Manchester Metropolitan University
Βιοϊατρική επιστήμη MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Biomedical Science MSc στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ανατομία, φυσιολογία και παθολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ανατομία, φυσιολογία και παθολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ανατομία, φυσιολογία και παθολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £18000 - £27500 £19000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ανατομία, φυσιολογία και παθολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25154 £26830 £32977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22123 - £29608 £21022 - £35666 £25332 - £42896

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η καλύτερη άμυνα κατά των ασθενειών δεν είναι μια νέα θεραπεία, ένα θαυματουργό φάρμακο ή ένα τεχνολογικό θαύμα. Είναι η γνώση. Με το πρόγραμμα MSc Βιοϊατρικής Επιστήμης, θα αποκτήσετε τις τεχνικές δεξιότητες και τη βαθιά κατανόηση για να εξερευνήσετε, να αξιοποιήσετε και να προσθέσετε σε αυτή τη γνώση.

Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει μια ευρεία βάση κατανόησης και την ευκαιρία να διερευνήσετε εξειδικευμένους τομείς της βιοϊατρικής επιστήμης. Εκτός από τις ενότητες που προσφέρουν προηγμένες αναλυτικές τεχνικές και μια σε βάθος κατανόηση των διαφόρων πτυχών των ασθενειών, θα εξερευνήσετε τομείς που ταιριάζουν με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Θα ολοκληρώσετε μια ανεξάρτητη ερευνητική εργασία, αναπτύσσοντας ερευνητικές δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εξερευνήσετε τα θέματα που σας γοητεύουν - αξιοποιώντας στο έπακρο τις εκτεταμένες διασυνδέσεις μας με νοσοκομεία σε όλο το Μάντσεστερ για να διεξάγετε έρευνα σε κλινικά σχετικούς τομείς σε πραγματικό πλαίσιο.

Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης (IBMS), πράγμα που σημαίνει ότι η διδασκαλία μας είναι υψηλού επιπέδου και παρέχει ευρεία, τεκμηριωμένη από την έρευνα εκπαίδευση, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα αναπτύξετε τις πρακτικές δεξιότητες και την εμπειρία που εκτιμούν οι εργοδότες. Σημειώστε ότι, παρόλο που αυτό το ΠΜΣ είναι διαπιστευμένο από το IBMS, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την απόκτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και δεν παρέχει τη δυνατότητα συμπλήρωσης του εκπαιδευτικού χαρτοφυλακίου εγγραφής του IBMS. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του IBMS για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την εγγραφή στο HCPC.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Άριστα πρότυπα - Αναγνωρισμένο για την τεχνογνωσία μας, το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Institute of Biomedical Science.

 • Αναγνωρισμένη εμπειρογνωμοσύνη - Το Κέντρο Βιοεπιστημών μας αντιπροσωπεύει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις αριστείας στην έρευνα για την υγεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, με φήμη για την έρευνα των χαρακτηριστικών, των περιορισμών και της προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου κινητικού συστήματος.

 • Επαγγελματικοί δεσμοί - Διαθέτουμε ισχυρούς δεσμούς με το Institute of Biomedical Science, το Health and Care Professions Council, τα NHS trusts και τα νοσοκομεία στο Μάντσεστερ και τη Βορειοδυτική Ευρώπη, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα σπουδών βιοϊατρικής επιστήμης είναι ενημερωμένο.

 • Πρακτικές διασυνδέσεις - Συνεργαζόμαστε με νοσοκομεία σε όλη την περιοχή, προσφέροντας την ευκαιρία να οργανώσουμε ερευνητικά προγράμματα σε κλινικά συναφείς τομείς.

 • Προηγούμενη έρευνα - Το 85% του ερευνητικού μας αντίκτυπου αξιολογείται ως "παγκοσμίως κορυφαίο" ή "διεθνώς άριστο" (REF 2014).

 • Εγκαταστάσεις αιχμής - Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού στα εξειδικευμένα εργαστήριά μας για βιοχημεία αίματος, εμβιομηχανική, μικροβιολογία, κινητικό έλεγχο, απόδοση κατά την άσκηση, κυτταρική και μοριακή βιολογία και καλλιέργεια ιστών.

 • Σύνδεσμοι με τη βιομηχανία - έχουμε ισχυρούς δεσμούς με το Institute of Biomedical Science, το Health and Care Professions Council, τα NHS trusts και τα νοσοκομεία στο Μάντσεστερ και το North West, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα σπουδών μας στη βιοϊατρική επιστήμη είναι ενημερωμένο.

 • Βραβείο Athena SWAN - Η δέσμευση του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ για την προώθηση και προαγωγή της ισότητας των φύλων στα μαθήματα STEM αναγνωρίστηκε με το χάλκινο βραβείο Athena SWAN.

 • Online μάθηση - Η διαδικτυακή πλατφόρμα εικονικής μάθησης "Moodle" παρέχει πρόσβαση σε διαλέξεις, υλικό μαθημάτων και πληροφορίες αξιολόγησης.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedical Science MSc από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

40% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedical Science, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική Μηχανική (συμπεριλαμβανομένου ενός έτους πρακτικής άσκησης) MEng Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική MEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £40940 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 10% 15% £16750 113 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MBiomedSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
79% 4% 0% £29110 180 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (Αναπτυξιακή Βιολογία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική MEng (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £35000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές επιστήμες με επαγγελματική κατάρτιση MBiomedSci Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική (με βιομηχανική πρακτική άσκηση) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (ανατομία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης