University of Huddersfield
Στρατηγική Διαχείριση Ανθρώπων PgDip
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Strategic People Management PgDip κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χημεία από το Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χημεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χημεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χημεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24500 £21500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £28000 £16000 - £25500 £18000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χημεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26087 £25084 £30411
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23037 - £30143 £20483 - £31674 £24333 - £37866

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα ενισχύει την εξέλιξη της καριέρας σας στο "επάγγελμα του ανθρώπου" και έχει εγκριθεί από το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), τον οργανισμό πιστοποίησης της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Ηνωμένου Βασιλείου, για να σας προετοιμάσει για τα πρότυπα Advanced level του νέου επαγγελματικού χάρτη του CIPD και να σας παράσχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διεκδικήσετε την ιδιότητα του Chartered Membership του CIPD. Σε έναν ποικιλόμορφο και ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να κατέχετε ένα επαγγελματικά αναγνωρισμένο προσόν που παρέχει αυτό το υπόβαθρο, καθώς και να καθιστά το επαγγελματικό σας προφίλ πιο διακριτό και συναφές. Εκτιμώμενα από τους εργοδότες, τα προσόντα του CIPD σας βοηθούν να αναπτύξετε την επιχειρηματική κατανόηση και τις τεχνικές γνώσεις που αναζητούν οι εργοδότες.

Το μάθημα αυτό προσφέρει ένα μείγμα πρακτικής, προσωπικής ανάπτυξης και κριτικής ανάλυσης των αναδυόμενων τάσεων και ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί στον τομέα των ανθρώπινων πόρων. Δίνεται έμφαση στη στρατηγική σκέψη και στην κατανόηση των επιχειρηματικών προκλήσεων, ώστε να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία στη διαχείριση των ανθρώπων και την οργανωτική δέσμευση. Το μάθημα είναι σχετικό με τους επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού στον δημόσιο, ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό τομέα, καθώς και με τη διεθνή διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Θα αποφοιτήσετε με ένα ενισχυμένο προσωπικό επαγγελματικό προφίλ και με μεγαλύτερη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι πρακτικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού μπορούν να προσθέσουν αξία στην εταιρική στρατηγική και να βελτιώσουν την εργασία και την εργασιακή ζωή.

Στο μάθημα αυτό θα αναπτύξετε γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που θα σας οδηγήσουν στην απόκτηση της ιδιότητας του Συνεργαζόμενου Μέλους του CIPD. Μετά την αποφοίτησή σας, με σχετική εργασιακή εμπειρία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την αναβάθμιση της ιδιότητάς σας σε Chartered Member ή Chartered Fellow.

Επαγγελματικοί σύνδεσμοι και διαπίστευση:

Είμαστε ένα καθιερωμένο από καιρό εγκεκριμένο κέντρο του CIPD και οι δεσμοί με το παράρτημα του CIPD στο West Yorkshire προσφέρουν συνεχείς εκδηλώσεις επαγγελματικής ανάπτυξης, πρόσθετη δικτύωση, συμβουλές, καθοδήγηση και ενημερώσεις από το επάγγελμα. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει επιπλέον προσκεκλημένους παρουσιαστές, ομιλητές και διαλέξεις που οι φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν.

Τα σχολεία που είναι διαπιστευμένα από το AACSB έχουν υποβληθεί επιτυχώς σε μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης που διεξάγεται από τους συναδέλφους τους στην κοινότητα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας ότι διαθέτουν τους πόρους, τα διαπιστευτήρια και τη δέσμευση που απαιτούνται για να παρέχουν στους σπουδαστές μια πρώτης τάξεως, προσανατολισμένη στο μέλλον επιχειρηματική εκπαίδευση. Ως αποτέλεσμα, οι διαπιστευμένες σχολές AACSB παράγουν αποφοίτους με υψηλή εξειδίκευση και πιο επιθυμητούς για τους εργοδότες από άλλες μη διαπιστευμένες σχολές.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Strategic People Management PgDip από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5%
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η αξιολόγηση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει το φάσμα των νέων και βελτιωμένων δεξιοτήτων που θα αποκτήσετε μέσω ενός μείγματος εξετάσεων, πρακτικών εργασιών, γραπτών εργασιών, ενός χαρτοφυλακίου εργασίας και μιας έκθεσης με επίκεντρο την επιχείρηση, η οποία συνήθως βασίζεται στο πλαίσιο του δικού σας εργασιακού περιβάλλοντος και σε ένα πιεστικό επιχειρηματικό ζήτημα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χημεία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.hud.ac.uk/postgraduate/funding-studies/
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςStrategic People Management, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής για το μάθημα αυτό είναι κανονικά:

* Πτυχίο (2:2 ή ανώτερο) ή πιστοποιητικό στην πρακτική του προσωπικού, του ανθρώπινου δυναμικού ή της κατάρτισης. Ιδανικά, πάνω από δύο έτη σχετικής εμπειρίας σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

 • Μπορούν επίσης να εξεταστούν υποψήφιοι με σημαντική εμπειρία σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού αλλά χωρίς τυπικά προσόντα.
 • Όλοι οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων.

έξοδα

Δίδακτρα Στρατηγική Διαχείριση Ανθρώπων PgDip

Αγγλία £740
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £740
Σκωτία £740
Ουαλία £740
Channel Islands £740
Ιρλανδία £740

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα μερικής φοίτησης για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου σε αυτό το μάθημα θα είναι 740 λίρες Αγγλίας (Band 3) ανά μάθημα 15 πιστωτικών μονάδων.

.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών ενδέχεται να αυξηθούν σύμφωνα με τον πληθωρισμό (RPI-X).

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση αγροτικών επιχειρήσεων HND Πανεπιστήμιο Rural College της Σκωτίας
(Scotland's Rural College University)
- - - £16000 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ζώων (τεχνολογία κτηνοτροφίας) DipHE Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ζώων (Συμπεριφορά και ευημερία κατοικίδιων ζώων) DipHE Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιδόσεις ιπποειδών και διοίκηση επιχειρήσεων DipHE Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ζώων (Διαχείριση ζωολογικών κήπων) DipHE Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business HND Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και διαχείριση των τεχνών MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση αγροτικών επιχειρήσεων HNC Πανεπιστήμιο Rural College της Σκωτίας
(Scotland's Rural College University)
- - - £16000 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Management HNC Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Προηγμένη διαχείριση της υγείας και της περίθαλψης (βάσει της αξίας) PgDip Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £14400 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης