Manchester Metropolitan University
Σύγχρονη επιμέλεια MA
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Contemporary Curating MA στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ανατομία, φυσιολογία και παθολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ανατομία, φυσιολογία και παθολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ανατομία, φυσιολογία και παθολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £18000 - £27500 £19000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ανατομία, φυσιολογία και παθολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25154 £26830 £32977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22123 - £29608 £21022 - £35666 £25332 - £42896

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MA/MFA Contemporary Curating διερευνά την έννοια της επιμελητικής πρακτικής στον σύγχρονο πολιτισμό, εξετάζοντας έναν αριθμό αλληλένδετων πεδίων δημιουργικής πρακτικής και θεωρητικών προσεγγίσεων και τοποθετώντας τα σε ένα ιστορικό και κριτικό πλαίσιο. Το μάθημα διερευνά διαφορετικά είδη επιμελητηριακών ζητημάτων στην αντιμετώπιση των εκθεσιακών μορφών και των διαδικασιών δημιουργίας εκθέσεων και του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τους χώρους παραγωγής και την επιμέλεια ως υποκείμενα με την ολοκληρωμένη ερευνητική και πρακτικά καθοδηγούμενη προσέγγισή μας.

Η μεταβαλλόμενη σχέση μεταξύ καλλιτέχνη-θεσμού-επιμελητή-κριτικού/συγγραφέα αποτελεί κεντρικό στοιχείο του μαθήματος με ιδιαίτερη έμφαση στην έννοια της κουλτούρας της επιμέλειας, κατά την οποία η αντίληψή μας για τη δημιουργικότητα έχει μετασχηματιστεί από την επιμέλεια και τους λόγους που την περιβάλλουν. Το μάθημα διερευνά επίσης τις δυνατότητες να δούμε την επιμέλεια ως κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες μορφές γνώσης: εκδόσεις, συμπόσια, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Θα υποστηριχθείτε για την ανάπτυξη έργων υπό την καθοδήγηση των σπουδαστών και θα ενθαρρυνθείτε να συμμετάσχετε σε δημιουργικό και κριτικό διάλογο, συνεργατική χαρτογράφηση του μυαλού, διαδικασίες ανταλλαγής ιδεών. Αυτές οι πρακτικές ενσωματώνονται παρέχοντας στους φοιτητές πρόσβαση στην ειδική γκαλερί Pavement Gallery, η οποία λειτουργεί ως κόμβος για όλες τις επιμελητικές δραστηριότητες και ως χώρος παραγωγής ιδεών. Η γκαλερί Pavement Gallery λειτουργεί με το μοντέλο των συνεργατών για να παρέχει στους φοιτητές του MA Contemporary Curating την ευκαιρία να αναπτύξουν τις πρακτικές τους δεξιότητες.

 • Ευκαιρία να εργαστείτε στο πρόγραμμα Curatorial Collective της Holden Gallery. Το Curatorial Collective είναι μια ομάδα φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών του Μάντσεστερ που συμβάλλει στη διαμόρφωση και ανάπτυξη του προγράμματος εκθέσεων και εκδηλώσεων της γκαλερί Holden, το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής για το ετήσιο βραβείο Plaque Prize. Η γκαλερί Holden διαθέτει ένα πλήρως επιμελημένο πρόγραμμα εκθέσεων που επικεντρώνεται αποκλειστικά στις πρόσφατες εξελίξεις στη διεθνή σύγχρονη εικαστική τέχνη, εξερευνώντας θεματικές ιδέες μέσα από το έργο σημαντικών καταξιωμένων και μεσαίων καλλιτεχνών.

 • Το μάθημα προσφέρει τη δυνατότητα διεθνούς υποτροφίας μέσω της πρωτοβουλίας Curators of Tomorrow. Αυτή η μοναδική πρωτοβουλία αποσκοπεί στην υποστήριξη της κατανόησης των διεπιστημονικών πλαισίων του προγράμματος MA/MFA Contemporary Curating. Αυτό έχει σχεδιαστεί κυρίως για τους σημερινούς φοιτητές μας που πρόκειται να εμπλακούν στο στάδιο της επαγγελματικής πρακτικής των σπουδών τους. Στους επιλεγμένους συμμετέχοντες στη συνεργασία Curators of Tomorrow δίνεται η ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν για ένα μήνα σε ένα από τα στούντιο Q21 στο MuseumsQuartier Wien στη Βιέννη.

 • Θα επωφεληθείτε από το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει ομιλίες και σεμινάρια από επιμελητές από διάφορες γκαλερί και προγράμματα, όπως η Μπιενάλε του Λίβερπουλ, η Πινακοθήκη του Μάντσεστερ, το Open Eye, η Tate Liverpool, η Whitworth Gallery και άλλα.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Contemporary Curating MA από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

40% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςContemporary Curating, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιμέλεια σύγχρονου σχεδιασμού MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £10285 - - Oncampus μερική απασχόληση
Μουσειακές κουλτούρες με επιμέλεια MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία της Τέχνης με επιμέλεια MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός και επιμέλεια ταινιών MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Κινηματογράφος και μέσα προβολής με προγραμματισμό και επιμέλεια ταινιών MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Επιμέλεια με επαγγελματική τοποθέτηση MA Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμέλεια MA Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Συλλογές και πρακτικές επιμέλειας MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονη επιμέλεια MA Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Επιμέλεια MA Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus μερική απασχόληση