University of Surrey
Φυσική με κβαντικές τεχνολογίες MPhys
University of Surrey - Πανεπιστήμιο του Surrey

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 40 αποφοίτους Physics with Quantum Technologies MPhys κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φυσική από το Πανεπιστήμιο του Surrey για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φυσική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
68 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φυσική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £31000 £27500 £31500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26500 - £32000 £20500 - £33000 £24000 - £38500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φυσική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28994 £29015 £34497
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24988 - £33170 £22931 - £36583 £26874 - £45969

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα

Τα μαθήματα BSc και MPhys Physics with Quantum Technologies σας διδάσκουν τον κβαντικό κόσμο, ανοίγοντας σας την πόρτα σε μια πληθώρα ευκαιριών τόσο στη βιομηχανία όσο και στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Οι κβαντικές τεχνολογίες εκμεταλλεύονται τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του κβαντικού κόσμου για την εκτέλεση εργασιών που είναι δύσκολες μόνο με τις συμβατικές τεχνολογίες.

Τα μαθήματα αυτά καλύπτουν όλο το φάσμα αυτού του συναρπαστικού και ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα - από τα λέιζερ και τη φωτονική έως την κβαντική πληροφορία και την κβαντική πληροφορική.

Δύο μοναδικές πτυχές και των δύο μαθημάτων είναι:

-Οι βραβευμένες μας θέσεις επαγγελματικής κατάρτισης: --Στο πλαίσιο του BSc, η επιλογή να κάνετε αμειβόμενη πρακτική άσκηση επαγγελματικής κατάρτισης στη βιομηχανία σας δίνει ανεκτίμητη πρακτική εμπειρία για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας. -Στο πρόγραμμα MPhys, θα πραγματοποιήσετε μια ολοκληρωμένη ερευνητική πρακτική άσκηση διάρκειας ενός έτους σε επίπεδο μάστερ. Αυτό μπορεί να γίνει σε μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως ερευνητικές ομάδες μας ή σε ένα από τα διεθνή συνεργαζόμενα ιδρύματά μας. -Η εστίασή μας στην προπτυχιακή έρευνα και την καινοτομία: -Όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για αμειβόμενη καλοκαιρινή ερευνητική πρακτική άσκηση 8-10 εβδομάδων στις ερευνητικές μας ομάδες και σε εκείνες των εταίρων μας του Δικτύου Φυσικής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. -Προσφέρουμε εσωτερικές υποτροφίες για τις οποίες οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τη χρηματοδότηση μιας ερευνητικής πρακτικής άσκησης, τη συμμετοχή σε ένα συνέδριο ή την ανάπτυξη μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας.

Τι θα μελετήσετε

Το μάθημα αυτό συνδυάζει στοιχεία της παραδοσιακής φυσικής με τη μελέτη των κβαντικών τεχνολογιών, παρέχοντας στους φοιτητές τα ιδανικά θεμέλια για να ξεκινήσουν μια καριέρα σε αυτόν τον αναδυόμενο τομέα.

Θα μάθετε για τις υπάρχουσες κβαντικές τεχνολογίες, όπως οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση δεδομένων στο διαδίκτυο και εκείνες που βρίσκονται πίσω από τα λέιζερ στις συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους σπουδών σας, μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ οποιουδήποτε από τα εξειδικευμένα μαθήματα φυσικής που προσφέρουμε. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για σπουδές είτε για ένα BSc είτε για ένα MPhys. Το τελευταίο είναι μια άμεση διαδρομή προς ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Στο MPhys, θα περάσετε ένα χρόνο κάνοντας ολοκληρωμένη έρευνα πριν επιστρέψετε για τα τελικά μαθήματα επιπέδου μάστερ.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας μπορείτε να μεταπηδήσετε σε BSc ή MPhys.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physics with Quantum Technologies MPhys από Πανεπιστήμιο του Surrey

35% Διοικητικά επαγγέλματα
20% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5%
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Φυσική

Απαιτήσεις προσόντων

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

6,0 συνολικά με 5,5 σε κάθε στοιχείο

IELTS (Academic) 6

6,0 συνολικά με 5,5 σε κάθε στοιχείο

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στην πανεπιστημιακή ζωή. Η ομάδα μας για τη Διεθνή Πρόσληψη είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης - από τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου μαθήματος μέχρι την αίτηση για βίζα και την προετοιμασία για τις πρώτες εβδομάδες στο Surrey. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της διεύθυνσης [email protected]. Υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα, πρέπει να έχετε επιβεβαίωση αποδοχής (CAS) για το Πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμείτε να σπουδάσετε. Πρόκειται για έναν μοναδικό αριθμό που θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας. Το Πανεπιστήμιο δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να χορηγεί οποιοδήποτε άτομο και επιδεικνύει προσοχή όσον αφορά την έκδοση Επιβεβαίωσης Αποδοχής Σπουδών (CAS) για να μην διακινδυνεύσει το καθεστώς του ως χορηγού φοιτητών. Η Επιβεβαίωση αποδοχής για σπουδές (CAS) θα εκδοθεί σύμφωνα με την πολιτική για τη διαδρομή των φοιτητών και την έκδοση CAS, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: https://www.surrey.ac.uk/apply/policies.

Το Πανεπιστήμιο του Surrey προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες για την υποστήριξη των φοιτητών μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.surrey.ac.uk/fees-and-funding/scholarships-and-bursaries για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysics with Quantum Technologies, MPhys, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Surrey στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Surrey σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Φυσικές Επιστήμες

  • #12 
  • #16 
  Φυσικη
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #23 
  • #401 
  Φυσικη

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #23 
  • #451 
  Φυσικη
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Surrey

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Surrey

Το Πανεπιστήμιο του Surrey είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Οι δηλωμένοι στόχοι του πανεπιστημίου είναι να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο που θα πραγματοποιεί σημαντική έρευνα και καινοτομία, θα δημιουργεί σπουδαίους ερευνητές και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνία.

Λίστα με 341 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Surrey - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Surrey

προπτυχιακοί φοιτητές:
10985
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3275
:
14260
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Κβαντική Θεωρία και Εφαρμογές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Surrey
 • Moments Matter | University of Surrey
 • Discover our campus | University of Surrey
 • Why Choose the University of Surrey
 • University of Surrey | The Study Abroad Experience
 • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσική με κβαντικές τεχνολογίες MPhys Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
68% 0% 1% - 139 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτοηλεκτρονικές και κβαντικές τεχνολογίες MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £30500 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βαρύτητα, σωματίδια και πεδία MSc MSc Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης