Durham University
Συντήρηση αρχαιολογικών και μουσειακών αντικειμένων (PP) MA
Durham University - Πανεπιστήμιο Durham

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Conservation of Archaeological and Museum Objects (PP) MA στο Πανεπιστήμιο Durham για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Ανθρωπολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £27000 £33000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £32500 £21000 - £32000 £23000 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη συντήρηση αρχαιολογικών και μουσειακών αντικειμένων (επαγγελματική πρακτική) συνδυάζει εξειδικευμένες δεξιότητες συντήρησης με θεωρητικές γνώσεις και μια ετήσια πρακτική άσκηση. Θα αναπτύξετε τις δεξιότητες να ερευνάτε, να αναλύετε, να συντηρείτε και να φροντίζετε ιστορικά και αρχαιολογικά αντικείμενα και να τα διαφυλάσσετε για τις μελλοντικές γενιές.

Αυτό το πρακτικό μάθημα έχει σχεδιαστεί για όσους ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν ως συντηρητές ιστορικών αντικειμένων ή στους τομείς της έρευνας αντικειμένων ή της φροντίδας συλλογών. Ενώ προσελκύουμε φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών υποβάθρων, μοιράζονται ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, αυτά της χειρωνακτικής επιδεξιότητας, της γνώσης της χημείας και της επιθυμίας και δέσμευσης να εργαστούν με μουσειακά αντικείμενα.

Διδασκόμενοι από ειδικευμένους συντηρητές, θα μάθετε για τις δεξιότητες συντήρησης, τις μελέτες αντικειμένων, τις μεθόδους συντήρησης και τον τρόπο φροντίδας των συλλογών. Τη μια μέρα μπορεί να εξετάζετε την ηθική της συντήρησης, ενώ την επόμενη μπορεί να μαθαίνετε για τις χημικές συνθέσεις που χρησιμοποιούνται στη συντήρηση διαφόρων υλικών.

Το τελευταίο έτος θα περάσετε σε πρακτική άσκηση. Το έτος πρακτικής άσκησης συνήθως περνάτε αναπτύσσοντας τις δεξιότητές σας σε ένα εργαστήριο συντήρησης σε ένα μεγάλο μουσείο. Προηγούμενοι βιομηχανικοί εταίροι ήταν το Μουσείο του Λονδίνου, το Εθνικό Μουσείο της Ουαλίας και το York Archaeological Trust.

Ως φοιτητής συντήρησης θα έχετε πρόσβαση σε πολλές από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Τμήματος, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα φωτογραφικό στούντιο, διεθνώς αναγνωρισμένα ερευνητικά εργαστήρια σε θέματα DNA, συντήρησης, ανάλυσης ισοτόπων και περιβαλλοντικής αρχαιολογίας, χρονολόγησης με φωταύγεια, καθώς και μοναδικές συλλογές αντικειμένων.

Δομή του μαθήματος

Πυρηνικές ενότητες:

Θεωρία και μέθοδος συντήρησης παρέχει τις γνώσεις για τον επαγγελματικό σχεδιασμό της συντήρησης αρχαιολογικών και μουσειακών αντικειμένων. Θα αναπτύξετε κατανόηση της εξέλιξης της συντήρησης, της οργάνωσής της, των σημερινών στόχων και των μεθόδων που χρησιμοποιούνται. Θα εξετάσετε επίσης πώς ηθικοί παράγοντες επηρεάζουν την προσέγγιση της εργασίας. Η ενότητα Συντηρητικές δεξιότητες είναι μια πρακτική ενότητα που σας δίνει την ευκαιρία να εργαστείτε σε αρχαιολογικά αντικείμενα και να εκτελέσετε μια σειρά από εργαστηριακές δραστηριότητες, εργασίες πεδίου, τεκμηρίωση, καθαρισμό, συγκόλληση και αντιγραφή. Θα μάθετε να εξετάζετε και να επεξεργάζεστε με επιτυχία αρχαιολογικά αντικείμενα και να τεκμηριώνετε τις επιπτώσεις των επεμβάσεών σας ως προετοιμασία για μεταγενέστερες πρακτικές εργασίες μαθημάτων. Σπουδές αντικειμένων παρέχει κατανόηση της θεωρίας, της πρακτικής και του καθεστώτος των σπουδών αντικειμένων, με ιδιαίτερη έμφαση στις μουσειακές συλλογές και τα αρχεία. Θα μάθετε για τις φυσικές ιδιότητες και την παραδοσιακή παραγωγή και χρήση υλικών και προϊόντων και θα αναπτύξετε επίσης δεξιότητες χειρισμού, ανάλυσης, ερμηνείας και καταγραφής αντικειμένων εξετάζοντας και συγκρίνοντας συλλογές από διαφορετικές περιόδους και πολιτισμούς. Φροντίδα συλλογών (Συντήρηση) εισάγει την έννοια της προληπτικής συντήρησης και τα ζητήματα που σχετίζονται με τη φροντίδα των συλλογών. Παρέχει λεπτομερή κατανόηση των περιβαλλοντικών παραγόντων που προκαλούν φθορά και παρουσιάζει τρόπους παρακολούθησης και αντιμετώπισής τους. Η Πρακτική συντήρησης απαιτεί να συντηρήσετε τρία ή περισσότερα σύνθετα αντικείμενα από διάφορα υλικά. Θα αποκτήσετε εμπειρία στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη συντήρηση αντικειμένων, την έρευνα, τον καθαρισμό, τη σταθεροποίηση και την αποκατάσταση και την καταγραφή των λεπτομερειών της εργασίας σας. Θα αναπτύξετε επίσης κατανόηση της ιεράρχησης και οργάνωσης της εργασίας σας, της εξασφάλισης υλικών, εγκαταστάσεων και της συνεργασίας με επιμελητές.

Η 10μηνη Επαγγελματική Πρακτική Άσκηση είναι μια πολύτιμη ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον συντήρησης και να βιώσετε από πρώτο χέρι τις ευθύνες και τις καθημερινές πιέσεις ενός εργασιακού περιβάλλοντος. Παράλληλα με τις δεξιότητές σας στη συντήρηση θα αρχίσετε να αναπτύσσετε τις δεξιότητες οργάνωσης, κρίσης και διαχείρισης που απαιτούνται για μια καριέρα στον τομέα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Conservation of Archaeological and Museum Objects (PP) MA από Πανεπιστήμιο Durham

35% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το πρώτο έτος πραγματοποιείται με ένα μείγμα διαλέξεων στο Πανεπιστήμιο, σεμιναρίων και πρακτικών μαθημάτων μαζί με επισκέψεις σε χώρους. Ο χρόνος επαφής περιλαμβάνει συνήθως 4-5 ώρες εβδομαδιαίως διαλέξεις, 6 ώρες πρακτική εργασία, συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων, 3 ώρες δομημένης μάθησης αυτοανάπτυξης και έως και 9 ώρες εργασίας δεξιοτήτων συντήρησης στο εργαστήριο συντήρησης. Οι διαλέξεις παρέχουν βασικές πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο θέμα και προσδιορίζουν τομείς για συζήτηση και προβληματισμό. Στη συνέχεια, τα σεμινάρια και οι πρακτικές συνεδρίες σας παρέχουν ευκαιρίες να αναπτύξετε περαιτέρω τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, με βάση τις γνώσεις που αποκτήσατε από τις διαλέξεις και τη δική σας ανεξάρτητη μελέτη. Το Τμήμα διοργανώνει επίσης ένα πρόγραμμα εβδομαδιαίων ερευνητικών σεμιναρίων που συνδέονται με τα θέματα που καλύπτονται στο ΠΜΣ, τα οποία θα σας δώσουν περαιτέρω εικόνα του αντικειμένου. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε χρόνο στο εργαστήριο συντήρησης, μαθαίνοντας για τις μεθόδους συντήρησης, αναπτύσσοντας δεξιότητες στο χειρισμό και την ανάλυση αντικειμένων και μαθαίνοντας πώς να παίρνετε αποφάσεις για να βοηθήσετε στη διαφύλαξη αυτού του υλικού για το μέλλον, καθώς η ικανότητά σας να εργάζεστε ανεξάρτητα μεγαλώνει.Το δεύτερο έτος θα περάσετε σε μια βιομηχανική πρακτική άσκηση, αποκτώντας άμεση εμπειρία των πρακτικών και εφαρμοσμένων δεξιοτήτων που θα χρειαστείτε για να εργαστείτε στη συντήρηση. Οι αξιολογήσεις είναι αυστηρές και συνεχείς καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν και έχουν σχεδιαστεί για να καταδείξουν τις δεξιότητες και την κατανόηση των μαθημάτων. Περιλαμβάνουν δοκίμια, εκθέσεις, εξετάσεις και εκθέσεις χαρτοφυλακίου με βάση την πρακτική σας εργασία. Η πρακτική άσκηση, η οποία ολοκληρώνεται κατά το δεύτερο έτος, αξιολογείται με χαρτοφυλάκιο, δοκίμιο προβληματισμού και ερευνητική εργασία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Εάν είστε διεθνής φοιτητής που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για απευθείας εισαγωγή σε αυτό το πτυχίο, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προ-μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου Durham.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον κατάλογο των μαθημάτων.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConservation of Archaeological and Museum Objects (PP), MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ένα καλό πτυχίο δεύτερης τάξης με άριστα (συνήθως 2:1 Honours) ή ισοδύναμο διεθνές πτυχίο σε οποιοδήποτε αντικείμενο και επιτυχία στα Μαθηματικά με βαθμό 4 (ή C) ή ανώτερο σε επίπεδο GCSE, ή ισοδύναμο.

Οι υποψήφιοι χωρίς πτυχίο θα πρέπει να αποδείξουν επαρκή ακαδημαϊκή ικανότητα για να ολοκληρώσουν ικανοποιητικά αυτό το πτυχίο. Απαιτήσεις χημείας, ένα από τα ακόλουθα: Επίπεδο "AS" στη Χημεία ή ισοδύναμο, Πτυχίο που περιλαμβάνει σημαντικό επιστημονικό στοιχείο, π.χ. Βιολογία ή Επιστήμη των Υλικών, Ένας βαθμός A, B ή C για τη Χημεία στο "Higher" της Σκωτίας ή παρόμοιος υψηλός βαθμός στο ιρλανδικό "Leaving Certificate" μπορεί επίσης να γίνει αποδεκτός, Ολοκλήρωση μονάδων μαθημάτων πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ανόργανη και Οργανική Χημεία - αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για φοιτητές από τη Βόρεια Αμερική, Ολοκλήρωση του μαθήματος "Χημεία για Συντηρητές". Πρόκειται για μάθημα αλληλογραφίας, το οποίο διαρκεί περίπου 6 μήνες.

Όλοι οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνουν με ακρίβεια τα χρώματα και να χειρίζονται με ασφάλεια αντικείμενα, νυστέρια και άλλα εργαλεία συντήρησης. Οι μαθητές ενδέχεται να κληθούν να υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το επίπεδο ορισμένων από αυτές τις δεξιότητες, εάν προσκληθούν να επισκεφθούν. Αποδεικτικά στοιχεία ενασχόλησης και ενδιαφέροντος για αρχαιολογικά και μουσειακά αντικείμενα, αν και δεν απαιτούνται επίσημα, συνιστώνται ιδιαίτερα. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή απασχόλησης, πρακτικής άσκησης ή εθελοντικής εργασίας σε μουσείο, ιστορικό σπίτι ή συλλεκτικό ίδρυμα, όπως αρχαιολογικό αποθετήριο, ή μέσω εργασιών σε αρχαιολογικούς χώρους.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχουν το πολύ δέκα διαθέσιμες θέσεις για το μάθημα κάθε χρόνο, λόγω του μεγέθους του εργαστηρίου διδασκαλίας.

Θα εξετάσουμε τις αιτήσεις όσων τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα μόνο εφόσον έχουν υποβληθεί σε σχετική εξέταση αγγλικής γλώσσας που πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις.

Προϋποθέσεις αναφοράς

Απαιτείται μία ικανοποιητική ακαδημαϊκή συστατική επιστολή

έξοδα

Δίδακτρα Συντήρηση αρχαιολογικών και μουσειακών αντικειμένων (PP) MA

Αγγλία £15500 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £15500 έτος 1
Σκωτία £15500 έτος 1
Ουαλία £15500 έτος 1
Channel Islands £15500 έτος 1
EU £34000 έτος 1
Διεθνή £34000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Durham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Durham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Durham

Το Πανεπιστήμιο του Durham (DU) ιδρύθηκε το 1832 και βρίσκεται στην καθεδρική πόλη του Durham, στη βορειοανατολική Αγγλία. Το DU είναι υπερήφανο που διαθέτει πολυάριθμα γνωστικά πεδία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο σύμφωνα με την QS, καθώς και για τον εξαιρετικά μεγάλο κατάλογο μαθημάτων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές. Εκτός από τις εντυπωσιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται, οι φοιτητές μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε πολυάριθμες αθλητικές, μουσικές και καλλιτεχνικές εξωσχολικές δραστηριότητες στο χώρο του πανεπιστημίου.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Durham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Durham

προπτυχιακοί φοιτητές:
17140
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4365
:
21505
 • Durham University: A day in the life
 • HT Top 10 things about being a student at Durham University
 • What is your favourite thing about Durham?
 • Ustinovian leavers: “Advice to new students”
 • What I wish I'd known before coming to Durham

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Durham University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανάπτυξη μουσείων και πολιτιστικής κληρονομιάς PgCert Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £2800 - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Κληρονομιά και Μουσειακές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Μελέτες Μουσείων MLitt Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μελέτες μουσείων και τεχνουργημάτων MA Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £14100 - Ντάραμ Oncampus μερική απασχόληση
Μουσειακές κουλτούρες με επιμέλεια MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσειακές κουλτούρες με διαχείριση συλλογών MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Πολιτισμοί του Μουσείου MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές Μουσείων και Πινακοθηκών MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £18700 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτιστική κληρονομιά και μουσειακές σπουδές MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £19500 - Νόργουιτς Oncampus μερική απασχόληση
Οπτική, υλική και μουσειακή ανθρωπολογία MSc Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης