειδική υπηρεσία σταδιοδρομίας και απασχολησιμότητας.
 • Ετοιμοι για εργασία - θα αναπτύξετε τις επαγγελματικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να χαράξετε μια καριέρα στη νομική επιστήμη. Η προηγούμενη εκπαίδευση και εμπειρία σας θα προσδώσει μια επιπλέον διάσταση στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGraduate Diploma in Law (Common Professional Examination), Grad Dip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ηθική και δίκαιο της υγειονομικής περίθαλψης LLM Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Online μερική απασχόληση
Δίκαιο και νομική πρακτική DipHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νομική PgDip Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £84 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Δίκαιο και νομική πρακτική CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Εμπορικό και Ναυτικό Δίκαιο PgDip Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £7995 - Σαουθάμπτον Online μερική απασχόληση
Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο PgDip Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £14000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτικό Δίκαιο (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) PgCert Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2250 - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Νόμος PgCert Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £84 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο PgCert Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £93 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Νομικές σπουδές CertHE Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- - - £11900 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης