University of St Andrews
Βίβλος και σύγχρονος κόσμος MLitt
University of St Andrews - Πανεπιστήμιο του St Andrews

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα μεταξύ βιβλικών και θεολογικών σπουδών και έχει ως στόχο να καταστήσει τους φοιτητές ικανούς να συσχετίσουν τη χριστιανική παράδοση με δημιουργικούς και παραγωγικούς τρόπους με διάφορες πτυχές του σύγχρονου κόσμου.

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο σε δύο μορφές: ως παραδοσιακό πρόγραμμα με διαμονή στο St Andrews και ως εικονικό πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, κυρίως μέσω του διαδικτύου. Με οποιονδήποτε τρόπο, συμμετέχετε μαζί με άλλους από όλο τον κόσμο στη σύνδεση της χριστιανικής παράδοσης με πολλές πτυχές της ζωής. Από την καθοδηγούμενη ανάγνωση, τις διαλέξεις και τις διαδικτυακές συζητήσεις αποκτάτε κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο πολιτισμός διαμορφώνει και έχει διαμορφωθεί από τη χριστιανική πίστη, πρακτική και θεολογία. Αποκτάτε κριτική επίγνωση των αμφισβητήσεων, του τρόπου με τον οποίο αυτές αντιμετωπίζονται στην επιστημονική βιβλιογραφία, και μαθαίνετε πώς να αναπτύσσετε τις δικές σας κρίσεις σε θέματα σοβαρού κοινού ενδιαφέροντος.

Κάθε ενότητα αξιολογείται ανεξάρτητα. Κάθε ενότητα τυπικά περιλαμβάνει: 1. διαδικτυακές διαλέξεις και σεμινάρια. 2. 100% αξιολόγηση μέσω εργασιών μαθημάτων. Οι φοιτητές που επιθυμούν να αποφοιτήσουν με τον τίτλο MLitt (Masters) πρέπει επίσης να ολοκληρώσουν επιτυχώς μια διπλωματική εργασία 15.000 λέξεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Υποτροφίες Carnegie-Cameron- υποτροφία για τη στέγαση των εισακτέων- υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών Formula Santander- έκπτωση για πρόσφατους απόφοιτους- υποτροφία Thomas and Margaret Roddan Trust.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBible and Contemporary World, MLitt, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Καλό προπτυχιακό πτυχίο με βαθμό άριστα 2,1. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε πτυχίο Θεολογίας για να υποβάλετε αίτηση για μια θέση σε αυτό το πρόγραμμα- ωστόσο, όλοι οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν επαρκείς γνώσεις που να τους εφοδιάζουν για μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών στον τομέα της Θεολογίας. Εάν σπουδάσατε το πρώτο σας πτυχίο εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, ανατρέξτε στις διεθνείς προϋποθέσεις εισαγωγής του πανεπιστημίου.

έξοδα

Δίδακτρα Βίβλος και σύγχρονος κόσμος MLitt

Αγγλία £9900
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9900
Σκωτία £9900
Ουαλία £9900
Διεθνή £20370

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα που εμφανίζονται είναι για την είσοδο στο 2021/2. Τα τέλη για το 2022/3 θα ανακοινωθούν αργότερα κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του St Andrews στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 33 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του St Andrews

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του St Andrews

Το Πανεπιστήμιο του St Andrews βρίσκεται στην ιστορική κομητεία Fife της Σκωτίας. Η διδασκαλία σε αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε το έτος 1410, καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια όχι μόνο στη Σκωτία, αλλά και στον αγγλόφωνο κόσμο. Το St Andrews έχει επανειλημμένα καταταγεί μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου από τους The Times και Sunday Times Good University Guide, εξασφαλίζοντας στους υποψήφιους φοιτητές ότι μπορούν να περιμένουν μια εμπειρία που ικανοποιεί την επιθυμία τους να μάθουν και να διαπρέψουν.

Λίστα με 98 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του St Andrews - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - 16 St Katharine's West
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βίβλος και σύγχρονος κόσμος MLitt Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - £20370 - Σεντ Άντριους Online μερική απασχόληση
Σχολική ιεροσύνη MA Πανεπιστήμιο του Chichester
(University of Chichester)
- - - - - Τσίτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Ποιμαντική φροντίδα MEd Stranmillis University College
(Stranmillis University College)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση