University of Surrey
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA
University of Surrey - Πανεπιστήμιο του Surrey

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα

Το Μεταπτυχιακό μας στην Ανώτατη Εκπαίδευση απευθύνεται σε υποψηφίους που εργάζονται με φοιτητές ηλικίας 18 ετών και άνω, σε περιβάλλον ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης (ή σε άλλους οργανισμούς που διδάσκουν σε επίπεδο ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης).

Αυτό το διαδικτυακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα μερικής απασχόλησης έχει ισχυρή επιστημονική εστίαση και έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τους πανεπιστημιακούς καθηγητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται σε κύρια ακαδημαϊκά τμήματα, κέντρα ανάπτυξης διδακτικού προσωπικού και υπηρεσίες υποστήριξης, όπως βιβλιοθήκες και κέντρα δεξιοτήτων μελέτης.

Το διαδικτυακό μάθημά μας έχει σχεδιαστεί με στόχο την παροχή μιας θετικής μαθησιακής εμπειρίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όσων έχουν εμπειρία εργασίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά επιθυμούν να εξελιχθούν περαιτέρω ως εκπαιδευτικοί.

Το ΠΜΣ σας ενθαρρύνει να κατασκευάσετε τη δική σας αναπτυξιακή πορεία μέσα από μια επιλογή προαιρετικών ενοτήτων, επιτρέποντάς σας να αποφοιτήσετε ως ένας πιο σίγουρος πανεπιστημιακός δάσκαλος, με τις δεξιότητες και τις γνώσεις να κριτικάρετε και να διαμορφώνετε την επαγγελματική πρακτική.

Το ΠΜΣ διδάσκεται από μέλη του προσωπικού του Surrey Institute of Education. Το Ινστιτούτο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι αφιερωμένο στην διεπιστημονική έρευνα και πρακτική αποκλειστικά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στόχος μας είναι να παράγουμε την επόμενη γενιά επαγγελματιών και ερευνητών, έτοιμων να αντιμετωπίσουν τα πολύπλοκα προβλήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να συμβάλουν στη διαμόρφωση της πολιτικής και της πρακτικής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Θα επωφεληθείτε από την έντονη ερευνητική μας κουλτούρα και θα εργαστείτε δίπλα σε κορυφαίους ακαδημαϊκούς που βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος στους αντίστοιχους τομείς τους, δίνοντάς σας πρόσβαση σε τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τι θα μελετήσετε

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευσή μας σας προσφέρει την ευελιξία να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας για επαγγελματική ανάπτυξη στον τομέα της πανεπιστημιακής διδασκαλίας. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε βάση μερικής απασχόλησης σε διάστημα τριών έως πέντε ετών και αναγνωρίζει τη σημασία της εξισορρόπησης των σπουδών σας παράλληλα με τους διδακτικούς σας ρόλους.

Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη μάθησή σας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας μέσω μιας επιλογής προαιρετικών ενοτήτων. Θα το κάνετε αυτό ασχολούμενοι με τις συνδέσεις μεταξύ εννοιών, θεωρίας και πρακτικής, διδασκαλίας και έρευνας, πειθαρχικών μεθόδων και εκπαιδευτικών και μαθητών.

Ως ένα πλήρως διαδικτυακό πρόγραμμα, η διδασκαλία παρέχεται μέσω μιας σειράς ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων ή καθοδηγούμενων μαθησιακών δραστηριοτήτων με τις οποίες μπορείτε να ασχοληθείτε την ώρα που σας βολεύει. Αυτές οι δραστηριότητες υποστηρίζουν τα μαθησιακά αποτελέσματα κάθε ενότητας και αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες της ομάδας των φοιτητών. Ως εκ τούτου, ενώ εγγράφεστε για το πλήρες μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μπορείτε να αποχωρήσετε από το πρόγραμμα είτε σε επίπεδο μεταπτυχιακού πιστοποιητικού είτε σε επίπεδο μεταπτυχιακού διπλώματος.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αναλύετε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας διδακτική πρακτική. Επιπλέον, θα συζητήσετε εναλλακτικές ιδέες, προκλήσεις και θα διερευνήσετε λύσεις με τους συναδέλφους και τους καθηγητές σας. Η εμπειρία σας στο ΠΜΣ μπορεί να αποτελέσει απόδειξη για την υποστήριξη της αίτησής σας για την υποτροφία Senior Fellowship της Ακαδημίας Ανώτατης Εκπαίδευσης (HEA).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στην πανεπιστημιακή ζωή. Η ομάδα μας για τη Διεθνή Πρόσληψη είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης - από τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου μαθήματος μέχρι την αίτηση για βίζα και την προετοιμασία για τις πρώτες εβδομάδες στο Surrey. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της διεύθυνσης [email protected]. Υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα, πρέπει να έχετε επιβεβαίωση αποδοχής (CAS) για το Πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμείτε να σπουδάσετε. Πρόκειται για έναν μοναδικό αριθμό που θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας. Το Πανεπιστήμιο δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να αναλάβει τη χορηγία οποιουδήποτε ατόμου και επιδεικνύει προσοχή όσον αφορά την έκδοση Επιβεβαίωσης Αποδοχής Σπουδών (CAS) για να μην διακινδυνεύσει το καθεστώς του ως χορηγού φοιτητών. Η Επιβεβαίωση αποδοχής για σπουδές (CAS) θα εκδοθεί σύμφωνα με την πολιτική για τη διαδρομή των φοιτητών και την έκδοση CAS, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: https://www.surrey.ac.uk/apply/policies.

Το Πανεπιστήμιο του Surrey προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες για την υποστήριξη των φοιτητών μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.surrey.ac.uk/fees-and-funding/scholarships-and-bursaries για περισσότερες λεπτομέρειες.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHigher Education, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

ι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να είναι ακαδημαϊκό προσωπικό (καθηγητές και λέκτορες) ή προσωπικό που σχετίζεται με την ακαδημαϊκή κοινότητα και εργάζεται σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς θα χρειαστούν πρόσβαση σε φοιτητές και συναδέλφους διδάσκοντες προκειμένου να αναλάβουν ορισμένες από τις δραστηριότητες στο πλαίσιο των ενοτήτων, όπως οι παρατηρήσεις διδασκαλίας και τα σχέδια έρευνας δράσης στην τάξη. **Αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις** **IELTS Academic:** 6,5 συνολικά με 6,0 στο Writing και 5,5 σε κάθε άλλο στοιχείο.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Surrey στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Surrey

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Surrey

Το Πανεπιστήμιο του Surrey είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Οι δηλωμένοι στόχοι του πανεπιστημίου είναι να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο που θα πραγματοποιεί σημαντική έρευνα και καινοτομία, θα δημιουργεί σπουδαίους ερευνητές και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνία.

Λίστα με 341 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Surrey - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Surrey

προπτυχιακοί φοιτητές:
10985
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3275
:
14260
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τριτοβάθμια Εκπαίδευση": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
  • Student life at the University of Surrey
  • Discover our campus | University of Surrey
  • Why Choose the University of Surrey
  • University of Surrey | The Study Abroad Experience
  • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey
  • Moments Matter | University of Surrey

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £11000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική πρακτική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση PgDip Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Oncampus μερική απασχόληση
Εκπαίδευση (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) MA Πανεπιστήμιο Newman
(Newman University)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Εκπαίδευση (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) MA Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση (τριτοβάθμια εκπαίδευση) MSc Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική εκπαίδευση, πληροφόρηση και καθοδήγηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση
Διοίκηση, διαχείριση και ηγεσία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης PgCert Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση