University of Keele
Διοίκηση με έτος θεμελίωσης MSci (Hons)
University of Keele - Πανεπιστήμιο του Keele

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιχειρήσεις και Διοίκηση στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £24000 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £26000 £19500 - £28500 £23500 - £38500


Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σχετικά με το Keele

Σε μια έκταση 600 στρεμμάτων στην ύπαιθρο του Βόρειου Staffordshire, διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο όμορφα πανεπιστήμια στη Βρετανία. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νο 2 στην Αγγλία όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών από το μάθημα (Guardian University League Table, 2020), επενδύοντας περισσότερα από 140 εκατ. λίρες στην πανεπιστημιούπολή μας τα τελευταία δέκα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων νέων επιστημονικών εργαστηρίων αξίας 45 εκατ. λιρών. Το 2021 ήμασταν υπερήφανοι που βραβευτήκαμε ως Ίδρυμα της Χρονιάς για την Αειφορία στα περίφημα Green Gown Awards, στο πλαίσιο της αποστολής μας να γίνουμε μια πανεπιστημιούπολη με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2030. Δεσμευόμαστε να σας υποστηρίξουμε για να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και διαθέτουμε μια ειδική ομάδα Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας που μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στις επιλογές σας πέρα από το Keele.

Έτος ίδρυσης

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για άμεση εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα σπουδών, το έτος θεμελίωσης μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική διαδρομή για την απόκτηση πτυχίου. Το μάθημα παρέχει προετοιμασία για τις ακαδημαϊκές δεξιότητες που απαιτούνται για σπουδές επιπέδου πτυχίου, παρέχοντας την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητες αμφισβήτησης και ανάλυσης που απαιτούνται για την εξέλιξη στο πρόγραμμα που επιλέξατε. Με την εκπλήρωση των κριτηρίων εξέλιξης και την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους θεμελίωσης, θα προχωρήσετε αυτόματα στο προπτυχιακό σας πρόγραμμα σπουδών του Keele με την πεποίθηση ότι διαθέτετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματός σας.

Ημερομηνίες έναρξης

Προσφέρουμε εισαγωγή τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο σε πολλά από τα προγράμματα του Θεμελιώδους Έτους μας, με την έναρξη τον Ιανουάριο να προσφέρει ένα συμπιεσμένο χρονικό πλαίσιο (Ιανουάριος-Ιούλιος), χωρίς όμως απώλεια εβδομάδων διδασκαλίας ή επιτάχυνση της διδασκαλίας και της παράδοσης του περιεχομένου. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, η προθεσμία UCAS για την ισότιμη εξέταση όλων των προπτυχιακών αιτήσεων, εκτός από εκείνες που έχουν προθεσμία 15 Οκτωβρίου, είναι η 26η Ιανουαρίου. Για την εγγραφή στο έτος ίδρυσης του Ιανουαρίου 2023, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 20ή Δεκεμβρίου 2022. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε εισαγωγή τον Ιανουάριο για το πτυχίο Κτηνιατρικής και Χειρουργικής με Θεμελιώδες Έτος και για άλλα πτυχία Θεμελιώδους Έτους που σχετίζονται με την υγεία.

Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τη σωστή σελίδα UCAS για το σημείο εισαγωγής που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ των σελίδων UCAS του Σεπτεμβρίου και του Ιανουαρίου χρησιμοποιώντας το μπλε κουμπί "διαθέσιμες επιλογές μαθημάτων" παραπάνω. Καλωσορίζουμε απευθείας αιτήσεις για το σημείο εισόδου του Ιανουαρίου. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποδοχής μας για να υποβάλετε αίτηση τώρα. Τηλέφωνο: Τηλέφωνο: : +(0)1782 734010 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

BA (Hons) Management

Σε αυτό το μάθημα θα έχετε ευκαιρίες να ασχοληθείτε τόσο με θεωρητικά όσο και με πραγματικά επιχειρηματικά προβλήματα, βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσετε μια ικανοποιητική καριέρα στη διοίκηση.

Αναπτύξαμε αυτό το πρόγραμμα από τη δέσμευσή μας για τις ευθύνες των επιχειρήσεων και των διευθυντών τους στην ευρύτερη κοινωνική βελτίωση. Το περιεχόμενο προωθεί τον προβληματισμό για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν: την προώθηση της ισότητας των φύλων και την ανάπτυξη κοινωνικά υπεύθυνης πρακτικής και τον σεβασμό της διαφορετικότητας και της ποικιλομορφίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέους τομείς έρευνας και ανάπτυξης στον κλάδο, καθώς και τις βάσεις που απαιτούνται για την κατανόηση των επιχειρήσεων. Θα διαβάσετε για τους οργανισμούς, τις λειτουργίες και τις στρατηγικές τους και θα μάθετε μια σειρά από προοπτικές για τους εργαζόμενους και τη σχέση τους με τους οργανισμούς ως εργαζόμενοι ή ενδιαφερόμενοι. Αυτό υποστηρίζεται από προαιρετικά μαθήματα που προσφέρουν βασικές γνώσεις εργασίας στη λογιστική και τα οικονομικά, καθώς και μαθήματα ελεύθερης επιλογής για την ανάπτυξη ειδικοτήτων.

Ενδέχεται να έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση, ένα διεθνές έτος ή ένα έτος επιχειρηματικότητας (μόνο για φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου), μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους των σπουδών σας. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις θεωρίες και τις έννοιες σε οργανισμούς του πραγματικού κόσμου (ισχύουν περιορισμοί ως προς τη βίζα).

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Business Management with Foundation Year, MSci (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Ενότητες

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Management with Foundation Year MSci (Hons) από Πανεπιστήμιο του Keele

22% Διοικητικά επαγγέλματα
21% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
11% Επαγγέλματα πωλήσεων
11% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
6% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
6% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Διδάσκοντες επαγγελματίες
2% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
2% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
2% Επαγγελματίες πληροφορικής

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management with Foundation Year, MSci (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διοίκηση με έτος θεμελίωσης MSci (Hons)

EU £14000 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £14000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι τιμές αυτές είναι προσωρινές και μπορούν να αλλάξουν

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Keele στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Keele

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Keele

Το Πανεπιστήμιο Keele ιδρύθηκε το 1949 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον της μεγάλης πόλης Newcastle under Lyme. Όλες οι εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πανεπιστημιούπολης, συμπεριλαμβανομένης της Union Square, όπου οι φοιτητές μπορούν να βρουν φαρμακείο, τη βιβλιοθήκη, ακόμη και ένα φοιτητικό ταχυδρομείο. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια εντυπωσιακή ποικιλία μαθημάτων τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές σύγχρονες και ευρύχωρες εστίες.

Λίστα με 291 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Keele - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Keele

  • Campus life at Keele
  • You NEED to know this about Keele...
  • How would you describe your time at Keele?
  • MA in Education at Keele
  • Reasons to choose Keele

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Keele University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική και Διοίκηση με διεθνείς σπουδές MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
79% 10% 5% £25000 156 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων (Κοινωνικές επιστήμες) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
85% 0% 0% £70480 £81600 170 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προπονητική και Διαχείριση Κρίκετ (Ολοκληρωμένο Μάστερ) MSport Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
89% 1% 11% £13100 138 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση (διαφήμιση και εταιρική επικοινωνία) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
59% 0% 5% £19380 101 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση με έτος θεμελίωσης MSci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
78% 2% 8% £14000 113 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση με ολοκληρωμένο μάστερ MSci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
78% 2% 8% £17500 113 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ στις διεθνείς επιχειρήσεις με σύγχρονη γλώσσα MIBML Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
83% 0% 6% £16400 206 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων & Διοίκηση/Ισπανικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
76% 0% 0% £79290 209 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
92% 3% 3% £25700 150 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαελικά/Επιχειρήσεις και Διοίκηση MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
76% 0% 0% £70480 200 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης