University of Huddersfield
Νοσηλευτική (Προεγγραφή) Μαθησιακές δυσκολίες (μικτή μάθηση) MSc (PG)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Για να υποβάλετε αίτηση για την εισαγωγή του Ιανουαρίου 2023 σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, παρακαλούμε επιλέξτε την "αναβληθείσα ημερομηνία έναρξης" στο Apply 2022

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει την ευκαιρία σε όσους έχουν σπουδάσει προπτυχιακό πτυχίο να παρακολουθήσουν ένα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους φοίτησης. Αυτό το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα νοσηλευτικής με συνδυασμένη μάθηση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εξαιρετική βάση για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία ως νοσηλευτής με μαθησιακές δυσκολίες. Σας παρέχει την ευκαιρία να σπουδάσετε με ευέλικτο τρόπο, που να ταιριάζει με την εργασία και τη ζωή σας, ενώ σας βοηθά να αναπτύξετε τόσο πρακτικές όσο και θεωρητικές δεξιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Το πρόγραμμα αυτό ρυθμίζεται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και έχει ισχυρές συνεργασίες με NHS Trusts, ιδιωτικές και εθελοντικές οργανώσεις.

Θα υποστηρίζεστε από μια ομάδα που πραγματικά καταλαβαίνει πώς είναι να είσαι νοσηλευτής με μαθησιακές δυσκολίες και θα μαθαίνετε μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων, ομαδικών εργασιών, προσομοίωσης και παιχνιδιού ρόλων.

Θα εξασκηθείτε και θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας μέσω μιας ποικιλίας κλινικών τοποθετήσεων σε διάφορες νόμιμες, ιδιωτικές και εθελοντικές υπηρεσίες, προκειμένου να προετοιμαστείτε για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Θα μάθετε πώς να συνεργάζεστε με τους χρήστες των υπηρεσιών, τις οικογένειές τους, τους φροντιστές και άλλους επαγγελματίες για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας.

 • Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις εμπειρίες και τις απόψεις των χρηστών υπηρεσιών και των φροντιστών, οι οποίοι αποτελούν μέρος της Ομάδας Δημόσιας Συνεργασίας.

Το μάθημα αυτό χρησιμοποιεί κυρίως ψηφιακές τεχνολογίες και περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση. Παρόλο που το θεωρητικό μέρος παρέχεται κυρίως ηλεκτρονικά, θα παρευρεθείτε στην πανεπιστημιούπολη στο Huddersfield (ή σε παρόμοιο χώρο κοντά στο σπίτι σας) για συνολικά τέσσερα μπλοκ μιας εβδομάδας το πολύ για προσομοίωση και εκπαίδευση δεξιοτήτων. Θα το κάνετε αυτό σε κάθε έτος του κύκλου σπουδών, παρέχοντάς σας την ευκαιρία να εξασκηθείτε σε δεξιότητες σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Θα πραγματοποιήσετε επίσης πρακτική άσκηση στο NHS και σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης σε περιβάλλον κοντά στο σπίτι σας.

Η νοσηλευτική με μαθησιακές δυσκολίες είναι μια συναρπαστική και ανταποδοτική καριέρα, όπου μπορείτε να υποστηρίξετε ανθρώπους από διάφορες κοινωνικές ομάδες να ζήσουν υγιείς και ικανοποιητικές ζωές. Οι νοσηλευτές με μαθησιακές δυσκολίες παρέχουν πρακτική φροντίδα, καθώς και συναισθηματική και εκπαιδευτική υποστήριξη προκειμένου να προωθήσουν την ανεξαρτησία του ατόμου. Εργάζονται σε σπίτια, σχολεία, μονάδες αναψυχής, νοσοκομεία και υπηρεσίες ασφαλείας για να δώσουν στα άτομα τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να έχουν περισσότερες επιλογές και έλεγχο στη ζωή τους. Σε συνεργασία με το άτομο και τις οικογένειές του, οι νοσηλευτές μαθησιακών δυσκολιών εργάζονται ανεξάρτητα και με άλλους επαγγελματίες, μαθαίνοντας πώς να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες.

Επαγγελματικοί δεσμοί και διαπιστεύσεις: Αυτό το μάθημα ρυθμίζεται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC - http://www.nmc.org.uk/).

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας σε αυτό το πρόγραμμα δεν απαιτείται επί του παρόντος να εγγραφείτε ως μέλος στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC), ωστόσο πρέπει να ακολουθείτε τους κώδικες δεοντολογίας του.

Χρηματοδότηση από το NHS: Οι φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα μπορεί να είναι επιλέξιμοι για να λάβουν μη επιστρεπτέα επιχορήγηση ύψους τουλάχιστον 5.000 λιρών ετησίως. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Ταμείου Υποστήριξης Μάθησης του NHS (https://www.nhsbsa.nhs.uk/nhs-learning-support-fund).

Οι μέθοδοι αξιολόγησης στο μάθημα είναι ποικίλες και περιλαμβάνουν συνδυασμό εργασιών, πρακτικής/εξειδικευμένης μάθησης, εκθέσεων, παρουσιάσεων και εξετάσεων. Η φύση της αξιολόγησης ποικίλλει μεταξύ των ενοτήτων αντικατοπτρίζοντας τους τρόπους επικοινωνίας που αναμένονται από τους αποφοίτους σε αυτόν τον τομέα, όπως η ικανότητα παρουσίασης σε διάφορα ακροατήρια και η παροχή εκθέσεων για τη βελτίωση της ποιότητας της φροντίδας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλείστε να ανατρέξετε στον ιστότοπό μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Pre-Registration) Learning Disability (Blended Learning), MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική (Προεγγραφή) Μαθησιακές δυσκολίες (μικτή μάθηση) MSc (PG)

Channel Islands £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £18000 έτος 1
Διεθνή £18000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Αν είστε φοιτητής από την ΕΕ ή από το εξωτερικό και πρόκειται να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις σελίδες International Fees and Finance για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα δίδακτρα και τη διαθέσιμη υποστήριξη - http://www.hud.ac.uk/international/tuition-fees/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γραφείο Χρηματοδότησης Φοιτητών sfo@hud.ac.uk ή καλέστε στο 01484 472210.

Οι σπουδαστές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα μπορεί να είναι επιλέξιμοι για να λάβουν μη επιστρεπτέα επιχορήγηση ύψους τουλάχιστον 5.000 λιρών ετησίως. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Ταμείου Υποστήριξης Μάθησης του NHS https://www.nhsbsa.nhs.uk/nhs-learning-support-fund.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 426 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

 • Student life at the University of Huddersfield
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Queensgate
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
79% 0% 5% £25000 157 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική MNurs Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
58% 0% 10% £15500 177 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Nursing Adult MN Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
71% 0% 5% £24000 144 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων και ψυχικής υγείας MN Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
57% 0% 4% - 155 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων και παιδιών MN Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
57% 0% 4% - 143 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
MN Integrated Masters (Νοσηλευτική με μαθησιακές δυσκολίες) MNurs Πανεπιστήμιο του Chester
(University of Chester)
50% 0% 20% - 126 Τσέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MN Integrated Masters (Νοσηλευτική ενηλίκων) MNurs Πανεπιστήμιο του Chester
(University of Chester)
49% 0% 4% - 124 Τσέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων, κοινωνική εργασία MNSW Πανεπιστήμιο Edge Hill
(Edge Hill University)
48% 0% 4% - 144 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ Νοσηλευτικής (Ενηλίκων) MNurs Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
32% 0% 6% - 148 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων (μεταπτυχιακό) MSc Πανεπιστήμιο του Chester
(University of Chester)
49% 0% 4% - 124 Τσέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης