Anglia Ruskin University
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Architecture (with Placement year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Αρχιτεκτονική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
56 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29000 £31500 £37000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £32000 £23500 - £39000 £26500 - £49000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε αρχιτεκτονική, δόμηση και πολεοδομία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23131 £25010 £28792
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20700 - £25694 £19794 - £30100 £23742 - £35267

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Τα αρχιτεκτονικά μας στούντιο είναι συναρπαστικοί, δημιουργικοί χώροι με εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στα πρότυπα της βιομηχανίας. Εδώ, οι ειδικοί μας θα προσφέρουν μια μαθητοκεντρική και ερευνητική προσέγγιση της αρχιτεκτονικής.

Θα αποκτήσετε δεξιότητες στην ανάπτυξη σχεδιαστικών ιδεών, στον πειραματισμό με διαφορετικά μέσα και στην αναπαράσταση των ιδεών σας μέσω σχεδίων, φυσικών και ψηφιακών μοντέλων.

Αλλά δεν θα περιορίζεστε μόνο στο στούντιο. Θα κάνετε επισκέψεις σε εργοτάξια, ώστε να αναλύσετε τη γλώσσα και το ύφος των κτιρίων, την κατασκευή τους και να δείτε τα έργα να παίρνουν μορφή στην πραγματική ζωή. Μαζί, θα εξερευνήσουμε το σχεδιασμό κτιρίων, την "οικοδομησιμότητα" και τη βιωσιμότητα.

Υπάρχει επίσης ένα προαιρετικό ευρωπαϊκό ταξίδι κάθε χρόνο, σε πόλεις όπως η Λισαβόνα, η Βενετία, η Ρώμη και η Βιέννη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εξερευνήσετε πώς η αρχιτεκτονική συμβάλλει στη διαμόρφωση της αστικής μας ζωής.

Η μελλοντική σας καριέρα είναι σημαντική, γι' αυτό θα μάθετε για τις κατασκευαστικές επιχειρήσεις και τη διαχείριση έργων. Διαθέτουμε ένα δίκτυο επισκεπτών σχεδιαστών, καλλιτεχνών, ιστορικών και θεωρητικών που παραδίδουν εργαστήρια, διαλέξεις και μαθήματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε πρακτική άσκηση στο πλαίσιο του πτυχίου σας BA (Hons) Architecture και να αποκτήσετε εμπειρία στον κλάδο.

Διασφαλίζουμε ότι το μάθημά σας είναι σχετικό με τον πραγματικό κόσμο, βοηθώντας σας να ασχοληθείτε ηθικά, πολιτικά και βιώσιμα με το μεταβαλλόμενο τοπίο του δομημένου περιβάλλοντος, προετοιμάζοντάς σας καλύτερα για τον κόσμο της εργασίας.

Στο ARU, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τη σκληρή δουλειά των φοιτητών μας. Γι' αυτό, στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους, προβάλλουμε και γιορτάζουμε τα επιτεύγματά σας με μια επίδειξη στο τέλος του έτους.

Όταν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, θα έχετε ολοκληρώσει το πρώτο μέρος της διαδικασίας που αποτελείται από τρία μέρη για να γίνετε εγγεγραμμένος αρχιτέκτονας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη διαδρομή μας BA (Hons), θα σπουδάσετε μαθήματα των επιπέδων 4, 5 και 6 σε τρία χρόνια στο Chelmsford. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα βασικό μάθημα (Επίπεδο 3) στο ARU College στο Cambridge για ένα έτος πριν ξεκινήσετε το κύριο μέρος του προγράμματος σπουδών.

Στη διαδρομή μας BSc (Hons), θα παρακολουθήσετε ένα έτος θεμελίωσης επιπέδου 3 στο ARU College στο Cambridge, και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στο Chelmsford, όπου θα παρακολουθήσετε μαθήματα επιπέδου 4 στο δεύτερο έτος. Εάν περάσετε αυτά τα μαθήματα, θα έχετε δικαίωμα να μεταφερθείτε στο έτος 2 (επίπεδο 5) του προγράμματος σπουδών BA. Εάν δεν είστε επιλέξιμοι, θα συνεχίσετε στο BSc, λαμβάνοντας τα μαθήματα επιπέδου 5 στο τρίτο έτος.

Το μάθημά μας ARB prescribed Architecture έχει επίσης απονεμηθεί RIBA Part 1 Full Status, άνευ όρων. Αυτό υπόκειται σε επικύρωση από την Επιτροπή Εκπαίδευσης της RIBA. Αυτό προσδίδει περαιτέρω αξιοπιστία στα πτυχία μας και προσφέρει μεγαλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας στους φοιτητές μας.

Προβλέπεται από το Architects Registration Board (ARB) σε επίπεδο Part 1 με σκοπό την εγγραφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επικυρωμένο από το Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων (RIBA) με σκοπό την επιλεξιμότητα για την εγγραφή ως μέλος στον εν λόγω οργανισμό.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Architecture (with Placement year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

30% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
30% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα χρησιμοποιήσουμε μια σειρά από μεθόδους αξιολόγησης για να μετρήσουμε την πρόοδό σας. Αυτές θα περιλαμβάνουν έργα σχεδιασμού, παρουσιάσεις, χρονομετρημένες εργασίες, εξετάσεις και εργασίες μαθημάτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αρχιτεκτονική

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees

Καλωσορίζουμε αιτήσεις από φοιτητές από το εξωτερικό και την ΕΕ και δεχόμαστε μια σειρά από διεθνείς τίτλους σπουδών.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArchitecture (with Placement year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το κόστος για το έτος πρακτικής άσκησης είναι 1.400 λίρες

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #42 
  • #52 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #42 
  • #52 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 23 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 267 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Chelmsford Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
79% 0% 7% £17500 126 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική / Αρχιτεκτονική (διεθνής) (RIBA Part 1) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 10% 23% £16500 153 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου (με θεμελίωση) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική (με ολοκληρωμένα έτη ίδρυσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική (με έτος πρακτικής άσκησης) BArch (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
81% 0% 3% £27250 178 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εσωτερική αρχιτεκτονική και σχεδιασμός (με προπαρασκευαστικό εξάμηνο) BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ναυτική αρχιτεκτονική με μηχανική ωκεανών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τοπίου BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης