University of the Arts London
Μόδα (Σχεδιασμός μόδας με πλεκτά) BA (Hons)
University of the Arts London - University of the Arts London

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BA Fashion προσφέρει στους σπουδαστές με υψηλά κίνητρα ένα περιβάλλον που καλλιεργεί την πρωτοτυπία και την καινοτομία. Σε αυτό το μάθημα, θα εργαστείτε σε μια δυναμική ατμόσφαιρα που έχει ήδη αναδείξει πολλά από τα λαμπρότερα ταλέντα της μόδας. Αποτελεί μέρος του προγράμματος μόδας.

Η μόδα είναι ένας ταχέως εξελισσόμενος και ποικιλόμορφος διεθνής κλάδος. Έχει ιστορική και κοινωνική σημασία και συχνά στηρίζει τις πολιτιστικές μας αξίες. Το BA Fashion στο Central Saint Martins αναγνωρίζει αυτό το κλίμα ποικιλομορφίας και πολιτιστικής σημασίας. Ενθαρρύνοντας την καινοτομία και την πρωτοτυπία, το πρόγραμμα σπουδών θα υποστηρίξει τη δημιουργική, πρακτική και πνευματική σας ανάπτυξη. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από το ευρύ φάσμα ευκαιριών που μπορεί να προσφέρει ο κλάδος.

Το BA Fashion προσφέρει πέντε κατευθύνσεις: Σχεδιασμός μόδας με πλεκτά και Σχεδιασμός μόδας με μάρκετινγκ. Κάθε κατεύθυνση προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό σχεδιασμού, ιστορικών σπουδών και θεωρητικών σπουδών με επικεφαλής καθηγητές που είναι ειδικοί επαγγελματίες στον τομέα τους. Η κατεύθυνση Σχεδιασμός μόδας με πλεκτά επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών προσεγγίσεων σε έναν ολοένα και πιο σημαντικό κλάδο. Η Βρετανία έχει εξαιρετική διεθνή φήμη για το σχεδιασμό πλεκτών ειδών. Αυτό οφείλεται στη μακρόχρονη κεντρική μας θέση στο εμπόριο μαλλιού και στην ανάπτυξη μηχανών. Τα τελευταία χρόνια, ο τομέας αυτός έχει αναπτυχθεί από την παραδοσιακή ποιότητα για να συμπεριλάβει την υψηλή μόδα, την κομμένη και ραμμένη φανέλα, τα ελαστικά και τα bodywear. Αυτή η πορεία θα σας εξοικειώσει με αυτές τις διαδικασίες και τη χρήση των παγκόσμιων πόρων ινών σε αυτό το πλαίσιο.

Σχετικά με το Central Saint Martins

Το Central Saint Martins είναι ένα παγκοσμίου φήμης κολλέγιο τεχνών και σχεδιασμού που συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών πρακτικών κάτω από μία στέγη. Είναι γνωστό για το ότι ανοίγει νέους δρόμους και θέτει δύσκολα ερωτήματα. Σε εννέα προγράμματα σπουδών, το Κολέγιο προασπίζεται τη δύναμη της φαντασίας, της περιέργειας, της επιμέλειας, της φιλοδοξίας και της ανάληψης κινδύνων. Προκαλεί τους πυρήνες των κλάδων του, ενθαρρύνοντας τη σύγκρουση και την ανταλλαγή πέρα από τα όρια για τη δημιουργία απροσδόκητων αποτελεσμάτων. Φιλοδοξεί να δώσει στους φοιτητές την αυτοπεποίθηση να ανασύρουν ιδέες και σχηματισμούς που μπορεί να προκαλέσουν και να διαταράξουν τα αποδεκτά πρότυπα. Η κοινότητα του Central Saint Martins είναι αφοσιωμένη στη συνεχή ανακάλυψη νέων τρόπων σκέψης, δημιουργίας και δράσης.

Το Central Saint Martins βρίσκεται στο King's Cross, στην καρδιά ενός δυναμικού τμήματος του Λονδίνου: Google, The Guardian, Tom Dixon, Universal Music, Camden Council και πολλοί άλλοι είναι γείτονες και συνεργάτες. Οι σπουδαστές ενδυναμώνονται από το παγκόσμιας κλάσης διδακτικό, τεχνικό και υποστηρικτικό προσωπικό του Κολλεγίου, καθώς και εμπνέονται από τις ατομικές πρακτικές και την εμπειρία τους στον κλάδο.

Το Central Saint Martins αναγνωρίζεται συχνά για την ακαδημαϊκή του αριστεία. Το 2017, το Foundation Diploma in Art and Design βραβεύτηκε με το βραβείο "Outstanding" από το Ofsted, και το Κολέγιο ανακηρύχθηκε καλύτερος πάροχος προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στη μόδα στην παγκόσμια κατάταξη των σχολών μόδας του Business of Fashion το 2016 και το 2017 συνεχόμενα.

Τα μαθήματα εντάσσονται σε εννέα προγράμματα: Τέχνη, Πολιτισμός και Επιχειρήσεις, Μόδα, Σχεδιασμός Γραφικών Επικοινωνιών, Κοσμήματα, Υφάσματα και Υλικά, Επιδόσεις, Σχεδιασμός Προϊόντων, Κεραμική και Βιομηχανικός Σχεδιασμός και Χωρικές Πρακτικές.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Fashion (Fashion Design with Knitwear), BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Στάδιο 1

Στάδιο 2

Στάδιο 3

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις προσόντων

Το μάθημα αυτό δέχεται A-levels μόνο σε συνδυασμό με Foundation Diploma in Art and Design ή ισοδύναμο μονοετές εντατικό μάθημα τέχνης και σχεδιασμού ή μόδας.

Το μάθημα αυτό δέχεται μόνο Scottish Highers σε συνδυασμό με Foundation Diploma in Art and Design ή ισοδύναμο μονοετές εντατικό μάθημα τέχνης και σχεδιασμού ή σχετικό με τη μόδα.

Το μάθημα αυτό δέχεται το IB Diploma μόνο σε συνδυασμό με Foundation Diploma in Art and Design ή ισοδύναμο μονοετές εντατικό μάθημα τέχνης και σχεδιασμού ή σχετικό με τη μόδα.

MPP στο Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma σε θέματα όπως Τέχνη, Τέχνη και Σχεδιασμός, Σχεδιασμός και Τεχνολογία ή Μόδα.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion (Fashion Design with Knitwear), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μόδα (Σχεδιασμός μόδας με πλεκτά) BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του University of the Arts London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του University of the Arts London

Σχετικά με το University of the Arts London

Το University of the Arts London είναι η συλλογική ονομασία μιας ομάδας που αποτελείται από έξι κολέγια που ειδικεύονται στις τέχνες. Τα ιδρύματα αυτά περιλαμβάνουν το Central Saint Martins, το London College of Communication, το Wimbledon College of Arts, το London College of Communication, το Chelsea College of Arts και το Camberwell College of Arts.

Λίστα με 96 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του University of the Arts London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του University of the Arts London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Central Saint Martins
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημοσιογραφία μόδας (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
77% 5% 5% £13320 92 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας και κλωστοϋφαντουργίας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
80% 5% 10% £15000 £15450 175 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
100% 1% 0% £15900 152 Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
61% 1% 3% £13800 115 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Media BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
71% 7% 2% £13800 117 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
69% 5% 14% £13200 101 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Plymouth College of Art
(Plymouth College of Art)
78% 3% 15% £15500 149 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
75% 0% 4% £19300 144 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
86% 5% 5% £13320 113 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Branding μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
91% 0% 3% £12250 184 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης