Ravensbourne University London (Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου) : Κατατάξεις

Το Ravensbourne University London ιδρύθηκε το 1962 στο North Greenwich του Λονδίνου και είναι ένα πανεπιστήμιο ψηφιακών μέσων και σχεδιασμού. Η υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη του φιλοξενεί μια πλούσια επιλογή προγραμμάτων με θέμα την Τέχνη και το Design, που κυμαίνονται από τη σχεδίαση βιντεοπαιχνιδιών και το animation μέχρι τη μόδα. Το πανεπιστήμιο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να διασφαλίσει ότι υπάρχει θέση στην αγορά εργασίας για τους δημιουργικούς φοιτητές του και για το λόγο αυτό παρέχει μια σειρά από αυτά που ονομάζει Short Courses με σκοπό να δώσει στους σπουδαστές την εκπαίδευση εξπρές που χρειάζονται για να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που μπορεί να βρουν.

 • Ιουλίου 2023:
 • Μαρτίου 2023:
 • Σεπτεμβρίου 2022:

  • #106 
  • #130 
  The Times Οδηγός Καλών Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2022]
  • #131 
  • #8263 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Ιστορικές κατατάξεις στις TOP παγκόσμιες πανεπιστημιακές κατατάξεις

Ικανοποίηση φοιητητών:
4.2 ()

"Σε γενικές γραμμές μου άρεσε η εμπειρία μου στο πανεπιστήμιο μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η έλλειψη λεσχών, κοινωνικών εκδηλώσεων και χώρων για να αράξεις σημαίνει ότι οι φοιτητές που είναι ντροπαλοί ή πιο ήσυχοι μπορεί να βρουν την κοινωνική εμπειρία στο Ravensbourne λίγο λιγότερο ελκυστική σε σύγκριση με άλλα πανεπιστήμια."

"Οι ώρες επαφής με τους καθηγητές είναι πολύ περιορισμένες, οπότε είναι δύσκολο να έρθεις σε επαφή με έναν καθηγητή όταν το χρειάζεσαι. Παρόλα αυτά, η εμπειρία μου ήταν γενικά θετική και θα το ξαναέκανα".

"Λατρεύω τον ενιαίο χώρο του πανεπιστημίου. Οι καθηγητές είναι υπέροχοι και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Οι ώρες επαφής όμως θα μπορούσαν να βελτιωθούν, καθώς και οι επιλογές για εξωσχολικές δραστηριότητες."

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η ισχυρή ακαδημαϊκή φήμη και τα υψηλά ποσοστά απασχόλησης των αποφοίτων προσελκύουν σημαντικό αριθμό διεθνών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Ravensbourne. Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, περισσότερες από 50 εθνικότητες εκπροσωπούνται από το φοιτητικό σώμα εδώ.
 • Οι φοιτητές συχνά επισημαίνουν τους πολύτιμους πόρους και εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, μεταξύ των οποίων ένα τηλεοπτικό στούντιο, μια σουίτα μόδας και πρωτοτύπων και μεγάλοι τρισδιάστατοι εκτυπωτές, μεταξύ πολλών άλλων.
 • Ενώ αυτό το πανεπιστήμιο δεν διαθέτει δικές του αίθουσες διαμονής, συνεργάζεται με εταίρους για την παροχή φοιτητικής εστίας. Οι μαθητές έχουν επαινέσει την άνεση και την ευρυχωρία των σουιτών που παρέχονται από αυτούς τους διάφορους εταίρους.

CONS

 • Υπάρχει έλλειψη κοινωνικής ενέργειας στην πανεπιστημιούπολη, καθώς οι περισσότεροι φοιτητές πηγαίνουν εκτός πανεπιστημιούπολης για να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους μεταξύ των μαθημάτων.
 • Πολλοί φοιτητές αναφέρουν ότι οι ώρες επαφής με το διδακτικό προσωπικό είναι πολύ περιορισμένες, γεγονός που μπορεί να απογοητεύσει όταν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με κάποιον για αμφιβολίες σχετικά με εργασίες.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1959
Διεύθυνση:
6 Penrose Way
SE10 0EW, Λονδίνο
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.ravensbourne.ac.uk/
Social:
 • What student life like at Farndale court
 • 6 Reasons to Choose Ravensbourne
 • Top 5 reasons why I love Ravensbourne University London - Joey
 • College vs University - Ravensbourne Students
 • Top 5 reasons why I love Ravensbourne University London - Sabrina

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

449 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου

Κίνα:
35
United States:
15
Hong Kong (Special Administrative Region of China):
10
Δημοκρατία της Κίνας:
10
Ταϊλάνδη:
10
Ρωσία:
5
Ελβετία:
5
Ουκρανία:
5
Ινδία:
5
Ινδονησία:
5
Καζακστάν:
5
Korea (South):
5
Μαλαισία:
5
Πακιστάν:
5
Ιράν:
5

Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου : Campuses

Ravensbourne University London
map marker Προβολή χάρτη
Array
Oxford Business College
map marker Προβολή χάρτη
Array
άλλα πανεπιστήμια σε Λονδίνο:

Συχνές ερωτήσεις

Το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου κατατάσσεται στη θέση #114 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου κατατάσσεται #20 σε Λονδίνο στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 90 πανεπιστήμια σε Λονδίνο.

Το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου συγκαταλέγεται σε The Times Good University Guide, Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 3 κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου.

Το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου έφτασε #130 σε The Times Οδηγός Καλών Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου.

Το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #201 σε QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο (Art & Design). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου κατατάσσεται #20 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Λονδίνο και #114 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Πανεπιστήμιο Ravensbourne του Λονδίνου κατατάσσεται #114 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Λονδίνο. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.