University of Huddersfield
Τεχνολογία Πληροφοριών BSc (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Information Technology BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Συστήματα πληροφοριών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
87 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Συστήματα πληροφοριών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Συστήματα πληροφοριών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £21500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £25500 £17000 - £27500 £19500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Συστήματα πληροφοριών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26737 £24976 £29266
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23032 - £31063 £18312 - £32475 £21197 - £39777

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μελετήστε ένα πτυχίο στην τεχνολογία πληροφοριών (IT) και θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια καριέρα στις τεχνολογίες που βασίζονται σε υπολογιστές, ενσωματώνοντας τις επικοινωνίες με τα δίκτυα υπολογιστών προς όφελος των οργανισμών του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πτυχίου πληροφορικής, θα υποστηρίζεστε από την ομάδα μας για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας, με στόχο να σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε μια καριέρα στον τομέα της πληροφορικής. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τις ανάγκες των οργανισμών στον τομέα της πληροφορικής και, στη συνέχεια, να σχεδιάσετε, να παράγετε και να λειτουργείτε πληροφοριακά συστήματα βασισμένα σε υπολογιστές.

Θα αποκτήσετε μια εμπεριστατωμένη γνώση των αρχών της πληροφορικής και θα εργαστείτε με εξελιγμένο λογισμικό, αποκτώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να βοηθήσετε τους οργανισμούς να προσδιορίσουν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν πληροφοριακά συστήματα.

Γιατί να σπουδάσετε Πληροφορική BSc(Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Συνεργαζόμαστε στενά με τον κλάδο της πληροφορικής, βοηθώντας σας να ξεκινήσετε την καριέρα σας μέσω ενός έτους πρακτικής άσκησης, αναπτύσσοντας την εμπειρία σας και δημιουργώντας τις επαφές σας, ώστε να έχετε πολλές ευκαιρίες να εφαρμόσετε στην πράξη όσα έχετε μάθει.

Η πραγματοποίηση μιας πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία κατά το τρίτο έτος σπουδών σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους εργοδότες των αποφοίτων και να αποκτήσετε εμπειρία και αυτοπεποίθηση κατά την υποβολή αιτήσεων για μελλοντικές θέσεις εργασίας.

Αν ενδιαφέρεστε για την τεχνολογία πληροφοριών - και ενδεχομένως να εξερευνήσετε θέματα όπως η πληροφορική, η επιστήμη των υπολογιστών, η ανάπτυξη λογισμικού, ο προγραμματισμός, οι βάσεις δεδομένων και άλλα - αυτό το μάθημα μπορεί να σας βοηθήσει να μπείτε με αυτοπεποίθηση σε μια ικανοποιητική καριέρα στον τομέα της πληροφορικής μετά το πανεπιστήμιο. Προηγούμενοι απόφοιτοι αυτού του αντικειμένου έχουν εργαστεί σε οργανισμούς όπως το BBC, η Αστυνομία του West Yorkshire, η Hermes, η Microsoft, η BT και η Amazon UK†

†Πηγή: LinkedIn

Επαγγελματικοί φορείς

Πιστοποιημένο από το British Computer Society (BCS), το Chartered Institute for IT, η εγγραφή σε αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει στην πορεία σας προς την εγγραφή σας ως Chartered IT Professional (CITP) και την απόκτηση της ιδιότητας του Chartered Engineer.

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Διαπιστευμένο από το BCS, το Chartered Institute for IT για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Information Technology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

50% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
30% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Η διδασκαλία θα γίνει μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, φροντιστηρίων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και πρακτικών συνεδριών. Το μάθημα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη καλών πρακτικών δεξιοτήτων, παράλληλα με την κατανόηση της θεωρίας. Η αξιολόγηση είναι ποικίλη και περιλαμβάνει κυρίως εργασίες μαθημάτων, κουίζ, τεστ μέσα στην τάξη, παρουσιάσεις και επιδείξεις. Υπάρχουν ευκαιρίες για ομαδική εργασία, εκτός από τις ατομικές αξιολογήσεις. Τα έγγραφα προδιαγραφών των ενοτήτων σας θα παρέχουν πλήρεις λεπτομέρειες για τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για τις ενότητες του μαθήματός σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInformation Technology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Τεχνολογία Πληροφοριών BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £17600 έτος 1
Διεθνή £17600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Huddersfield σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #44 
  • #501 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Πληροφορική και Τεχνολογία Πληροφοριών": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Business Information Technology (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και Τεχνολογία Πληροφοριών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία πληροφοριών και θρησκευτικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία Πληροφοριών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομική και Τεχνολογία Πληροφοριών (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία της Πληροφορίας και Πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και τεχνολογία πληροφοριών (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χορός και Τεχνολογία Πληροφοριών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία πληροφοριών και επιστήμη αθλητισμού και άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης