Royal Academy of Music, University of London (Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου) : Κατατάξεις

Η Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1822 και βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Λονδίνου. Αυτή η υψηλού κύρους ακαδημία είναι το παλαιότερο ωδείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αναδείξει πολλά γνωστά ονόματα, όπως ο Harrison Birtwistle, η Annie Lennox και ο Elton John. Όλοι οι σπουδαστές αναμένεται να συμμετάσχουν σε ακρόαση κατά τη διαδικασία εισαγωγής τους, και για κάθε μουσική δεξιότητα υπάρχει ένας κατάλογος με τις βασικές δεξιότητες που αναζητά η ακαδημία, οι οποίες παρατίθενται εκτενώς στον ιστότοπό της.

 • Σεπτεμβρίου 2023:
 • Ιουλίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:

  • #122 
  • #7261 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Κατατάξεις αντικειμένου

Εικαστικές Τέχνες

  • #3 
  • #3 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #16 
  • #17 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Υψηλότερη κατάταξη σε θέματα για Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Μουσική The Guardian University League Tables by Subject
#3 
Εικαστικές Τέχνες

Ικανοποίηση φοιητητών:
4.7 ()

"Το σώμα των φοιτητών εδώ είναι ποικίλο, με ανθρώπους από σχεδόν όλα τα μέρη που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό το βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ως προπτυχιακός φοιτητής στη Μουσική, καθώς οι άνθρωποι από κάθε χώρα είναι σε θέση να φέρουν τις μουσικές παραδόσεις από την πατρίδα τους και να διδάξουν σε όλους μας κάτι καινούργιο."

"Η ακαδημία βρίσκεται σε μια από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές του Λονδίνου και φυσικά ως μουσική ακαδημία μπορείτε να περιμένετε να παρακολουθείτε μουσικές παραστάσεις στο χώρο πολλές φορές την εβδομάδα, πράγμα που είναι απλά μια ευχαρίστηση με το επίπεδο των μουσικών που σπουδάζουν εδώ. Αυτός είναι επίσης ένας σίγουρος τρόπος για να κάνεις φίλους και επαφές".

"Η ατμόσφαιρα σε αυτό το μέρος είναι μοναδική και δεν το ήξερα πριν πάω, αλλά είναι το μέρος που ήλπιζα να βρω εδώ και χρόνια. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και ένα προνόμιο να μπορείς να ζεις και να σπουδάζεις με ανθρώπους που είναι εξίσου τρελοί για τη Μουσική με σένα. Η μόνη μου κριτική είναι ότι κάποιοι φοιτητές μπορεί να γίνουν λίγο ανταγωνιστικοί, αλλά αυτοί είναι η μειοψηφία".

Σχετικά με το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου έχει σπουδαστές από πολλές διαφορετικές χώρες και υπόβαθρα, γεγονός που βοηθά τους διεθνείς σπουδαστές να αισθανθούν γρήγορα σαν στο σπίτι τους.
 • Η ακαδημία φημίζεται για την παραγωγή παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Annie Lennox και Elton John.
 • Η QS World Rankings έχει συμπεριλάβει την ακαδημία μεταξύ των 5 κορυφαίων στον κόσμο για τη μουσική εκπαίδευση.
 • Τα κτίρια είναι κομψά και υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις και παραστάσεις που λαμβάνουν χώρα όλο το χρόνο, σύμφωνα με τους φοιτητές και τους επισκέπτες. Αυτό προσδίδει στην πανεπιστημιούπολη μια μοναδική ατμόσφαιρα και βάζει όλους σε διάθεση για δημιουργία μουσικής.

CONS

 • Πρόκειται για ένα μικρό πανεπιστημιακό ίδρυμα, με αριθμό εισακτέων από 500 έως 999 φοιτητές, οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει κάποιος δεκτός, αλλά δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε αν προσπαθήσετε!

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1822
Τηλέφωνο:
+44 (0) 2078 737 373
Διεύθυνση:
Marylebone Road
NW1 5HT, Λονδίνο
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.ram.ac.uk/
Social:
 • Supporting Academy scholarships

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

41 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Κίνα:
50
United States:
45
Hong Kong (Special Administrative Region of China):
20
Αυστραλία:
20
Korea (South):
15
Ρωσία:
10
Βραζιλία:
5
Νορβηγία:
5
Βολιβία:
5
Καναδάς:
5
Ισραήλ:
5
Νέα Ζηλανδία:
5
Δημοκρατία της Κίνας:
5
Σιγκαπούρη:
5
Μαλαισία:
5
Ιαπωνία:
5
Νότια Αφρική:
5
Ελβετία:
5

Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου : Χάρτης

άλλα πανεπιστήμια σε Λονδίνο:

Συχνές ερωτήσεις

Το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται στη θέση #127 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται #28 σε Λονδίνο στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 90 πανεπιστήμια σε Λονδίνο.

Το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου συγκαταλέγεται σε Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 5 κατατάξεις του Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έφτασε #7261 σε Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #3 σε The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου (Music). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται #28 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Λονδίνο και #127 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Βασιλική Ακαδημία Μουσικής, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου κατατάσσεται #127 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Λονδίνο. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.