University of Wolverhampton
Τριτοβάθμια εκπαίδευση και επαγγελματική πρακτική PgCert
University of Wolverhampton - Πανεπιστήμιο του Wolverhampton

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για προσωπικό που εργάζεται σήμερα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με ιδιαίτερη έμφαση στη μάθηση, τη διδασκαλία και την αξιολόγηση. Σκοπός του είναι να στηρίξει τις πρακτικές εργασιακές ανάγκες του προσωπικού που διδάσκει ή/και υποστηρίζει τη μάθηση σε ένα περιβάλλον που εστιάζει στους φοιτητές χωρίς αποκλεισμούς. Αυτό το μάθημα θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε την πρακτική σας στην τάξη, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής μάθησης, μέσα σε ένα πλαίσιο της τρέχουσας ανδραγωγικής θεωρίας. Θα σας δώσει επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε δεξιότητες στο σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών και στην εκπαιδευτική έρευνα. Θα ασχοληθείτε ενεργά με θέματα που αφορούν όλο τον τομέα, συμπεριλαμβανομένης της άριστης διδασκαλίας, της βελτίωσης της ποιότητας και της ερευνητικής και επιστημονικής δραστηριότητας. Θα διερευνήσετε ευκαιρίες και προκλήσεις για την ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε συνάρτηση με τη δική σας επαγγελματική ακαδημαϊκή πρακτική.

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Ακαδημαϊκής Πρακτικής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (PG CAP) αποτελεί την κύρια πηγή συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης για το ακαδημαϊκό και υποστηρικτικό προσωπικό στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton που βρίσκεται στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του ή για έμπειρα μέλη του προσωπικού που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν την πρακτική τους και να ευθυγραμμιστούν με τις τρέχουσες αντιλήψεις. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης μια διαδρομή για εξωτερικούς υποψηφίους που ασκούν την πρακτική τους είτε σε περιβάλλοντα τριτοβάθμιας είτε σε περιβάλλοντα επαγγελματικής εκπαίδευσης και οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα έγκυρο και αναγνωρισμένο προσόν στις πρακτικές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εκτός από τα παραπάνω, το πρόγραμμα θα προσφέρει μια κατάλληλη διαδρομή για την αναγνώριση είτε ως Associate είτε ως Fellow της Ακαδημίας Ανώτατης Εκπαίδευσης (HEA), παρέχοντας ένα αναγνωρισμένο προσόν που συνδέεται με την επαγγελματική ιδιότητα με τον εθνικό οργανισμό για τους επαγγελματίες της ανώτατης εκπαίδευσης. (*Οι εξωτερικοί υποψήφιοι ενδέχεται να χρειαστεί να καταβάλουν ένα πρόσθετο εφάπαξ τέλος για την επαγγελματική αναγνώριση, θα σας προσφερθούν συμβουλές κατά την υποβολή της αίτησης).

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την Επαγγελματική Πρακτική έχει σχεδιαστεί για προσωπικό που εργάζεται επί του παρόντος στην τριτοβάθμια ή επαγγελματική εκπαίδευση και του οποίου ο κύριος ρόλος είναι η διδασκαλία ή η υποστήριξη των φοιτητών. Σκοπός του είναι να υποστηρίξει τις πρακτικές εργασιακές ανάγκες του προσωπικού σε ένα περιβάλλον μάθησης και διδασκαλίας που εστιάζει στους φοιτητές. Αυτό το μάθημα θα δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αναπτύξουν την πρακτική τους στην τάξη, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής μάθησης, μέσα σε ένα πλαίσιο της τρέχουσας ανδραγωγικής θεωρίας. Θα δώσει επίσης την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες στο σχεδιασμό του προγράμματος σπουδών και στην υποστήριξη των φοιτητών. Το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την Ακαδημία Ανώτατης Εκπαίδευσης και ευθυγραμμίζεται με το πλαίσιο επαγγελματικών προτύπων του Ηνωμένου Βασιλείου. Στους επιτυχόντες συμμετέχοντες απονέμεται η ιδιότητα του Fellow (FHEA) με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.0
    • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHigher Education and Professional Practice, PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Να είναι κάτοχος πρώτου πτυχίου ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος του Ηνωμένου Βασιλείου ή ισοδύναμου τίτλου σπουδών. Για παράδειγμα Bachelor of Arts (BA), Bachelor of science (BSc) κ.λπ. ή παρόμοιο . Μερικές φορές είναι γνωστά ως "προπτυχιακά" ή "πρώτα" πτυχία. Να έχετε εμπειρία τουλάχιστον 24 ωρών διδασκαλίας σε πλαίσιο περαιτέρω εκπαίδευσης ή/και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Wolverhampton στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Wolverhampton

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton

Το Πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπτον (UWO) είναι ένα πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και χωρίζεται σε τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις στα West Midlands, το Shropshire και το Staffordshire στην Αγγλία. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο του Wolverhampton, ενώ οι άλλες πανεπιστημιουπόλεις βρίσκονται στο Walsall και στο Telford. Ειδικά για τους φοιτητές Νοσηλευτικής, το πανεπιστήμιο λειτουργεί ένα Κέντρο Εκπαίδευσης Υγείας στο Burton-upon-Trent.

Λίστα με 361 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Wolverhampton - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Wolverhampton

  • A Week in the Life of a Master Student | Student Vlog
  • First year students share their story - Part 1
  • Why I chose Wolverhampton - Arandeep Rai
  • Meet some of our international students and find out what they think about Wolverhampton
  • My First Year Experience | University of Wolverhampton

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £42 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Εισαγωγικές σπουδές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση CertHE Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6620 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη μάθηση και τη διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: Θέατρο και Παραστατικές Τέχνες PgCert Rose Bruford College
(Rose Bruford College)
- - - £9000 - - Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια εκπαίδευση PgDip Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δέσμευση φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - - - Γουίντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Προκλήσεις της εργασίας σταδιοδρομίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PGA Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση
Διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - - - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Μάθηση και διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
- - - - - Ουόρσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Μάθηση και Διδασκαλία (Ανώτατη Εκπαίδευση) PgCert Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus μερική απασχόληση