University of Reading
Επιστήμη Τροφίμων με Επιχειρήσεις με Βιομηχανική Εκπαίδευση BSc (Hons)
University of Reading - Πανεπιστήμιο του Reading

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το BSc Food Science with Business with Industrial Training είναι μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξετε τις επιστημονικές και επιχειρηματικές σας δεξιότητες και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο με μια ετήσια αμειβόμενη πρακτική άσκηση.

Σε συνεργασία με το βραβευμένο Henley Business School και τη Σχολή Γεωργίας, Πολιτικής και Ανάπτυξης, το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει τεχνογνωσία από όλο το Πανεπιστήμιο. Είναι ιδανικό για όποιον θέλει να εργαστεί σε διευθυντική, εμπορική ή τεχνική θέση στον τομέα των τροφίμων. Επιπλέον, το τμήμα μας έχει ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία και θα αποκτήσετε πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία μέσω μιας ετήσιας αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.

Το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ αποτελεί παγκόσμια αυθεντία στους τομείς της ανθρώπινης διατροφής, της χημείας τροφίμων, της χημικής μηχανικής, της μικροβιολογίας και της νομοθεσίας για τα τρόφιμα. Το προσωπικό μας συμμετέχει ενεργά στην έρευνα παγκόσμιας κλάσης και προσαρμόζει τη διδασκαλία του ώστε να αντικατοπτρίζει τις μεταβαλλόμενες τάσεις και τις αναδυόμενες τεχνολογίες στον τομέα.

Θα μελετήσετε θέματα όπως η θεμελιώδης επιστήμη πίσω από τα τρόφιμα και τη διατροφή, οι διαδικασίες που εμπλέκονται στην παραγωγή τροφίμων, η ανθρώπινη φυσιολογία, τα οικονομικά, το μάρκετινγκ και η χρηματοοικονομική διαχείριση. Θα αποκτήσετε επίσης εμπειρία στη χρήση βασικών τεχνικών δεξιοτήτων μέσω της οργανοληπτικής αξιολόγησης και εργαστηριακών πρακτικών ασκήσεων, και θα εργαστείτε στην πιλοτική μας μονάδα επεξεργασίας τροφίμων. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου σας έτους θα εκτελέσετε ένα πρωτότυπο έργο ως μέρος μιας από τις υπάρχουσες ερευνητικές μας ομάδες και θα ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό έργο στο πλαίσιο του Henley Business School.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος σπουδών αναγνωρίζονται ως επαγγελματίες επιστήμονες τροφίμων από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Θέση

Μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους θα πραγματοποιήσετε αμειβόμενη πρακτική άσκηση στη βιομηχανία διάρκειας ενός έτους. Η πρακτική άσκηση μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, και περιστασιακά στο εξωτερικό. Μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε μεταξύ 15.000 και 20.000 λιρών.

Τα τελευταία χρόνια, οι σπουδαστές έχουν αναλάβει ποικίλους ρόλους, όπως αξιωματούχοι διασφάλισης ποιότητας, τεχνολόγοι τροφίμων, επιστήμονες ανάπτυξης προϊόντων και σε εργασίες για τους καταναλωτές. Ορισμένες θέσεις πρακτικής άσκησης πραγματοποιούνται σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς όπως η Kraft ή η Unilever, αλλά θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να εργαστείτε σε μια μικρή ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ή έρευνας.

Θα σας δοθούν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την εξεύρεση της ιδανικής θέσης εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και τις δεξιότητες συνέντευξης από τον συντονιστή μας για την πρακτική άσκηση και την ομάδα συμβούλων σταδιοδρομίας.

Καριέρα

Τα τρόφιμα είναι ο μεγαλύτερος και πιο δυναμικός κλάδος της Ευρώπης και υπάρχει συνεχής ζήτηση για πτυχιούχους με συνδυασμό τεχνικών δεξιοτήτων και επιχειρηματικών γνώσεων.

Ως απόφοιτος αυτού του προγράμματος σπουδών, θα αναγνωρίζεστε ως επαγγελματίας επιστήμονας τροφίμων από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Οι απόφοιτοί μας ξεκινούν καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων ή σε συναφή τομέα, εργαζόμενοι σε εταιρείες όπως η PepsiCo, η Mondelēz, η Nestlé, η Marks & Spencer, η Mars, η Unilever και η McCormick.

Επιπλέον, μπορεί να αποφασίσετε να στραφείτε σε άλλους τομείς, όπως η διδασκαλία, η λογιστική και η περιβαλλοντική υγεία. Θα είστε επίσης σε θέση να προχωρήσετε σε περαιτέρω σπουδές.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

ABB από 3 επίπεδα A ή AB από δύο επίπεδα A και B από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Τα μαθήματα που προτιμούμε είναι η Φιλοσοφία, η Ιστορία, τα Αγγλικά, τα Θρησκευτικά, ο Κλασικός Πολιτισμός, η Κοινωνιολογία, η Κυβέρνηση και η Πολιτική. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (Ακρόαση, Προφορική, Ανάγνωση και Γραφή).

TOEFL (iBT) 88

Απαιτούμε ελάχιστη συνολική βαθμολογία 88 με τουλάχιστον 17 στην Ακρόαση και τη Γραφή, 18 στην Ανάγνωση και 20 στην Ομιλία.

Cambridge English Advanced

Απαιτούμε βαθμό Β ή βαθμολογία 176 συνολικά με κανένα στοιχείο μικρότερο από 162.

Cambridge English Proficiency

Απαιτούμε βαθμό C ή συνολική βαθμολογία 176, χωρίς κανένα στοιχείο μικρότερο από 162.

PTE Academic 69

Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 69 συνολικά με τουλάχιστον 59 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή).

Institution's Own Test

Δοκιμασία της αγγλικής γλώσσας για εκπαιδευτικούς σκοπούς (TEEP). Απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή).

Trinity ISE

Απαιτούμε Merit σε κάθε στοιχείο του ISE II. Εάν κάνετε ISE III ή ISE IV, απαιτούμε ένα Pass σε κάθε στοιχείο.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFood Science with Business with Industrial Training, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη Τροφίμων με Επιχειρήσεις με Βιομηχανική Εκπαίδευση BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £24500 έτος 1
Διεθνή £24500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Reading στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Reading

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Reading

Το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στο Ρέντινγκ του Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας. Το Ρέντινγκ διαθέτει τέσσερις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: την London Road και την Whiteknights campus που βρίσκονται στο ίδιο το Ρέντινγκ, ενώ η Greenlands campus βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Η τέταρτη πανεπιστημιούπολη είναι γνωστή ως Iskandar Puteri, στη Μαλαισία.

Λίστα με 375 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Reading - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Reading

προπτυχιακοί φοιτητές:
11905
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3995
:
15900
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιστήμη Τροφίμων": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
  • Student Life at the University of Reading
  • 9 Things Nobody Tells You About Uni | University of Reading
  • Studying English Language and Linguistics with the University of Reading
  • Economics Master’s Degrees at the University of Reading
  • Should you bother coming to a University Open Day?
  • What's it like to study Maths at the University of Reading?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τεχνολογία τροφίμων με βιολογική επεξεργασία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 10% £27650 146 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη Τροφίμων με Διεθνές Θεμελιώδες Έτος (είσοδος Σεπτεμβρίου) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 10% £27650 146 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων BSc Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- 0% 10% £15600 132 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων, διατροφή και ευεξία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- 0% 8% £15000 137 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και καταναλωτών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- 0% 5% £15000 137 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 0% £27650 146 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία τροφίμων με βιο-επεξεργασία με βιομηχανική εκπαίδευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 10% £27650 146 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- 5% 0% £28600 142 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- 10% 0% £28600 169 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Επιστήμη Τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 10% £27650 144 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης