University of Wales
Σύγχρονες γλώσσες - Γαλλικά (PGCE δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE
University of Wales - Πανεπιστήμιο Wales

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΚωδικόςUCAS Σύγχρονες Ξένες Γλώσσες - Γαλλικά (PGCE): 2X6B

Ποτέ δεν υπήρξε πιο επιτακτική και συναρπαστική στιγμή για τη διδασκαλία γλωσσών και στόχος μας είναι να προωθήσουμε και να επεκτείνουμε τις εμπειρίες των μαθητών, ώστε να είναι έτοιμοι να γίνουν πολίτες του παγκοσμιοποιημένου κόσμου μας.

Θέλουμε να προετοιμάσουμε παθιασμένους γλωσσολόγους που θα ενθαρρύνουν περισσότερους μαθητές να μάθουν γλώσσες και που θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που θέτει το στρατηγικό έγγραφο της ουαλικής κυβέρνησης για το παγκόσμιο μέλλον.

Το πρόγραμμα PGCE στις σύγχρονες ξένες γλώσσες σας προετοιμάζει να διδάξετε την κύρια γλώσσα-στόχο σε μαθητές ηλικίας 11-18 ετών και, κατά περίπτωση, τη δευτερεύουσα γλώσσα σε μαθητές ηλικίας 11-14 ετών.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε υψηλής ποιότητας αλληλεπίδραση και κριτικό προβληματισμό, προκειμένου να αναπτύξετε την τεχνογνωσία σας στη διδασκαλία και τη μάθηση.

Το πρόγραμμα σπουδών μας με την υψηλή βαθμολογία θα σας υποστηρίξει στην ανάπτυξη υψηλών γλωσσικών επιπέδων, ευφάνταστων και δημιουργικών προσεγγίσεων στη διδασκαλία στην τάξη και θα ενισχύσει την ψηφιακή σας εμπειρία.

Η διγλωσσία και η ανάπτυξη της πολυγλωσσίας είναι εργαλεία του επαγγέλματός μας, και θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ερευνητικές και συνεδριακές δραστηριότητες.

Αξιολόγηση Το πρόγραμμα προσφέρει 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Μάστερ και 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών. Αυτές απονέμονται με την επιτυχή ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των ενοτήτων που περιλαμβάνουν: Μελέτες περιπτώσεων Χαρτοφυλάκια Παρουσίαση βίντεο Ερευνητική εργασία Όλες οι αξιολογήσεις συνδέονται στενά με την πρακτική και έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν την ευκαιρία να αναπτύξετε διδασκαλία και μάθηση που έχει θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και τους νέους. Απονομή QTS Η ιδιότητα του ειδικευμένου εκπαιδευτικού (QTS) απονέμεται στους φοιτητές εκπαιδευτικούς που έχουν εκπληρώσει πλήρως τα επαγγελματικά πρότυπα εκπαιδευτικών για το QTS. http://learning.gov.wales/resources/collections/professional-standards?lang=en Αυτή η πτυχή του προγράμματος αξιολογείται μέσω ενός χαρτοφυλακίου αποδεικτικών στοιχείων και ενός επαγγελματικού διαλόγου με έναν εξειδικευμένο μέντορα και καθηγητή. Το Education Workforce Council (ο θεσμοθετημένος φορέας για τους εκπαιδευτικούς στην Ουαλία) διαθέτει έναν πολύ χρήσιμο ιστότοπο: www.ewc.wales

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςModern Languages - French (Secondary PGCE), PGCE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Προϋπόθεση εισόδου Προπτυχιακό πτυχίο Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου με άριστα (τουλάχιστον 2:2) σε τομέα σχετικό με το επιλεγμένο δευτεροβάθμιο αντικείμενο. Προσόντα GCSE Βαθμός Β ή ανώτερος στο GCSE Αγγλική Γλώσσα Ή Αγγλική Λογοτεχνία και Μαθηματικά GCSE . Οι φοιτητές καθηγητές που σπουδάζουν για να διδάξουν σε σχολεία με ουαλική γλώσσα θα πρέπει επίσης να έχουν βαθμό GCSE Β ή ανώτερο στην ουαλική γλώσσα ή ουαλική λογοτεχνία (πρώτη γλώσσα). Για όσους έχουν βαθμό C GSCE στην Αγγλική Γλώσσα, τα Μαθηματικά και τα Ουαλικά, υπάρχουν εργαστήρια και εξετάσεις ισοδυναμίας. A-Levels/Level 3 Επαγγελματικά προσόντα Εάν οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν προπτυχιακό πτυχίο σε ένα από τα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος σπουδών, πρέπει να αποδεικνύεται η επιτυχής φοίτηση σε κατάλληλα ανώτερα επίπεδα. Εργασιακή εμπειρία Θα πρέπει να γνωρίζετε την πραγματικότητα του να είσαι δάσκαλος και τη ζωή σε μια τάξη και γι' αυτό ζητάμε πρόσφατη και σχετική εμπειρία σε εκπαιδευτικό περιβάλλον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή μπορεί να είναι μέσω απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας σε σχολείο και θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η απόκτηση εμπειρίας σε μια σχολική τάξη θα συμβάλει στην ενίσχυση της αίτησής σας και στην καλύτερη κριτική ενημέρωση της προσωπικής σας δήλωσης. Θα σας προετοιμάσει επίσης για τη διαδικασία επιλογής μας και θα σας δώσει κάποια εμπειρία από την οποία μπορείτε να αντλήσετε στη συνέντευξή σας. Υπηρεσία Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) Εάν γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμά μας, θα σας ζητηθεί να αποκτήσετε έναν σαφή ενισχυμένο έλεγχο DBS (Disclosure and Barring Service, πρώην CRB, Criminal Records Bureau) το συντομότερο δυνατό. Υπάρχει ένα τέλος που σχετίζεται με την υπηρεσία και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την υπηρεσία "ενημέρωσης". Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το PGCE secondary admin: 01792 482111 στο [email protected]

έξοδα

Δίδακτρα Σύγχρονες γλώσσες - Γαλλικά (PGCE δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE

EU £7800
Αγγλία £7800
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £7800
Σκωτία £7800
Ουαλία £7800
Channel Islands £7800
Διεθνή £15000

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wales

Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UW) είναι ένα συνομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που υπήρξε στην Ουαλία και σήμερα λειτουργεί ένα ερευνητικό κέντρο με υψηλή βαθμολογία, το Κέντρο Προηγμένων Ουαλικών και Κελτικών Σπουδών (Centre for Advanced Welsh and Celtic Studies). Επιπλέον, το UW διαθέτει επίσης ένα κέντρο που χρησιμοποιείται για σπουδές και συνέδρια στο Gregynog, Newtown.

Λίστα με 343 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

SA1 Waterfront Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γαλλικά και Μανδαρινικά - (μόνο για απόφοιτους PGDE) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £15150 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γερμανικά και Γαλλικά (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £15150 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλικά (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £15150 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες Γλώσσες - Γαλλικά με Ισπανικά (PGCE δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλικά και ισπανικά - Γαελικά μέσα (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £15150 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλικά και Γερμανικά - Γαελικό μέσο (μόνο για απόφοιτους του PGDE) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £15150 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιταλικά και γαλλικά (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £15150 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ισπανικά και γαλλικά (μόνο για πτυχιούχους PGDE) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £15150 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες Γλώσσες - Ισπανικά με Γαλλικά (PGCE Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλώσσες - Γαλλικά (PGCE δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης