University of Salford
Διοίκηση επιχειρήσεων με αθλητισμό με επαγγελματική εμπειρία BSc
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Με ένα πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει την ακαδημαϊκή και πρακτική διοίκηση επιχειρήσεων με την αθλητική γνώση και πρακτική, το BSc (Hons) Business Management with Sport δίνει σε παθιασμένα και φιλόδοξα άτομα τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία στον κλάδο που είναι απαραίτητες για μια καριέρα στις αθλητικές επιχειρήσεις στην παγκόσμια αθλητική βιομηχανία. Αυτό το προπτυχιακό πρόγραμμα επιτρέπει στους φοιτητές όχι μόνο να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους για απασχόληση στο πλαίσιο της αθλητικής βιομηχανίας, αλλά και να αποκτήσουν κατανόηση σε όλες τις βασικές επιχειρηματικές και διοικητικές λειτουργίες.

Αυτό το πρόγραμμα BSc με επίκεντρο τον κλάδο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, να αποκτήσετε επαγγελματικές εμπειρίες και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στον κλάδο. Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στην πανεπιστημιούπολη του University of Salford κοντά στο κέντρο του Μάντσεστερ.

Ο αθλητισμός βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων αποτελούν το Μάντσεστερ. Επηρεάζει και επηρεάζει πολλούς επιχειρηματικούς τομείς, ενώ παράλληλα παρέχει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και αθλητικούς χώρους που προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία για κάθε καταναλωτή αθλητικών ειδών. Από όλες τις πολιτιστικές, ιστορικές και βιομηχανικές επιδράσεις που είχε το Μάντσεστερ στον κόσμο, ο αθλητισμός είναι αυτός που πραγματικά έβαλε την περιοχή στο χάρτη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε διάφορους αθλητικούς κλάδους. Με τεχνογνωσία στη διαχείριση αθλητικών εκδηλώσεων, το μάρκετινγκ και τις ψηφιακές τεχνολογίες, την παγκοσμιοποίηση και τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης, η φήμη του Salford Business School για τη διδασκαλία, την έρευνα και την ανάπτυξη γνώσεων στον τομέα του αθλητισμού αντανακλά μια περιοχή που φιλοξενεί δύο από τις πιο πολύτιμες και αναγνωρισμένες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο.

Οι στενές συνεργασίες μας με διάφορους αθλητικούς οργανισμούς (π.χ. Manchester City FC, Salford Red Devils, Super League, Salford City FC και Manchester Storm), σε συνδυασμό με την έμπειρη και παθιασμένη ομάδα προγραμμάτων μας, διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα σπουδών μας ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες των παγκόσμιων εργοδοτών και ότι θα έχετε φανταστικές ευκαιρίες για αξιολογήσεις στον πραγματικό κόσμο, δικτύωση και πρακτική άσκηση.

Συνεργαζόμαστε με εταίρους από τον κλάδο για να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πρακτικό, εστιασμένο στην καριέρα και ενημερωμένο από τον κλάδο, ώστε να σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα στη διοίκηση. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την επιτροπή των φοιτητών μας για να διασφαλίσουμε ότι η διδασκαλία μας είναι σχετική, χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό για όλους.

Το Έτος Επαγγελματικής Εμπειρίας σας δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την κατανόηση που αποκτήσατε κατά τα δύο πρώτα έτη σπουδών. Δεν θα πληρώνετε δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο και θα κερδίζετε μισθό για την εργασία που κάνετε.<MS&&&>

Δεν είστε σίγουροι ποιο πρόγραμμα Business θα σας ταιριάζει; Ελέγξτε το πλήρες χαρτοφυλάκιό μας στη διεύθυνση <MW&&>www.salford.ac.uk/business-courses-salford</MW&&>

Όλα τα προπτυχιακά μας μαθήματα επιχειρήσεων είναι διαθέσιμα με:

Έτος πρακτικής άσκησης - στην επιλογή του έτους πρακτικής άσκησης, δεν θα πληρώνετε δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο και θα κερδίζετε μισθό για την εργασία που κάνετε. Σπουδές στο εξωτερικό - σπουδάζετε σε ένα από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια για ένα εξάμηνο ή ένα έτος. Έτος θεμελίωσης - ξεκινήστε με τους θεμελιώδεις τομείς των επιχειρήσεων και τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να σπουδάσετε σε πανεπιστημιακό επίπεδο Μάθετε περισσότερα στο https://www.salford.ac.uk/courses/undergraduate/business-management-sport-professional-placement-year Η δέσμευσή μας προς τους μαθητές μας Στόχος μας είναι να σας προετοιμάσουμε για μια ικανοποιητική ζωή και επαγγελματική σταδιοδρομία. Στην πορεία, θα μάθετε να είστε περίεργοι, προσαρμόσιμοι και με αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις ψηφιακές, ηθικές και αειφορικές προκλήσεις του 21ου αιώνα. Πώς θα το πετύχουμε - μαζί - αυτό; Μάθετε περισσότερα στο www.salford.ac.uk/salford-business-school/our-commitment-our-students.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management with Sport with Professional Experience, BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Σάντουιτς) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 8% 6% £12300 106 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (Διοίκηση Τουρισμού) - Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 3% 23% £15750 124 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού με αεροπορικά ταξίδια με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων BA (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
75% 8% 23% £15100 108 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £18628 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Welsh in the Professional Workplace, Business and Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £16520 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης