University of Salford
Μηχανική λογισμικού με επαγγελματική εμπειρία BSc
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Software Engineering with Professional Experience BSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός από το Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
68 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £25500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £37000 £15500 - £30000 £23500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27961 £25489 £30091
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23885 - £33047 £18348 - £32603 £21339 - £39812

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ολοένα και πιο εξελιγμένες εφαρμογές διαμορφώνουν την καθημερινή μας ζωή και φέρνουν επανάσταση στους κλάδους. Μάθετε να αναπτύσσετε την επόμενη γενιά λογισμικού που οδηγεί στη σύγκλιση των τεχνολογιών με το πτυχίο BSc Software Engineering with Professional Experience.

Τα συστήματα λογισμικού βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των πτυχών της καθημερινής ζωής, συμπεριλαμβανομένου του εμπορίου, της βιομηχανίας, της υγειονομικής περίθαλψης και της επικοινωνίας. Με τους οργανισμούς όλων των μεγεθών να αναζητούν ταλαντούχους επαγγελματίες για τη δημιουργία συστημάτων λογισμικού που είναι εύχρηστα, ισχυρά και συντηρήσιμα, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σπουδάσετε ένα πτυχίο μηχανικού λογισμικού.

Αναπτύξτε απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες

Το πτυχίο μας BSc Software Engineering, το οποίο διαρκεί τρία χρόνια - ή τέσσερα, αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία, θα σας αναπτύξει σε βάθος τις γνώσεις και την κατανόηση των προδιαγραφών, του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της ανάπτυξης λογισμικού με τη χρήση μεθοδολογιών ανάπτυξης λογισμικού. Πιστοποιημένο από το BCS, The Chartered Institute for I.T, θα εκπαιδευτείτε σύμφωνα με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα, σπουδάζοντας μαθήματα που σχετίζονται με τον πραγματικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα κατανοήσετε σε βάθος τις τεχνολογίες που σχετίζονται με τις διαδραστικές διαδικτυακές εφαρμογές. Θα αναπτύξετε μεθοδικές προσεγγίσεις για την ανάλυση, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο και τη συντήρηση αντικειμενοστραφών συστημάτων με χρήση της γλώσσας Java. Θα εστιάσετε σε θέματα όπως ο προγραμματισμός στην πλευρά του διακομιστή, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η εξόρυξη δεδομένων, καθώς και τα πρότυπα σχεδίασης.

Με το πρόγραμμα επαγγελματικής εμπειρίας, θα περάσετε ένα έτος στη βιομηχανία μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους σπουδών σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να διευρύνετε το βιογραφικό σας σημείωμα, να εφαρμόσετε τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις, να αναπτύξετε δεξιότητες στο χώρο εργασίας σε ένα πραγματικό περιβάλλον και να προβληματιστείτε σχετικά με την προσωπική σας ανάπτυξη και τις επιλογές σταδιοδρομίας σας. Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός έτους βιομηχανικής πρακτικής άσκησης, το οποίο θα οργανώσετε με την υποστήριξή μας, θα προσθέσει στον τίτλο του πτυχίου σας την ένδειξη "με επαγγελματική εμπειρία".

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Με την αξιοζήλευτη τοποθεσία της πανεπιστημιούπολής μας, λίγα λεπτά από το κέντρο του Μάντσεστερ, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συμμετάσχετε στην ακμάζουσα τεχνολογική κοινότητα της περιοχής. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες συμμετοχής σε εξωσχολικές δραστηριότητες μέσω της εταιρείας πληροφορικής μας.

Είμαστε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κέντρο για την επιστήμη των υπολογιστών και των δεδομένων. Η έρευνα και οι βιομηχανικές συνεργασίες μας έχουν επηρεάσει την ανάπτυξη εμπορικών προϊόντων λογισμικού και εργαζόμαστε σε πολλούς κλάδους για να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες των δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης. Είμαστε επίσης συνιδρυτικό μέλος τόσο του Greater Manchester Cyber Foundry όσο και του Greater Manchester AI Foundry. Μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, υποστηρίζουμε τις φιλοδοξίες της περιοχής της πόλης να γίνει ηγέτης στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας - και τη βοηθάμε να συνεχίσει να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους αποφοίτους μας στον τομέα της πληροφορικής για να χτίσουν επιτυχημένες καριέρες.

Το νέο μας σπίτι για την πληροφορική

Το φθινόπωρο του 2022, θα εγκαινιάσουμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για την πληροφορική. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Διαπιστευμένο από το BCS, το Chartered Institute for I.T.
 • Χτίζετε θεωρητικές γνώσεις για να προσαρμόζετε τις δεξιότητές σας καθώς εξελίσσονται ο προγραμματισμός, οι γλώσσες και οι τεχνικές.
 • Καλλιέργεια ανεξάρτητης τεχνικής κρίσης, με την ικανότητα να σκέφτεστε εννοιολογικά και να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία για να μεταφράζετε τις έννοιες στην πραγματικότητα.
 • Ανάπτυξη μεθοδικών προσεγγίσεων για την ανάλυση, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τον έλεγχο και τη συντήρηση αντικειμενοστραφών συστημάτων με χρήση της γλώσσας Java.
 • Κατανόηση και εφαρμογή των τεχνικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διαδραστικών εφαρμογών ιστού.
 • Να επιλέξετε επιλογές του τελικού έτους που περιλαμβάνουν εικονική πραγματικότητα και τρισδιάστατα παιχνίδια, ανάπτυξη κινητών τηλεφώνων, διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών και διοίκηση επιχειρήσεων.
 • Περάστε ένα έτος στη βιομηχανία για να διευρύνετε το βιογραφικό σας σημείωμα και να εφαρμόσετε τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις σε ένα πραγματικό περιβάλλον

Διαπιστευμένο από το BCS, the Chartered Institute for IT για λογαριασμό του Engineering Council για τους σκοπούς της πλήρους κάλυψης των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για Incorporated Engineer και της μερικής κάλυψης των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Software Engineering with Professional Experience BSc από Πανεπιστήμιο του Salford

60% Διοικητικά επαγγέλματα
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
15% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSoftware Engineering with Professional Experience, BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #28 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μηχανική Λογισμικού": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική λογισμικού (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
69% 10% 0% £22180 149 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάπτυξη ιστοσελίδων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 9% £12500 125 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
52% 5% 20% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με έτος στη βιομηχανία) BEng Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 9% £12500 125 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BEng Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
92% 0% 25% £12500 123 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογών) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- - - £15490 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
50% 9% 5% £24650 206 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
69% 10% 10% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική λογισμικού (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 15% 9% £12500 125 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης