Aberystwyth University
Ανάπτυξη ιστοσελίδων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Web Development (with integrated year in industry) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Συστήματα πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Συστήματα πληροφοριών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
87 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Συστήματα πληροφοριών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28500 £29000 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £33000 £19000 - £36000 £26500 - £47000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28253 £24899 £29153
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23544 - £34970 £18267 - £32357 £21142 - £39591

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Διαδίκτυο έχει κεντρική σημασία για τις στρατηγικές πολλών μεγάλων οργανισμών και υπάρχει ανάγκη για άτομα που κατανοούν τα δίκτυα και μπορούν επίσης να κατασκευάσουν αποτελεσματικές λύσεις στο Διαδίκτυο. Η σχεδίαση τέτοιων συστημάτων περιλαμβάνει την εξέταση των αναγκών των χρηστών και των αναγκών του οργανισμού και τη δημιουργία μιας επαγγελματικής απάντησης, βασισμένης στην κατανόηση των σχετικών τεχνολογιών. Καθώς το Διαδίκτυο βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής των περισσότερων οργανισμών, υπάρχει τεράστια ζήτηση για άτομα με δεξιότητες κατασκευής αποτελεσματικών εφαρμογών διαδικτύου και δικτύων.

Σπουδάζοντας αυτό το πτυχίο, οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση σε ειδικά εργαστήρια Linux, Mac OS X και κεντρικούς διακομιστές. Θα διδάσκεστε από καθηγητές που έχουν στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία και τα συνέδρια μηχανικής λογισμικού.

Αυτό το τετραετές πτυχίο παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να ασχοληθούν με έναν οικονομικά σημαντικό και ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο και να συμβάλουν στη δημιουργία λύσεων για τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου. Τα πτυχία πληροφορικής μας είναι διαπιστευμένα από την Βρετανική Εταιρεία Πληροφορικής (BCS) για λογαριασμό του Συμβουλίου Μηχανικών, πράγμα που σημαίνει ότι πληρούν τα πρότυπα και τις απαιτήσεις του κλάδου, δίνοντάς σας ένα προβάδισμα στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Το προσωπικό που διδάσκει σε αυτόν τον κύκλο σπουδών διδάσκει από την οπτική γωνία του μηχανικού, πράγμα που σημαίνει ότι εστιάζει στην επιστήμη στην εφαρμογή. Το τμήμα έχει ισχυρό ιστορικό συνεργασίας με τη βιομηχανία. Όπως θα περιμένατε από ένα μεγάλο ερευνητικό τμήμα, έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Το τρίτο έτος θα περάσετε στη βιομηχανία λογισμικού, αποκτώντας ζωτικής σημασίας εμπειρία και μαθαίνοντας να εφαρμόζετε τις δεξιότητές σας σε βιομηχανικό περιβάλλον.

Θα μάθετε βασικές δεξιότητες πληροφορικής και επιχειρήσεων, όπως προγραμματισμός ιστοσελίδων, σχεδιασμός ιστοσελίδων, συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων, ιστοσελίδες με βάση βάσεις δεδομένων, μηχανική λογισμικού, ηλεκτρονικό εμπόριο, εμπορικές διαδικασίες, διαχείριση υπηρεσιών διαδικτύου και ασφάλεια στο διαδίκτυο. Θα αναπτύξετε επίσης μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες. Αυτές περιλαμβάνουν επικοινωνία, έρευνα και ανάλυση δεδομένων, μαθηματικές και υπολογιστικές δεξιότητες, ανεξάρτητη και ομαδική εργασία, οργάνωση, εφαρμογή και αυτο-παρακίνηση.

Ως απόφοιτος Πληροφορικής από το Aberystwyth, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία που είναι απαραίτητες για τις περισσότερες εργασίες που βασίζονται στην πληροφορική, και ιδιαίτερα για εργασία στη βιομηχανία λογισμικού. Το πτυχίο σας θα σας δώσει πλεονέκτημα σε τομείς που αφορούν, για παράδειγμα, την κατασκευή δικτυακών τόπων: την κατασκευή σύγχρονων δικτυακών τόπων με βάση βάσεις δεδομένων με τη χρήση κατάλληλων εργαλείων και στοιχείων- τη χρήση τεχνικών μηχανικής για την επίτευξη ποιοτικών αποτελεσμάτων- και τη χρήση του διαδικτύου και των βάσεων δεδομένων για την παροχή διαδραστικών λύσεων σε πραγματικό χρόνο για τη βιομηχανία, το εμπόριο και τον δημόσιο τομέα. Οι σπουδαστές μας έχουν ζήτηση από εργοδότες όπως η IBM, η HP, η Gloversure και τα Plymouth Marine Laboratories. Οι εργοδότες του βιομηχανικού έτους είναι ποικίλοι και παγκόσμιοι, συμπεριλαμβανομένων των CERN, Walt Disney και GCHQ.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Web Development (with integrated year in industry) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

60% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες της θεραπείας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
0% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Συστήματα πληροφοριών

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

IELTS (Academic) 6

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςWeb Development (with integrated year in industry), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ανάπτυξη ιστοσελίδων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £18830 έτος 1
Διεθνή £18830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 24 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική λογισμικού BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
81% 10% 25% £16150 £17000 127 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
69% 5% 0% £22180 127 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού με έτος θεμελίωσης υπολογιστών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 10% 15% £13020 £14000 128 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 0% 5% £18830 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού με βιομηχανική πρακτική άσκηση BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
92% 5% 0% £43170 102 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (Μηχανική λογισμικού) με ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
85% 0% 0% £29110 151 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάπτυξη λογισμικού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
74% 10% 8% £14500 £15200 154 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού με έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
(York St John University)
72% 5% 0% £14000 126 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Μηχανική Λογισμικού) με βιομηχανική πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 25% 0% £18300 £19500 118 - Oncampus πλήρους απασχόλησης