Cardiff University
Εφαρμοσμένη και Πειραματική Κλινική Ανοσολογία MSc
Cardiff University - Πανεπιστήμιο του Cardiff

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σχεδιασμένο από διεθνείς εμπειρογνώμονες που εργάζονται στους τομείς της λοίμωξης, της ανοσίας και της φλεγμονής. Οι σπουδές σε αυτό το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης θα σας επιτρέψουν να μεγιστοποιήσετε την έκθεσή σας στην ερευνητική εμπειρογνωμοσύνη του Τομέα Λοιμώξεων και Ανοσίας και του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Ινστιτούτου Συστημικής Ανοσίας .

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από διεθνείς εμπειρογνώμονες που εργάζονται στους τομείς των λοιμώξεων, της ανοσίας και της φλεγμονής Οι σπουδές σε αυτό το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης θα σας επιτρέψουν να μεγιστοποιήσετε την έκθεσή σας στην ερευνητική εμπειρογνωμοσύνη του Τομέα Λοιμώξεων και Ανοσίας και του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Ινστιτούτου Systems Immunity. Θα επωφεληθείτε από τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή τους να ηγούνται και να παρέχουν υψηλής ποιότητας διδακτικές δραστηριότητες με γνώμονα την έρευνα σε αυτό το πρόγραμμα ΠΜΣ. Αυτό το ΠΜΣ παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη της έρευνας για την ανοσία, δίνοντάς σας μια ολιστική άποψη της εξέλιξης των χρόνιων ασθενειών, του ελέγχου των λοιμώξεων και των μηχανισμών που επηρεάζουν την ικανότητά μας να οργανώνουμε μια αποτελεσματική ανοσολογική απάντηση. Αυτό θα σας επιτρέψει να αξιολογήσετε τον αντίκτυπο της έρευνας στην πορεία του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια της ζωής στην υγεία και την ασθένεια και να εξερευνήσετε το ανοσοποιητικό σύστημα σε μεγαλύτερο βάθος μαθαίνοντας πώς μπορεί να χειραγωγηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου, των αυτοάνοσων και των φλεγμονωδών ασθενειών.

Οι βιοτεχνολογίες εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς και νέες προσεγγίσεις που επιτρέπουν την παραγωγή και την ανάλυση τεράστιου όγκου δεδομένων εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση ανοσολογικών προβλημάτων. Η ανοσολογική έρευνα αγκαλιάζει πλέον όλο το φάσμα των "omics", συμπεριλαμβανομένης της γονιδιωματικής, της μεταγραφομικής, της πρωτεομικής, της λιπιδομικής και της μεταβολικής. Θα εξετάσετε τις προσεγγίσεις των "omics" και θα τις χρησιμοποιήσετε για την επίλυση ερευνητικών ερωτημάτων που βασίζονται στις λοιμώξεις, την ανοσία και τη φλεγμονή, μαθαίνοντας τις υπολογιστικές και στατιστικές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες για την ανάλυση και την ερμηνεία των δεδομένων από τις δοκιμές.

Τα σύνορα της βιοϊατρικής επιστήμης σπάνια ήταν τόσο συναρπαστικά και γεμάτα ευκαιρίες όσο σήμερα. Θα σας μεταφέρει σε ένα ταξίδι από τις βασικές αρχές της επιστήμης μέσω της κλινικής έρευνας στην έρευνα για τις υπηρεσίες υγείας, το οποίο αναδεικνύει τις εντυπωσιακές προόδους των τελευταίων δεκαετιών και τονίζει την ευπάθεια της ανθρώπινης υγείας σε νέες και επανεμφανιζόμενες μολυσματικές ασθένειες. Η "κούρσα των εξοπλισμών" μεταξύ ξενιστή και παθογόνου αποτελεί μια νέα απειλή για την παγκόσμια υγεία, γι' αυτό είναι σημαντικό να μάθετε επίσης για την εξέλιξη των στρατηγικών αποφυγής του ανοσοποιητικού συστήματος και την ανάπτυξη νέων φαρμάκων που σταματούν τον πολλαπλασιασμό των παθογόνων. Ο καθοριστικός ρόλος της έρευνας για τη βελτίωση της επιστημονικής γνώσης (π.χ. για τη συμβουλευτική σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές στον σχεδιασμό πανδημιών) και την ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών που σώζουν ζωές θα σας είναι ξεκάθαρος στο τέλος αυτού του ΠΜΣ.

Διακριτικά χαρακτηριστικά

Η συμβολή εμπειρογνωμόνων από τον τομέα της βιοτεχνολογίας και των βιοϊατρικών επιστημών διασφαλίζει ότι το ΠΜΣ θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μελλοντικής αγοράς εργασίας μέσω της ενσωμάτωσης γνώσεων, τεχνικών και εμπειρογνωμοσύνης από πολλαπλά πεδία για τη διαμόρφωση νέων και διευρυμένων πλαισίων για την αντιμετώπιση επιστημονικών και κοινωνικών προκλήσεων και ευκαιριών.

Με την ολοκλήρωση αυτού του ΠΜΣ, θα έχετε αναπτύξει μια εις βάθος γνώση και κατανόηση της ανοσολογίας, η οποία θα βασίζεται στην τρέχουσα πρακτική, την επιστήμη και την έρευνα. Αυτό θα περιλαμβάνει κριτική επίγνωση των τρεχόντων θεμάτων και εξελίξεων σε κλινικά και βασικά επιστημονικά θέματα που σχετίζονται με τη μόλυνση, την ανοσία και τη φλεγμονή.

Θα σας χαρακτηρίζει περαιτέρω η ικανότητά σας να μελετάτε ανεξάρτητα και η χρήση μιας σειράς από σύγχρονες βιοτεχνολογίες και ερευνητικές μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν σε προχωρημένες σπουδές στην εφαρμοσμένη και πειραματική κλινική ανοσολογία.

Θα έχετε τα εφόδια για να ενταχθείτε σε διάφορους τύπους απασχόλησης ή να συνεχίσετε τις ακαδημαϊκές σπουδές σε υψηλότερο επίπεδο, για παράδειγμα ένα διδακτορικό (εφόσον οι φοιτητές πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου). Το διδακτικό προσωπικό συνεργάζεται με εργοδότες για τον σχεδιασμό και την παροχή του περιεχομένου των μαθημάτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • MBA
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied and Experimental Clinical Immunology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Τυπικά, θα πρέπει να έχετε είτε:

πτυχίο 2:1 με άριστα σε σχετικό αντικείμενο, όπως βιολογικές ή φυσικές επιστήμες, ιατρική και υγειονομική περίθαλψη, φαρμακολογία, φαρμακευτική, ή ισοδύναμο διεθνές πτυχίο

αναγνωρισμένο από το πανεπιστήμιο ισότιμο ακαδημαϊκό προσόν

Οι υποψήφιοι με πτυχίο κάτω του 2:1 ή οι υποψήφιοι χωρίς πτυχίο θα εξετάζονται κατά περίπτωση και ενδέχεται να τους ζητηθεί να προσκομίσουν πρόσθετα δικαιολογητικά, όπως αναφορές εργοδότη ή επαγγελματική εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισαγωγής, επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματος στον ιστότοπό μας:

**

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Cardiff

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της πόλης Κάρντιφ της Ουαλίας. Μερικά από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν την έρευνα που οδηγεί παγκοσμίως, ένα ενημερωμένο και ενεργό γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας και την κεντρική τοποθεσία. Το Κάρντιφ είναι μια ζωντανή, σύγχρονη πόλη με νεανικό και ποικιλόμορφο πληθυσμό, γνωστή για την αποδοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Λίστα με 334 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Cardiff - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

  • Student life at Cardiff University
  • Student Megan tells you all about Chemistry at Cardiff
  • Cardiff University - Adult Nursing (BN)
  • International students at Cardiff University School of Biosciences

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Heath Park Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανοσολογία MSc Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
84% 5% 0% £25250 210 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανοσολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
69% 0% 0% £26100 £24800 181 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική (Ανοσολογία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανοσολογία και Φαρμακολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
97% 10% 0% £26100 £24800 185 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανοσολογία MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
61% 0% 5% - 154 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμιες μολυσματικές ασθένειες MRes Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Ιολογία και ανοσολογία MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £31300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία του καρκίνου και ανοσολογία MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £31300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανοσολογία και ανοσοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £27000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόλυνση και ανοσία MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £24750 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης