University of South Wales
Νομική πρακτική (απαλλαγή) LLB (Hons)
University of South Wales - Πανεπιστήμιο του South Wales

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22120 £22711 £27834
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18996 - £28084 £17746 - £29609 £20717 - £38496

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο LLB (Hons) Legal Practice (Exempting) του University of South Wales έχει επικυρωθεί επίσημα από την Solicitors Regulation Authority για να σας δώσει τα εφόδια για να γίνετε ένας εξαιρετικά απασχολήσιμος δικηγόρος. Αν θέλετε να γίνετε δικηγόρος, αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συνδυάσετε τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά στάδια της εκπαίδευσής σας.

Το πρόγραμμα αυτό είναι το μοναδικό του είδους του στην Αγγλία και την Ουαλία, συνδυάζοντας ένα προπτυχιακό πτυχίο νομικής (LLB) με τις απαιτήσεις του προγράμματος νομικής πρακτικής (LPC) σε τρία χρόνια αντί για τέσσερα που είναι συνήθως. Όταν αποφοιτήσετε, θα είστε έτοιμοι να μπείτε σε δικηγορικό γραφείο ως ασκούμενος δικηγόρος χωρίς να κάνετε ξεχωριστό LPC. Θα σπουδάσετε μαζί με τους φοιτητές του προγράμματος LLB (Hons) Law κατά το πρώτο έτος. Το επαγγελματικό στοιχείο κατανέμεται στα έτη δύο και τρία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα εργαστείτε στην κλινική νομικών συμβουλών μας.

The qualifying law degree is recognised by the Solicitors Regulation Authority (SRA) for the purposes of satisfying the academic stage of training.

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

The tariff entry criteria detailed is the qualification range within which the University will normally make offers. Most offers we make are normally at the top of the range, but we take all aspects of an application into consideration and applicants receive a personalised offer. Combinations of qualifications are acceptable and other qualifications not listed may also be acceptable.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Τα κριτήρια εισαγωγής A Level που περιγράφονται αναλυτικά είναι το εύρος προσόντων εντός του οποίου το Πανεπιστήμιο θα κάνει συνήθως προσφορές. Οι περισσότερες προσφορές που κάνουμε είναι συνήθως στην κορυφή του εύρους, αλλά λαμβάνουμε υπόψη όλες τις πτυχές μιας αίτησης και οι υποψήφιοι λαμβάνουν εξατομικευμένη προσφορά. Συνδυασμοί με άλλα προσόντα που παρατίθενται είναι αποδεκτοί και άλλα που δεν παρατίθενται μπορεί επίσης να γίνουν αποδεκτά - παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected].

Να περάσετε το Access to HE Diploma και να συγκεντρώσετε τουλάχιστον 80 βαθμούς UCAS tariff points.

Τα κριτήρια εισαγωγής BTEC που περιγράφονται αναλυτικά είναι το εύρος προσόντων εντός του οποίου το Πανεπιστήμιο θα κάνει συνήθως προσφορές. Οι περισσότερες προσφορές που κάνουμε είναι συνήθως στην κορυφή του εύρους, αλλά λαμβάνουμε υπόψη όλες τις πτυχές μιας αίτησης και οι υποψήφιοι λαμβάνουν εξατομικευμένη προσφορά. Συνδυασμοί με άλλα προσόντα που παρατίθενται είναι αποδεκτοί και άλλα που δεν παρατίθενται μπορεί επίσης να γίνουν αποδεκτά - παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected].

Δεχόμαστε το Advanced Welsh Baccalaureate Diploma αντί για ένα τρίτο μάθημα. Το εύρος βαθμών για το Skills Challenge Certificate είναι το εύρος εντός του οποίου το Πανεπιστήμιο θα κάνει συνήθως προσφορές. Ο βαθμός θα αντικατοπτρίζει αυτό που θα σας ζητούσαν από ένα τρίτο επίπεδο A Level. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το [email protected] εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLegal Practice (Exempting), LLB (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νομική πρακτική (απαλλαγή) LLB (Hons)

EU £9000 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Διεθνή £12600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πηγών, όπως βιβλία, εκδόσεις και υπολογιστές στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και μέσω διαδικτυακών πηγών. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι περισσότερο από επαρκείς για την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών. Όπου υπάρχουν πρόσθετα έξοδα, είτε υποχρεωτικά είτε προαιρετικά, αυτά αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στις επιμέρους σελίδες των μαθημάτων. Φυσικά, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν τους δικούς τους πρόσθετους προσωπικούς πόρους/εργαλεία πέραν αυτών που αναφέρονται για την υποστήριξη των σπουδών τους με δικά τους έξοδα. Όλα τα έξοδα γραφικής ύλης και εκτύπωσης βαρύνουν τον φοιτητή.

Φοιτητές από την Ουαλία και την ΕΕ μπορεί να είναι επιλέξιμοι για επιχορήγηση μάθησης από την κυβέρνηση της Ουαλίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του South Wales στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του South Wales

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του South Wales

Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας είναι ένα κρατικά χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην Ουαλία, και οι πανεπιστημιουπόλεις του βρίσκονται στο Κάρντιφ, το Νιούπορτ και το Ποντιπρίντ. Το πανεπιστήμιο είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης του University of Glamorgan και του University of Wales, στο Newport. Κάθε πανεπιστημιούπολη μοιράζεται την ίδια σημασία για το πανεπιστήμιο, παρέχοντας το καθένα τη δική του σειρά εγκαταστάσεων για ξεχωριστές χρήσεις.

Λίστα με 319 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του South Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Why study at South Wales Business School?
 • French Student studying at The University of South Wales
 • So you want to study photography? - University of South Wales
 • Lauren's Vlog - Student Life - University of South Wales

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νομική με επαγγελματική νομική πρακτική LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
68% 2% 4% £15500 112 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με επαγγελματική νομική πρακτική με έτος θεμελίωσης LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
68% 2% 4% £14000 112 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική πρακτική (απαλλαγή) LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
74% - 0% £12600 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με νομική πρακτική LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
74% - 0% - 134 Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης