University of Leeds
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons)
University of Leeds - Πανεπιστήμιο του Leeds

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 85 αποφοίτους Civil and Environmental Engineering MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Πολιτικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Leeds για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Πολιτικός Μηχανικός.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
84 /100
85 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Πολιτικός Μηχανικός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Πολιτικός Μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29000 £30500 £34500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £31500 £26500 - £35000 £30500 - £40500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Πολιτικός Μηχανικός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28663 £30583 £35060
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26283 - £31518 £25509 - £35943 £28785 - £43518

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι πολιτικοί μηχανικοί και οι μηχανικοί περιβάλλοντος επικεντρώνονται στα κτίρια και τις υποδομές και στο περιβάλλον στο οποίο κατασκευάζονται και λειτουργούν, βρίσκοντας συνεχώς νέους τρόπους για να εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα των λειτουργιών, προστατεύοντας παράλληλα τον φυσικό κόσμο. Από το ασφαλές πόσιμο νερό και τα συστήματα μεταφορών μέχρι την αντιμετώπιση μολυσμένων χώρων και την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η εργασία των πολιτικών και περιβαλλοντικών μηχανικών είναι ποικίλη και έχει επίσης τεράστιο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής μας σε καθημερινή βάση.

Αυτό το αναγνωρισμένο πτυχίο αναπτύσσει πολιτικούς και περιβαλλοντικούς μηχανικούς που συμβάλλουν ενεργά στη βιώσιμη και οικονομική ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα και παρέχοντας τις υποδομές στις οποίες όλοι βασιζόμαστε στην καθημερινή ζωή.

Στο Leeds, η βιώσιμη ανάπτυξη ενσωματώνεται στη διδασκαλία και τη μάθηση καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας. Θα επικεντρωθείτε σε έργα σχεδιασμού και μηχανικής που ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις της κοινωνίας στο περιβάλλον, μειώνουν τον προσωρινό δανεισμό πεπερασμένων υλικών και πόρων, ενώ μεγιστοποιούν το κοινωνικό όφελος. Επίσης, θα αναπτύξετε και θα τελειοποιήσετε θεωρητικές και πρακτικές ικανότητες και θα μάθετε να επιλύετε προβλήματα χρησιμοποιώντας αναλυτικές, τεχνικές δεξιότητες και δεξιότητες λήψης αποφάσεων - όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι εργοδότες στη βιομηχανία.

Πρόκειται για ένα πρακτικό μάθημα, οπότε θα έχετε επίσης πρόσβαση σε εξαιρετικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις και στούντιο σχεδιασμού, καθώς και σε εκτεταμένες βιβλιοθήκες και υπολογιστικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου λογισμικού βιομηχανικού προτύπου, όπως το Revit (Μοντελοποίηση πληροφοριών κτιρίου), το IES (δυναμική θερμική μοντελοποίηση) και το Robot (δομική ανάλυση). Οι εντυπωσιακές εργαστηριακές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εξειδικευμένες εγκαταστάσεις για κατασκευές, υλικά, μηχανική δημόσιας υγείας, υπηρεσίες κτιρίων και γεωτεχνική - όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και μηχανικός περιβάλλοντος.

Γιατί να σπουδάσετε στο Leeds

 • Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Joint Board of Moderators (JBM).
 • Εργαστείτε πάνω στα δικά σας έργα σχεδιασμού κατασκευών για την επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου, εφαρμόζοντας στην πράξη όσα έχετε μάθει, κατασκευάζοντας φυσικά μοντέλα σε κλίμακα και αναπτύσσοντας δεξιότητες γραφικής παρουσίασης και μοντελοποίησης στον υπολογιστή με τη χρήση λογισμικού που είναι τυποποιημένο στον κλάδο.
 • Επωφεληθείτε από την παγκοσμίου φήμης έρευνά μας εδώ στο Leeds, η οποία τροφοδοτεί άμεσα το μάθημά σας και διαμορφώνει αυτά που μαθαίνετε με τις τελευταίες σκέψεις για την αντιμετώπιση των κοινωνικών, τεχνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων με τις υποδομές σε όλο τον κόσμο.
 • Πάρτε μέρος σε πολύτιμες ευκαιρίες εργασίας πεδίου για να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις πρακτικές σας δεξιότητες εκτός εργαστηρίου και αίθουσας διδασκαλίας.
 • Έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, όπως το νέο μας στούντιο σχεδιασμού, εργαστήρια πληροφορικής και εκτεταμένους χώρους μελέτης.
 • Αναπτύξτε την εμπειρία σας και ενισχύστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με ευκαιρίες αμειβόμενης βιομηχανικής πρακτικής άσκησης ή προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό.
 • Όλα τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών έχουν κοινό πρώτο έτος, γεγονός που σας δίνει την ευελιξία να αλλάξετε μεταξύ αυτών των προγραμμάτων στο τέλος του πρώτου έτους.
 • Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών (CivSoc) σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε ομοϊδεάτες που μοιράζονται το πάθος σας για την πολιτική μηχανική με εκδηλώσεις δικτύωσης στη βιομηχανία και επισκέψεις σε εργοτάξια για να αποκτήσετε εμπειρία και διασυνδέσεις στον τομέα, παράλληλα με συναρπαστικές κοινωνικές εκδηλώσεις όπως το paintball και ο ετήσιος χορός CivSoc.

Διαπιστευμένο από το Institution of Structural Engineers (IStructE) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institution of Highways and Transportation (CIHT) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη της ακαδημαϊκής απαίτησης για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Διαπιστευμένο από το Institution of Civil Engineers (ICE) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Διαπιστευμένο από το Institute of Highway Engineers (IHE) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Civil and Environmental Engineering MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Leeds

85% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
0% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees taught
  • no components less than 6.0
  • 6.0
  • Graduate Degrees research
  • no components less than 5.5
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • No components less than 5.5
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCivil and Environmental Engineering, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Leeds στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Leeds σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #8 
  • #8 
  Πολιτική Μηχανική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #3 
  • #68 
  Πολιτική Μηχανική
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]
  • #3 
  • #76 
  Πολιτική Μηχανική

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #9 
  • #166 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Leeds

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Leeds

Το Πανεπιστήμιο του Leeds είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στο Leeds του West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται περίπου ένα μίλι βόρεια του κέντρου της πόλης του Λιντς και είναι επίσης κοντά στις δημοφιλείς φοιτητικές γειτονιές Hyde Park, Woodhouse και Headingley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Leeds - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Leeds

προπτυχιακοί φοιτητές:
26410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
10335
:
36745
 • Being a Postgraduate International Student at the University of Leeds
 • Biology | Undergraduate Degrees at University of Leeds
 • Study a PhD in the UK as an International Student at Leeds
 • Studying Psychology at the University of Leeds
 • Study BA Modern Languages and International Relations at the University of Leeds

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
100% 0% 10% £26700 200 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημική Μηχανική με Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική Μηχανική, συμπεριλαμβανομένου ενός βιομηχανικού έτους MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική (έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £16100 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- - - £15000 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανικός Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με βιομηχανική εμπειρία MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Περιβαλλοντική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης