Aberystwyth University
Κτηνοτροφική Επιστήμη MSc
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η επισιτιστική ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και τη σταθερότητα κάθε χώρας και του πληθυσμού της. Η κάλυψη της αυξανόμενης παγκόσμιας ζήτησης για τρόφιμα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις του 21ου αιώνα. Η επιστήμη της κτηνοτροφίας είναι, και θα παραμείνει, κεντρική για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Δεν είναι μόνο η ποσότητα των τροφίμων σημαντική, αλλά και η ποιότητα, με τους καταναλωτές να συνεχίζουν να απαιτούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Οι απαιτήσεις αυτές μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο με την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και αντιλήψεων από κατάλληλα καταρτισμένους πτυχιούχους, οι οποίοι θα προωθήσουν τις συναρπαστικές εξελίξεις στην επιστήμη και την παραγωγή ζωικού κεφαλαίου.

Στο πρώτο εξάμηνο θα διδαχθεί μια σειρά από μαθήματα βιολογικών επιστημών που θα καλύπτουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των ζώων, την αναπαραγωγή, τη γενετική, την ανοσολογία, την παρασιτολογία, τη βακτηριολογία, την ενδοκρινολογία και τις αρχές της διατροφής των ζώων. Αυτό θα σας δώσει προηγμένες γνώσεις βιολογικών επιστημών, οι οποίες θα εφαρμοστούν στο δεύτερο εξάμηνο, το οποίο θα καλύψει θέματα όπως: αναπαραγωγική φυσιολογία των ζώων, επιστήμη των βοσκοτόπων, διατροφή των ζώων, μοριακή γενετική για ζώα παραγωγής και νέες τεχνικές στην κτηνιατρική επιστήμη. Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, ιδίως στο δεύτερο εξάμηνο, θα έχετε όλο και περισσότερες ευκαιρίες να εξερευνήσετε συγκεκριμένους τομείς που σας ενδιαφέρουν- αυτό θα κορυφωθεί με την ερευνητική σας διατριβή. Εκτός από την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων στην επιστήμη της κτηνοτροφίας, το μάθημα στοχεύει στην ανάπτυξη των γενικότερων δεξιοτήτων σας, όπως η γραπτή και προφορική επικοινωνία, οι ερευνητικές δεξιότητες, ο χειρισμός δεδομένων και η στατιστική, η ομαδική εργασία, η πληροφορική, η επίλυση προβλημάτων κ.λπ.

Η αξιολόγηση θα γίνεται με εργασίες του μαθήματος, όπως δοκίμια, παρουσιάσεις σεμιναρίων, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις αφίσας και τελικές εξετάσεις τον Ιανουάριο και τον Μάιο. Η διατριβή MSc θα υποβληθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLivestock Science, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

2ii Πτυχίο Bachelors (Honours) σε συναφές γνωστικό αντικείμενο ή ισοδύναμο. Οι Ευρωπαίοι και οι διεθνείς υποψήφιοι μπορούν να βρουν την ισοδυναμία των βαθμών τους στη σελίδα μας για τη συγκρισιμότητα. Οι μη πτυχιούχοι θα εξεταστούν ξεχωριστά με βάση τη σχετική εργασιακή εμπειρία.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας: Εάν έχετε πτυχίο Bachelor από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε τεστ γλωσσομάθειας αγγλικών. Οι μη φυσικοί ομιλητές της αγγλικής γλώσσας που δεν πληρούν αυτή την απαίτηση πρέπει να δώσουν ένα αναγνωρισμένο από το Πανεπιστήμιο τεστ ακαδημαϊκής επάρκειας της αγγλικής γλώσσας.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Κτηνοτροφική Επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης