Writtle University College (Writtle University College) : Κατατάξεις

Το Writtle University College (WUC) βρίσκεται σε ένα φυσικό περιβάλλον κοντά στο Chelmsford, όπου οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε επαγγελματικά μαθήματα που σχετίζονται με τη φροντίδα ζώων, τη γεωργία, τη μελέτη ιπποειδών και άλλα. Οι νέοι φοιτητές μπορούν να περιμένουν μια καταπράσινη πανεπιστημιούπολη που ειδικεύεται στις επιστήμες των ζώων και της γεωργίας, με δυνατότητα σπουδών μερικής απασχόλησης ή ως μέρος των σύντομων μαθημάτων ή των πιστοποιητικών επάρκειας. .

Τελευταίες ενημερώσεις κατάταξης για Writtle University College
 • Σεπτεμβρίου 2023: Το Writtle University College κατατάσσεται 12 σε The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου (Business and Management) από The Guardian News and Media Limited.
 • Ιουλίου 2023: Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων, ενημέρωση. Το Writtle University College επιτυγχάνει θέση 8509.

  • #136 
  • #8509 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Αξιολογήσεις φοιτητών για Writtle University College

Ικανοποίηση φοιητητών
All - aggregated:
4.3 (με βάση 743 αξιολογήσεις φοιτητών)
NSS logo
NSS ratings:
4.7 (με βάση 52 αξιολογήσεις φοιτητών)
google logo
Google ratings:
4.3 (με βάση 691 αξιολογήσεις φοιτητών)

"Οι σπουδές κτηνιάτρου στο Writtle ήταν η σωστή απόφαση για μένα, καθώς μπόρεσα να βρω μια θέση εργασίας μετά την αποφοίτησή μου, η οποία αργότερα έγινε η πλήρης απασχόληση μου. Η κοινωνική κατάσταση είναι μια πρόκληση σε αυτό το κολέγιο, αλλά αν θέλετε απλώς να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, τότε θα είστε απόλυτα ευτυχισμένοι εδώ."

"Η ποιότητα της εκπαίδευσης εδώ είναι εξαιρετική, αλλά νομίζω ότι οι εγκαταστάσεις θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο καθαρές από ό,τι είναι. Επίσης, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει για διασκέδαση. Αν σας ενδιαφέρει καθαρά να αποκτήσετε εκπαίδευση, το Writtle είναι μια καλή επιλογή".

Σχετικά με το Writtle University College

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Συνιστάται στους υποψήφιους φοιτητές να διαμένουν στην πανεπιστημιούπολη, καθώς υπάρχουν συνολικά 14 φοιτητικές εστίες στην κεντρική πανεπιστημιούπολη. Αυτές οι επιλογές διαμονής παρέχονται σε διάφορες τιμές και βρίσκονται στη μέση των εκπληκτικών κήπων της πανεπιστημιούπολης του κολεγίου.
 • Οι προσκεκλημένοι ομιλητές δίνουν συχνά σεμινάρια, δίνοντας στους μαθητές την ευκαιρία να γνωρίσουν καταξιωμένους επαγγελματίες στον τομέα των σπουδών τους. Αυτό λειτουργεί επίσης ως ένας άτυπος τρόπος για την παροχή επαγγελματικής καθοδήγησης.
 • Όσον αφορά τα επιτεύγματα και την αναγνώριση, το WUC διαθέτει διάφορα βραβεία από τη Royal Horticultural Society. Αυτό προσδίδει στο κολέγιο μια φήμη που εκτιμούν οι δυνητικοί εργοδότες.

CONS

 • Ένα παράπονο που έχουν κάποιοι φοιτητές σχετικά με την τοποθεσία είναι ότι υπάρχουν περιορισμένες επιλογές για νυχτερινή ζωή, οπότε το ίδρυμα αυτό δεν προσφέρει την παραδοσιακή φοιτητική εμπειρία με αυτή την έννοια. Επιπλέον, δεν υπάρχουν πολλοί κοινωνικοί χώροι στην πανεπιστημιούπολη.
 • Τα μαθήματα διαχείρισης ζώων χρειάζονται περισσότερες πρακτικές εργασίες, σύμφωνα με τους εγγεγραμμένους φοιτητές. Οι εν λόγω φοιτητές εκφράζουν ότι υπάρχει πάρα πολύ θεωρητική μάθηση εδώ χωρίς να έχουν την ευκαιρία να την εφαρμόσουν.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1893
Τηλέφωνο:
44 1245 424200
Διεύθυνση:
Lordship Rd, Writtle Village
CM1 3RR, Τσέλμσφορντ
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://writtle.ac.uk/
Social:
 • Japanese students discuss their student experience at WUC
 • Learn what life is like as an Norwegian student at Writtle University College!

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Writtle University College για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
93 /100
52 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Writtle University College

γεωργία, τρόφιμα και συναφείς σπουδές:
655
Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης:
35
Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός:
25
ανατομία, φυσιολογία και παθολογία:
15
Βιοεπιστήμες:
10

Writtle University College : Campuses

Συχνές ερωτήσεις

Το Writtle University College κατατάσσεται στη θέση #127 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Writtle University College κατατάσσεται #1 σε Τσέλμσφορντ στη συνολική βαθμολογία μας.

Το Writtle University College συγκαταλέγεται σε Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 2 κατατάξεις του Writtle University College.

Το Writtle University College έφτασε #8509 σε Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Writtle University College.

Το Writtle University College κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Γεωργία. Κατατάσσεται #12 σε The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου (Animal Science and Agriculture). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Writtle University College.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Writtle University College κατατάσσεται #1 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Τσέλμσφορντ και #127 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Writtle University College.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Writtle University College κατατάσσεται #127 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.