Manchester Metropolitan University
Συμπεριφορά των ζώων και διατήρηση BSc (Hons)
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20947 £17457 £20082
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18315 - £23977 £13961 - £21631 £15919 - £25642

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Από τους κουρελόσπορους και τους ρινόκερους μέχρι τις ακρίδες και τους λεμούριους, ο κόσμος των ζώων είναι ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και πάντα συναρπαστικό μέρος για να εξερευνήσετε. Στο πτυχίο μας BSc (Hons) Animal Behaviour and Conservation μπορείτε να εντρυφήσετε και να τα ανακαλύψετε όλα - αναπτύσσοντας μια κατανόηση του τεράστιου εύρους και της τεράστιας σημασίας της συμπεριφοράς των ζώων.

Μαζί μας, θα εξετάσετε τους παράγοντες που οδηγούν σε διαφορετικούς τύπους συμπεριφοράς των ζώων, εξετάζοντας την αλληλεπίδραση της γενετικής, της εξελικτικής ιστορίας και του σημερινού περιβάλλοντος. Θα διερευνήσετε επίσης πώς και γιατί αλλάζει η συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ζώου, από τους γενετικούς και ορμονικούς παράγοντες έως τους φυσιολογικούς και περιβαλλοντικούς μηχανισμούς. Θα εφοδιαστείτε με τα εργαλεία που απαιτούνται στη διατήρηση και θα μελετήσετε παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο για το πώς μπορούν να διατηρηθούν τα είδη και τα ενδιαιτήματά τους.

Μέσα από ένα μείγμα εργαστηριακής και επιτόπιας εργασίας, θα σας δείξουμε πώς να καταγράφετε δεδομένα συμπεριφοράς και να χρησιμοποιείτε επαγγελματικού επιπέδου λογισμικό για την ανάλυσή τους - ζωτικά εργαλεία για τη βελτίωση της ευζωίας, της διαχείρισης και της διατήρησης των οικιακών, ζωολογικών και άγριων πληθυσμών. Το μάθημα συμπεριφοράς και διατήρησης των ζώων παρέχει επίσης τη δυνατότητα να περάσετε ένα επιπλέον έτος επεκτείνοντας τους ορίζοντές σας, είτε σπουδάζοντας σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμιά μας στο εξωτερικό, είτε κάνοντας πρακτική άσκηση σε επιχείρηση ή μη κυβερνητική οργάνωση.

 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΦΈΛΗ
 • Εξερευνήστε τα θέματα και τα ζητήματα που διαμορφώνουν τον κόσμο γύρω μας και επιλέξτε από μια σειρά συναρπαστικών και ικανοποιητικών ειδικοτήτων στους τομείς της συμπεριφοράς των ζώων, της διατήρησης και της βιολογίας.
 • Μπορείτε να ακολουθήσετε την τετραετή διαδρομή, περνώντας ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό, στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική ή την Αυστραλία, ή να ενισχύσετε τις προοπτικές καριέρας σας με μια πρακτική άσκηση 9-12 μηνών.
 • Αναπτύξτε πρακτικές δεξιότητες στο εργαστήριο και στο πεδίο, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό - που θα μπορούσε να περιλαμβάνει εργασία πεδίου στην Πορτογαλία ή την Τανζανία.
 • Επενδύουμε 115 εκατομμύρια λίρες για να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο διδάσκουμε και μαθαίνετε στη Σχολή Θετικών Επιστημών και Μηχανικής. Το νέο μας κτίριο Dalton, που θα λειτουργήσει από το φθινόπωρο του 2023, θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ φοιτητών, προσωπικού και βιομηχανίας και θα παρέχει νέους και βελτιωμένους χώρους διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένου ενός Superlab χωρητικότητας 200 φοιτητών.
 • Μάθετε σε εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν εξειδικευμένο εξοπλισμό μικροβιολογίας και μοριακής βιολογίας, μικροσκόπια βιομηχανικών προδιαγραφών και ειδικές εγκαταστάσεις για τη μελέτη της συμπεριφοράς και της φυσιολογίας των ζώων, καθώς και θαλάμους ανάπτυξης φυτών σε ελεγχόμενο περιβάλλον και θερμοκήπια, ένα καλά εξοπλισμένο κατάστημα για εκδρομές στο πεδίο και εξειδικευμένες υπολογιστικές εγκαταστάσεις για GIS, παρακολούθηση συμπεριφοράς και πολλά άλλα.
 • Ισχυροί δεσμοί με ζωοφιλικές, προστατευτικές και άλλες οργανώσεις ζώων, όπως ο ζωολογικός κήπος του Τσέστερ και η RSPCA.
 • Έχουμε ενσωματώσει δραστηριότητες προετοιμασίας για την επαγγελματική σταδιοδρομία σε κάθε έτος του κύκλου σπουδών σας, ώστε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση για την υποβολή αιτήσεων για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία ως πτυχιούχος.
 • Το Μάντσεστερ βρίσκεται στο κατώφλι του Εθνικού Πάρκου Peak District και σε απόσταση δύο ωρών οδήγησης από τρία άλλα Εθνικά Πάρκα, γεγονός που το καθιστά ιδανική τοποθεσία για να μελετήσετε τη συμπεριφορά και τη διατήρηση των ζώων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

σε σχετικό αντικείμενο και βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimal Behaviour and Conservation, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (κλινική) (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- 0% 1% £13250 139 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Hartpury και Hartpury College
(Hartpury University and Hartpury College)
85% 3% 6% £16500 123 Γκλόστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Hartpury και Hartpury College
(Hartpury University and Hartpury College)
85% 3% 6% £16500 123 Γκλόστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αλληλεπίδραση ανθρώπου-ζώων με ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Hartpury και Hartpury College
(Hartpury University and Hartpury College)
- - - £16500 - Γκλόστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
70% 10% 15% £16600 148 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική με συμπεριφορά ζώων συντροφιάς (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- - - £13250 - Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική και συμπεριφορά ζώων συντροφιάς BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης