University of Reading
Τεχνολογία τροφίμων με βιοεπεξεργασία με βιομηχανική εκπαίδευση BSc (Hons)
University of Reading - Πανεπιστήμιο του Reading

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων επιστήμες τροφίμων

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιστήμες τροφίμων στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £28000 £33500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21000 - £33000 £25000 - £38000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε επιστήμες τροφίμων (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24316 £26879 £30582
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21070 - £26553 £20902 - £32678 £22968 - £38136

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Με το BSc Food Technology with Bioprocessing with Industrial Training θα αναπτύξετε τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων και θα βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα με ένα εκπαιδευτικό έτος στη βιομηχανία.

Οι τεχνολόγοι τροφίμων είναι καινοτόμοι, με βαθιά γνώση των πρώτων υλών τροφίμων και των μεθόδων παραγωγής ασφαλών και υγιεινών προϊόντων. Θα αναπτύξετε τις επιστημονικές σας γνώσεις και τις τεχνικές σας δεξιότητες, ενώ παράλληλα θα εξερευνήσετε το ρόλο της τεχνολογίας στον τομέα των τροφίμων και θα ασχοληθείτε με θέματα όπως η αξιολόγηση της ποιότητας. Το Τμήμα μας έχει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία και θα αποκτήσετε πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία μέσω μιας ετήσιας αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.

Το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ αποτελεί παγκόσμια αυθεντία στους τομείς της ανθρώπινης διατροφής, της χημείας τροφίμων, της χημικής μηχανικής, της μικροβιολογίας και της νομοθεσίας για τα τρόφιμα. Το προσωπικό μας συμμετέχει ενεργά στην έρευνα παγκόσμιας κλάσης και προσαρμόζει τη διδασκαλία του ώστε να αντικατοπτρίζει τις μεταβαλλόμενες τάσεις και τις αναδυόμενες τεχνολογίες στον τομέα.

Θα μελετήσετε τη θεμελιώδη επιστήμη πίσω από τα τρόφιμα και τη διατροφή, τις διαδικασίες που εμπλέκονται στην παραγωγή και την ανθρώπινη φυσιολογία. Θα αποκτήσετε επίσης εμπειρία στη χρήση βασικών τεχνικών δεξιοτήτων μέσω της οργανοληπτικής αξιολόγησης, εργαστηριακών ασκήσεων και εργασίας στην πιλοτική μονάδα επεξεργασίας τροφίμων.

Το τελευταίο έτος θα σας δώσει την ευκαιρία να ακολουθήσετε τα δικά σας ενδιαφέροντα αναλαμβάνοντας ένα πρωτότυπο ερευνητικό έργο. Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην ομαδική εργασία μέσω της ενότητας "Ανάπτυξη προϊόντων". Θα σας δοθεί μια εντολή από τη βιομηχανία και θα εργαστείτε ως ομάδα για την παραγωγή ενός πρωτότυπου προϊόντος, το οποίο θα παρουσιάσετε σε μια εμπορική έκθεση στο τέλος του εξαμήνου. Θα μελετήσετε επίσης προχωρημένες ενότητες στην ολοκληρωμένη επεξεργασία τροφίμων, την οικονομική παραγωγή και την αισθητηριακή αξιολόγηση των τροφίμων.

Οι απόφοιτοι αυτού του κύκλου σπουδών αναγνωρίζονται ως επαγγελματίες τεχνολόγοι τροφίμων από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Θέση

Μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους θα πραγματοποιήσετε αμειβόμενη πρακτική άσκηση στη βιομηχανία, διάρκειας ενός έτους. Η πρακτική άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, και περιστασιακά στο εξωτερικό. Μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε μεταξύ 15.000 και 20.000 λιρών.

Τα τελευταία χρόνια, οι φοιτητές έχουν αναλάβει ποικίλους ρόλους, όπως διασφάλιση ποιότητας, εργασία για τους καταναλωτές, τεχνολόγους τροφίμων και επιστήμονες ανάπτυξης προϊόντων. Μπορείτε να επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση σε έναν μεγάλο πολυεθνικό οργανισμό ή σε μια μικρή ανεξάρτητη κατασκευαστική ή ερευνητική εταιρεία.

Θα λάβετε συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την εξεύρεση της ιδανικής θέσης πρακτικής άσκησης, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και τις δεξιότητες συνέντευξης από τον ειδικό συντονιστή μας για την πρακτική άσκηση.

Καριέρα

Τα τρόφιμα είναι ο μεγαλύτερος και πιο δυναμικός κλάδος της Ευρώπης και υπάρχει συνεχής ζήτηση για πτυχιούχους με γνώσεις τεχνικών δεξιοτήτων και τρόπους αντιμετώπισης των τελευταίων καταναλωτικών προβλημάτων.

Ως απόφοιτος αυτού του προγράμματος σπουδών, θα αναγνωρίζεστε ως επαγγελματίας τεχνολόγος τροφίμων από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Μπορείτε να σταδιοδρομήσετε στη βιομηχανία τροφίμων ή σε συναφή τομέα, εργαζόμενοι σε εταιρείες όπως η PepsiCo, η Mondelēz, η Nestlé, η Mars, η Marks & Spencer, η Unilever και η McCormick.

Επιπλέον, μπορεί να αποφασίσετε να στραφείτε σε άλλους τομείς, όπως η διδασκαλία, η λογιστική και η περιβαλλοντική υγεία. Τα πτυχία μας αποτελούν επίσης εφαλτήριο για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές.

Accredited by the Institute of Food Science and Technology (IFST).

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Food Technology with Bio-Processing with Industrial Training, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Έτος 4

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Food Technology with Bio-Processing with Industrial Training BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Reading

20% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
20% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5%
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες της θεραπείας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για επιστήμες τροφίμων

Απαιτήσεις προσόντων

Δύο θετικές επιστήμες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα από τα εξής: Χημεία, Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά. Αποδεκτά δεύτερα επιστημονικά μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Περαιτέρω Μαθηματικά, Στατιστική, Ψυχολογία, Γεωγραφία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Γεωλογία, Τεχνολογία Τροφίμων, Οικιακή Οικονομία.

Δύο θετικές επιστήμες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα από τα εξής: Χημεία, Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά. Αποδεκτά δεύτερα επιστημονικά μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Περαιτέρω Μαθηματικά, Στατιστική, Ψυχολογία, Γεωγραφία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Γεωλογία, Τεχνολογία Τροφίμων, Οικιακή Οικονομία.

συμπεριλαμβανομένων των σχετικών επιστημονικών ενοτήτων.

Σε αναγνώριση της εξαιρετικής προετοιμασίας που παρέχει το Extended Project Qualification στους μαθητές για πανεπιστημιακές σπουδές, συμπεριλαμβάνουμε πλέον την επίτευξη του EPQ ως μέρος μιας επίσημης προσφοράς. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν δύο προσφορές, τη συνήθη προσφορά μας συν μια εναλλακτική προσφορά με ένα Β στο EPQ και έναν βαθμό χαμηλότερα στα μαθήματα του επιπέδου Α.

Δύο θετικές επιστήμες ανώτερου επιπέδου με βαθμό 5, εκ των οποίων τουλάχιστον ένα από τα εξής: Χημεία, Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά. Αποδεκτά δεύτερα επιστημονικά μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Περαιτέρω Μαθηματικά, Στατιστική, Ψυχολογία, Γεωγραφία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Γεωλογία, Τεχνολογία Τροφίμων, Οικιακή Οικονομία.

συμπεριλαμβανομένων σχετικών επιστημονικών μαθημάτων.

Δύο θετικές επιστήμες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα από τα εξής: Χημεία, Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά. Αποδεκτά δεύτερα επιστημονικά μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Περαιτέρω Μαθηματικά, Στατιστική, Ψυχολογία, Γεωγραφία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Γεωλογία, Τεχνολογία Τροφίμων, Οικιακή Οικονομία.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (Ακρόαση, Προφορική, Ανάγνωση και Γραφή).
TOEFL (iBT) 88 Απαιτούμε ελάχιστη συνολική βαθμολογία 88 με τουλάχιστον 17 στην Ακρόαση και τη Γραφή, 18 στην Ανάγνωση και 20 στην Ομιλία.
Cambridge English Advanced Απαιτούμε βαθμό Β ή βαθμολογία 176 συνολικά με κανένα στοιχείο μικρότερο από 162.
Cambridge English Proficiency Απαιτούμε βαθμό C ή συνολική βαθμολογία 176, χωρίς κανένα στοιχείο μικρότερο από 162.
PTE Academic 69 Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 69 συνολικά με τουλάχιστον 59 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή).
Institution's Own Test Δοκιμασία της αγγλικής γλώσσας για εκπαιδευτικούς σκοπούς (TEEP). Απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή).
Trinity ISE Απαιτούμε Merit σε κάθε στοιχείο του ISE II. Εάν κάνετε ISE III ή ISE IV, απαιτούμε ένα Pass σε κάθε στοιχείο.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFood Technology with Bio-Processing with Industrial Training, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Τεχνολογία τροφίμων με βιοεπεξεργασία με βιομηχανική εκπαίδευση BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £23700 έτος 1
Διεθνή £23700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Reading στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Reading

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Reading

Το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στο Ρέντινγκ του Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας. Το Ρέντινγκ διαθέτει τέσσερις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: την London Road και την Whiteknights campus που βρίσκονται στο ίδιο το Ρέντινγκ, ενώ η Greenlands campus βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Η τέταρτη πανεπιστημιούπολη είναι γνωστή ως Iskandar Puteri, στη Μαλαισία.

Λίστα με 429 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Reading - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Reading

  • Student Life at the University of Reading
  • Studying English Language and Linguistics with the University of Reading
  • Economics Master’s Degrees at the University of Reading
  • Should you bother coming to a University Open Day?
  • What's it like to study Maths at the University of Reading?
  • 9 Things Nobody Tells You About Uni | University of Reading

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Reading
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Room 208
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
86% 0% 5% £13000 104 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία τροφίμων με βιολογική επεξεργασία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
98% 0% 0% £23700 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων με διεθνές έτος ίδρυσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
98% 0% 0% £23700 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων, διατροφή και ευεξία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
95% 0% 20% £14000 156 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη Τροφίμων και Καταναλωτών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
86% 0% 20% £14000 169 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη Τροφίμων με Επιχειρήσεις με Βιομηχανική Εκπαίδευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
98% 0% 0% £23700 134 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία τροφίμων με βιοεπεξεργασία με βιομηχανική εκπαίδευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
98% 0% 0% £23700 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
92% 0% 5% £25000 163 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
82% 0% 0% £25000 161 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Επιστήμη Τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
84% 0% 10% £23700 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης