University of Surrey
Φυσική με κβαντικές τεχνολογίες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Surrey - Πανεπιστήμιο του Surrey

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φυσική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £31000 £27500 £31500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26500 - £32000 £20500 - £33000 £24000 - £38500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φυσική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28994 £29015 £34497
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24988 - £33170 £22931 - £36583 £26874 - £45969

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μαθήματα θεμελίωσης

Ένα έτος θεμελίωσης μπορεί να αναπτύξει τις δεξιότητές σας και να σας διευκολύνει να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο πανεπιστήμιο. Πρόκειται για ένα επιπλέον έτος σπουδών στην αρχή των σπουδών σας που οδηγεί σε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών. Είναι μια πολύ καλή επιλογή εάν:

Δεν έχετε τους βαθμούς για ένα πλήρες πτυχίο

Έχετε μη παραδοσιακά προσόντα ή εμπειρία

Ξεκινάτε το πανεπιστήμιο μετά από κάποιο διάστημα εκτός εκπαίδευσης

Αναζητάτε περισσότερη υποστήριξη κατά τη μετάβαση στις πανεπιστημιακές σπουδές.

Ζωή ως φοιτητής ιδρυτικού έτους

Κατά τη διάρκεια ενός έτους θεμελίωσης θα μάθετε για το θέμα που επιλέξατε, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες μελέτης σας και θα συνηθίσετε τη ζωή στο πανεπιστήμιο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους θεμελίωσης, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο πρώτο έτος των σπουδών σας.

Ως φοιτητής του έτους ίδρυσης, θα είστε πλήρης φοιτητής του Πανεπιστημίου και μέλος της κοινότητάς μας. Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης και την υποστήριξή μας.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα

Τα μαθήματα BSc και MPhys Physics with Quantum Technologies σας διδάσκουν τον κβαντικό κόσμο, ανοίγοντας σας την πόρτα σε μια πληθώρα ευκαιριών τόσο στη βιομηχανία όσο και στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Οι κβαντικές τεχνολογίες εκμεταλλεύονται τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του κβαντικού κόσμου για την εκτέλεση εργασιών που είναι δύσκολες μόνο με τις συμβατικές τεχνολογίες.

Τα μαθήματα αυτά καλύπτουν όλο το φάσμα αυτού του συναρπαστικού και ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα - από τα λέιζερ και τη φωτονική έως την κβαντική πληροφορία και την κβαντική πληροφορική.

Δύο μοναδικές πτυχές και των δύο μαθημάτων είναι:

-Οι βραβευμένες μας θέσεις επαγγελματικής κατάρτισης: --Στο πλαίσιο του BSc, η επιλογή να κάνετε αμειβόμενη πρακτική άσκηση επαγγελματικής κατάρτισης στη βιομηχανία σας δίνει ανεκτίμητη πρακτική εμπειρία για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας. -Στο πρόγραμμα MPhys, θα πραγματοποιήσετε μια ολοκληρωμένη ερευνητική πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους, επιπέδου μάστερ. Αυτό μπορεί να γίνει σε μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως ερευνητικές ομάδες μας ή σε ένα από τα διεθνή συνεργαζόμενα ιδρύματά μας. -Η εστίασή μας στην προπτυχιακή έρευνα και την καινοτομία: -Όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για αμειβόμενη καλοκαιρινή ερευνητική πρακτική άσκηση 8-10 εβδομάδων στις ερευνητικές μας ομάδες και σε εκείνες των εταίρων μας του Δικτύου Φυσικής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. -Προσφέρουμε εσωτερικές υποτροφίες για τις οποίες οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη χρηματοδότηση μιας ερευνητικής πρακτικής άσκησης, τη συμμετοχή σε ένα συνέδριο ή την ανάπτυξη μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας.

Τι θα μελετήσετε

Το μάθημα αυτό συνδυάζει στοιχεία της παραδοσιακής φυσικής με τη μελέτη των κβαντικών τεχνολογιών, παρέχοντας στους φοιτητές τα ιδανικά θεμέλια για να ξεκινήσουν μια καριέρα σε αυτόν τον αναδυόμενο τομέα.

Θα μάθετε για τις υπάρχουσες κβαντικές τεχνολογίες, όπως οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση δεδομένων στο διαδίκτυο και εκείνες που βρίσκονται πίσω από τα λέιζερ στις συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους σπουδών σας, μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ οποιουδήποτε από τα εξειδικευμένα μαθήματα φυσικής που προσφέρουμε. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για σπουδές είτε για ένα BSc είτε για ένα MPhys. Το τελευταίο είναι μια άμεση διαδρομή προς ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Στο MPhys, θα περάσετε ένα χρόνο κάνοντας ολοκληρωμένη έρευνα πριν επιστρέψετε για τα τελικά μαθήματα επιπέδου μάστερ.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας μπορείτε να μεταπηδήσετε σε BSc ή MPhys.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physics with Quantum Technologies with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Surrey

35% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
20% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5%

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Φυσική

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

6,0 συνολικά με 5,5 σε κάθε στοιχείο

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στην πανεπιστημιακή ζωή. Η ομάδα μας για τη Διεθνή Πρόσληψη είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης - από τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου μαθήματος μέχρι την αίτηση για βίζα και την προετοιμασία για τις πρώτες εβδομάδες στο Surrey. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της διεύθυνσης [email protected]. Υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα, πρέπει να έχετε επιβεβαίωση αποδοχής (CAS) για το Πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμείτε να σπουδάσετε. Πρόκειται για έναν μοναδικό αριθμό που θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας. Το Πανεπιστήμιο δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να αναλάβει τη χορηγία οποιουδήποτε ατόμου και επιδεικνύει προσοχή όσον αφορά την έκδοση Επιβεβαίωσης Αποδοχής Σπουδών (CAS) για να μην διακινδυνεύσει το καθεστώς του ως χορηγού φοιτητών. Η Επιβεβαίωση αποδοχής για σπουδές (CAS) θα εκδοθεί σύμφωνα με την πολιτική για τη διαδρομή των φοιτητών και την έκδοση CAS, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: https://www.surrey.ac.uk/apply/policies.

Το Πανεπιστήμιο του Surrey προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες για την υποστήριξη των φοιτητών μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.surrey.ac.uk/fees-and-funding/scholarships-and-bursaries για περισσότερες λεπτομέρειες.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysics with Quantum Technologies with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Surrey στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Surrey σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Φυσικές Επιστήμες

  • #12 
  • #16 
  Φυσικη
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #22 
  • #401 
  Φυσικη
  GRAS Παγκόσμια Κατάταξη Ακαδημαϊκών Θεμάτων - ShanghaiRanking
  [Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2022]
  • #23 
  • #451 
  Φυσικη
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Surrey

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Surrey

Το Πανεπιστήμιο του Surrey είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Οι δηλωμένοι στόχοι του πανεπιστημίου είναι να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο που θα πραγματοποιεί σημαντική έρευνα και καινοτομία, θα δημιουργεί σπουδαίους ερευνητές και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνία.

Λίστα με 341 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Surrey - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Surrey

προπτυχιακοί φοιτητές:
10985
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3275
:
14260
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Κβαντική Θεωρία και Εφαρμογές": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • Student life at the University of Surrey
 • Discover our campus | University of Surrey
 • Why Choose the University of Surrey
 • University of Surrey | The Study Abroad Experience
 • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey
 • Moments Matter | University of Surrey

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσική με κβαντικές τεχνολογίες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- 0% 1% - 139 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με κβαντικές τεχνολογίες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- 0% 1% - 139 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με κβαντικές τεχνολογίες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- 0% 1% - 139 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με κβαντικές τεχνολογίες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- 0% 1% - 139 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης