University of Huddersfield
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Law with Criminology LLB (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Κοινωνιολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
69 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Κοινωνιολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £16000 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £25000 £10500 - £22500 £17500 - £25500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Κοινωνιολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23480 £21932 £26393
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20209 - £27631 £16925 - £27943 £19875 - £35241

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ενδιαφέρεστε για μια ικανοποιητική καριέρα στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης ή στον νομικό τομέα; Ο κύκλος σπουδών μας Law with Criminology LLB(Hons) θα σας προετοιμάσει για την καριέρα σας, παρέχοντάς σας ένα ολοκληρωμένο υπόβαθρο στα θεμέλια του δικαίου και της εγκληματολογίας.

Η ολοκλήρωση του προγράμματος LLB (Hons) Law with Criminology μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ευκαιριών που γεφυρώνουν τους τομείς του δικαίου και της εγκληματολογίας, όπως για παράδειγμα, δικηγόρος ποινικών υποθέσεων, εγκληματολόγος, αστυνομικός/ντετέκτιβ, σωφρονιστικός υπάλληλος, ιδιωτικός ερευνητής και πολλά άλλα.

Εκτός από την εκμάθηση των επτά θεμελίων της νομικής γνώσης (FLK), θα μάθετε για τις επιπτώσεις και τις εξηγήσεις του εγκλήματος, συμπεριλαμβανομένης της τιμωρίας και της θυματοποίησης. Στο τέλος του μαθήματος, θα είστε καλά εξοπλισμένοι για μια καριέρα στην Εισαγγελία του Στέμματος, στην αστυνομική υπηρεσία, στην υπηρεσία επιτήρησης, στην υπηρεσία φυλακών και σε συναφείς τομείς.

Οι ευέλικτες δομές μαθημάτων μας σημαίνουν ότι μπορείτε να περιμένετε μέχρι το τέλος του έτους 2 για να αποφασίσετε αν θέλετε να ακολουθήσετε μια ακαδημαϊκή διαδρομή και να εγγραφείτε, για παράδειγμα, στο LLB (Hons) Law. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε ένα από τα μαθήματα μας που επικεντρώνονται στην πρακτική, δηλαδή, Δίκαιο και Πρακτική ή Μεταπτυχιακό στο Δίκαιο και Πρακτική.

Γιατί να σπουδάσετε Νομική με Εγκληματολογία LLB(Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Ο κύκλος σπουδών μας LLB (Hons) στο Δίκαιο με Εγκληματολογία μπορεί να σας δώσει το έναυσμα για την επαγγελματική σας πορεία, προσφέροντάς σας μια ολοκληρωμένη θεμελίωση στις βασικές αρχές τόσο του νομικού τομέα όσο και της εγκληματολογίας.

Οι δεξιότητες απασχολησιμότητας ενσωματώνονται στο πρόγραμμα σπουδών μας και προσφέρεται μια σειρά από εξωσχολικές δραστηριότητες. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την πρακτική εμπειρία στο Κέντρο Νομικών Συμβουλών. Θα συμμετάσχετε σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς Moot, σε ένα πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης, στην πρόκληση της Νομικής Σχολής και σε μια νομική έκθεση καριέρας, αναπτύσσοντας τόσο νομικές δεξιότητες όσο και δεξιότητες απασχολησιμότητας, καθώς και δικτύωση για μελλοντική σταδιοδρομία.

Εκτός από τις εξειδικευμένες νομικές βάσεις δεδομένων (π.χ. Westlaw, Lexis Library) και τα περιοδικά (μέσω Heinonline, Jstor), θα έχετε πρόσβαση σε πάνω από 200 ηλεκτρονικά βιβλία νομικής (textbooks) μέσω του Law Trove. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στα δίδακτρα των μαθημάτων σας.

Οι σπουδές σας θα ενισχυθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ειδικά κατασκευασμένη αίθουσα εικονικού δικαστηρίου που προσομοιώνει ένα πραγματικό νομικό περιβάλλον.

Μετά το δεύτερο έτος των σπουδών, θα δοκιμάσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε μια προαιρετική πρακτική άσκηση 48 εβδομάδων στον τομέα που σας ενδιαφέρει, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό.

Η ολοκλήρωση του προγράμματος LLB (Hons) Law with Criminology μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας που γεφυρώνουν τους τομείς του δικαίου και της εγκληματολογίας. Αυτές περιλαμβάνουν ποινικολόγο, εγκληματολόγο, αστυνομικό/ντετέκτιβ, σωφρονιστικό υπάλληλο, ιδιωτικό ερευνητή και πολλά άλλα.

Θα μπορούσατε να εργαστείτε ως δικηγόρος, βοηθός δικηγόρου, νομικός βοηθός ή νομικός σύμβουλος. Από την πλευρά της εγκληματολογίας, θα μπορούσατε να εργαστείτε ως αστυνομικός, αξιωματικός επιτήρησης, ερευνητής σκηνών εγκλήματος ή ντετέκτιβ. Θα μπορείτε επίσης να προχωρήσετε σε μεταπτυχιακές σπουδές για να εμβαθύνετε τις νομικές σας γνώσεις.

Επαγγελματικοί φορείς

Επίσης, θα σπουδάσετε σε μια διεθνώς διαπιστευμένη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων της Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Σε παγκόσμιο επίπεδο, λιγότερο από το έξι τοις εκατό των ιδρυμάτων που προσφέρουν πτυχία διοίκησης επιχειρήσεων επιτυγχάνουν αυτή τη διαπίστευση.

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Law with Criminology LLB (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Με βάση την επιλογή των ενοτήτων σας, οι αξιολογήσεις ποικίλλουν από δοκίμια και εξετάσεις έως εκθέσεις, σημειώσεις περιπτώσεων, σύντομες αναφορές, προφορικές παρουσιάσεις, μοτοσυκλέτες, μάθηση με βάση τις δεξιότητες, αναστοχαστική μάθηση και μάθηση με βάση την κλινική. Οι προδιαγραφές των ενοτήτων/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας θα παρέχουν πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLaw with Criminology, LLB (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16500 έτος 1
Διεθνή £16500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Huddersfield σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #65 
  • #81 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #86 
  • #105 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία διατήρησης και εγκληματολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
65% 6% 10% £16700 120 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 5% 7% £20500 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 0% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία και Εγκληματολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 0% 0% £19500 160 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 9% 20% £16500 130 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με πρακτική άσκηση και έτος ίδρυσης κοινωνικών επιστημών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
79% 5% 16% £16085 135 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και αγγλική γλώσσα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία και Εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 0% 0% £16520 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης