Manchester Metropolitan University
Animation BA (Hons)
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Animation BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
53 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £17500 £21500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £24000 £13000 - £22500 £17000 - £25500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20933 £18108 £21051
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18375 - £24906 £13095 - £22569 £15928 - £26889

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Με μια εργαλειοθήκη που συνδυάζει το δημιουργικό και το τεχνικό, ένας animator κάνει όλα αυτά και πολλά άλλα. Είτε εργάζονται στον καλλιτεχνικό είτε στον εμπορικό κόσμο, οι εμψυχωτές παράγουν τις κινούμενες εικόνες για οτιδήποτε, από ταινίες και ραδιοτηλεοπτικά μέσα μέχρι ψηφιακές πλατφόρμες και βιντεοπαιχνίδια. Το πρόγραμμα σπουδών μας BA (Hons) Animation συγκεντρώνει βασικές πτυχές της σύγχρονης επαγγελματικής πρακτικής animation για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό φάσμα σταδιοδρομίας, από animation μέχρι concept art και ανάπτυξη παιχνιδιών.

Ως φοιτητής animation θα είστε μέρος της Σχολής Ψηφιακών Τεχνών, μιας ζωντανής κοινότητας που προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε κάθε πτυχή του τι σημαίνει να εργάζεσαι στις ψηφιακές τέχνες. Θα εργαστείτε σε μια σειρά από δημιουργικές πρακτικές - όπως ακριβώς κάνουν και οι επαγγελματίες - για να συνεργαστείτε σε διεπιστημονικά ομαδικά έργα, μαζί με φωτογράφους, ηχολήπτες, κινηματογραφιστές, επαγγελματίες των παιχνιδιών και των μέσων ενημέρωσης. Και, όπως ακριβώς αντικατοπτρίζουμε τις πρακτικές της βιομηχανίας, εργαζόμαστε επίσης με εργαλεία τυποποιημένα για τη βιομηχανία - μαθαίνοντας σε ένα ολοκαίνουργιο, ειδικά κατασκευασμένο κτίριο που είναι εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες αναδυόμενες τεχνολογίες για animation, κινηματογράφηση και πολλά άλλα.

Με μια μεγάλη ποικιλία ενοτήτων, σε αυτό το μάθημα θα εξερευνήσετε τεχνικές, προσεγγίσεις και στυλ, καθώς και θα εμβαθύνετε στις πρακτικές πτυχές της εργασίας στις δημιουργικές βιομηχανίες. Θα έχετε ένα μείγμα διδακτικών συνεδριών και πρακτικών εργασιών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συνεργαστείτε με διάφορους ψηφιακούς καλλιτέχνες και ειδικούς δημιουργούς - όχι μόνο βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, αλλά και το δίκτυό σας στον κλάδο. Το μάθημα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από προσκεκλημένες διαλέξεις, που σας επιτρέπουν να ακούσετε από επαγγελματίες υψηλού προφίλ από διάφορες πρακτικές animation, καθώς και από τον ευρύτερο τομέα των ψηφιακών τεχνών. Οι διαλέξεις αυτές σας δίνουν την ευκαιρία να αναπτύξετε την κατανόηση και τη διορατικότητα της βιομηχανίας που σχετίζεται με την επαγγελματική πρακτική και να αντλήσετε πληροφορίες απευθείας από την εκτεταμένη εμπειρία των έμπειρων επαγγελματιών.

Το Μάντσεστερ προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για φοιτητές animation. Το Μάντσεστερ, ο δεύτερος μεγαλύτερος ψηφιακός κόμβος, έχει μια μακρόχρονη ιστορία στα κινούμενα σχέδια και φιλοξενεί την Cosgrove Hall Films - δημιουργούς πολυάριθμων παιδικών κινούμενων σχεδίων και οι ιδρυτές της εταιρείας ήταν και οι δύο φοιτητές του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ. Σήμερα η πόλη έχει μια ακμάζουσα βιομηχανία, με σημαντική παρουσία στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και την ψηφιακή παραγωγή στο MediaCityUK, το οποίο φιλοξενεί το BBC, το ITV και πλήθος ανεξάρτητων εταιρειών μέσων ενημέρωσης, οι οποίες σας προσφέρουν μερικές εμπνευσμένες ευκαιρίες.

Με ένα πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στην τοπική μας κληρονομιά και αξιοποιεί στο έπακρο τους συνδέσμους μας με τη βιομηχανία, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητες, να δημιουργήσετε το δίκτυο και να αποκτήσετε την εμπειρία από την οποία πηγάζουν οι ικανοποιητικές σταδιοδρομίες.

Χαρακτηριστικά και οφέλη:

 • Το πρόγραμμα έχει άριστες σχέσεις με τη βιομηχανία, γεγονός που προσφέρει ευκαιρίες πρόσβασης σε επαγγελματίες της βιομηχανίας με ποικίλα μέσα, όπως ζωντανές ενημερώσεις, εκδηλώσεις σε πάνελ, αξιολογήσεις χαρτοφυλακίου και/ή πανεπιστημιακά έργα. Αυτά ποικίλλουν.
 • Ως μέρος της Σχολής Ψηφιακών Τεχνών θα ενθαρρυνθείτε να καινοτομήσετε μέσω διεπιστημονικών σπουδών και συνεργασίας, ώστε να γίνετε ένας ιδιαίτερα δημιουργικός και απασχολήσιμος επαγγελματίας που θα σας επιτρέψει να ανταγωνιστείτε με επιτυχία σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα.
 • Κατά τη διάρκεια των σπουδών θα σας προσφερθούν ευκαιρίες να συμβάλλετε στην παραγωγή μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε βασικές δημιουργικές, σχεδιαστικές, αφηγηματικές και κινηματογραφικές δεξιότητες που επιθυμούν οι πιθανοί εργοδότες στον κλάδο των κινουμένων σχεδίων.
 • Το μάθημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας επιτρέπει να εξειδικευτείτε, αν το επιθυμείτε, σε έναν εξειδικευμένο τομέα της διαδικασίας animation, επιτρέποντάς σας να συνεργάζεστε με άλλους, βελτιώνοντας την ατομική σας καλλιτεχνική ικανότητα.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε επαγγελματικά δημιουργικά στούντιο που περιέχουν βιομηχανικά πρότυπα λογισμικού, υλικού και εγκαταστάσεων παραγωγής που υποστηρίζουν 2D σχεδιασμένες, 3D CGI και stop motion τεχνικές. Όλοι οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καθεμία από αυτές, πριν από την εξειδίκευση.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animation BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

35% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
20% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες πληροφορικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimation, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Παραστατική Κινηματογραφία (Animation)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εικονογράφηση και κινούμενα σχέδια BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
20% 5% 0% £19250 144 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνικές τέχνες Computer Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £18800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψηφιακό animation με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
72% 0% 15% £16085 131 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
71% 7% 11% £16750 131 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 5% 5% £15000 £16125 105 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (σε απευθείας σύνδεση) BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 10% £15000 126 Χάι Ουίκαμ Online πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich
(Norwich University of the Arts)
70% 20% 4% £18000 145 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινουμένων σχεδίων με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης