University of Huddersfield
Μόδα: Δημιουργική κοπή πατρόν MA
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημά μας έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει δεξιότητες δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων και καινοτόμες δεξιότητες δημιουργικής κοπής προτύπων, ενσωματώνοντας βιώσιμες προσεγγίσεις και λαμβάνοντας υπόψη τις νέες τεχνολογίες.

Το μάθημα ενθαρρύνει την έρευνα και τη συζήτηση νέων μεθόδων και πειραματικών τεχνικών στη δημιουργική κοπή σχεδίων, για την ανάπτυξη πρακτικών και αναλυτικών δεξιοτήτων. Στόχος του μαθήματος είναι να υποστηρίξει την ανάπτυξη ευφάνταστων προσεγγίσεων για την επίλυση προβλημάτων στον τεχνικό και σχεδιαστικό τομέα της βιομηχανίας της μόδας.

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να σας δώσει τη δυνατότητα να:

Κριτική αξιολόγηση της σημασίας των κοινωνικών, τεχνολογικών και πολιτισμικών διαστάσεων της κατασκευής ενδυμάτων, όπως εφαρμόζονται στην προσωπική σας πρακτική και σε αυτή άλλων.

Αποδείξτε προηγμένη γνώση και κατανόηση του πλήρους κύκλου σχεδιασμού της μόδας, από την ιδέα μέχρι το ένδυμα, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων και μελλοντικών τάσεων.

Συστηματικός σχεδιασμός, διαπραγμάτευση και υλοποίηση ενός συνεκτικού έργου που υποστηρίζεται από προηγμένη πρακτική και έρευνα στη δημιουργική κοπή σχεδίων.

Συμβάλλετε στις αρχές και τις διαδικασίες που είναι συνυφασμένες με το σχεδιασμό και τη δημιουργική κοπή μοτίβων για την παράταση της διάρκειας ζωής των ενδυμάτων.

 • Αποδείξτε την επίγνωση και τη συνάφεια της πρακτικής σας σε σχέση με τα επαγγελματικά πρότυπα στη δημιουργική κοπή πατρόν και την κατασκευή ενδυμάτων.

Οι πρακτικές ενότητες διεξάγονται από προσωπικό που είναι εν ενεργεία σχεδιαστές με εμπειρία στον ρόλο του δημιουργικού κόπτη πατρόν. Θα αποκτήσετε ισχυρές 2D και 3D τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εδραιώσετε την καριέρα σας ή να προωθήσετε την τρέχουσα πρακτική σας. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συνεργαστούν με άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου, όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση, η κοπή με λέιζερ, η εκτύπωση υφασμάτων, το κέντημα και η ύφανση. Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για υποψηφίους που επιθυμούν να αναπτύξουν μια μελλοντική σταδιοδρομία στον κλάδο ή που επιθυμούν να εξελίξουν τις υπάρχουσες δεξιότητές τους σε αυτόν τον τομέα.

Υλικά: Θα πρέπει να καλύψετε το κόστος εκτύπωσης ορισμένων εργασιών σας για την παρουσίασή τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Θα πρέπει επίσης να προμηθεύεστε τα δικά σας υλικά για ορισμένες πτυχές των σπουδών σας, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν τετράδια σκίτσων, γενικά υλικά τέχνης και κάποια εξειδικευμένα υλικά και εργαλεία για την Μεγάλη Εργασία. Το κόστος αυτών των αντικειμένων τα τελευταία χρόνια ήταν περίπου 500 - 700 λίρες Αγγλίας. Ωστόσο, δεδομένης της φύσης του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών, όπου ο δικός σας σχεδιασμός του έργου σας είναι η κινητήρια εστίαση για συγκεκριμένα αποτελέσματα, το κόστος αυτό είναι μόνο κατά προσέγγιση. Ενδέχεται, ανάλογα με τη φύση αυτού που σκοπεύετε να παράγετε, το κόστος να αυξηθεί ή να μειωθεί. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τα υλικά που επιλέγετε, την ειδικότητα που επιδιώκετε και τον τρόπο παρουσίασης της εργασίας σας.

Οι προδιαγραφές της ενότητας/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας θα παρέχουν πλήρεις λεπτομέρειες για τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion: Creative Pattern Cutting, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής για το συγκεκριμένο μάθημα είναι συνήθως: Πτυχίο με βαθμό άριστα (2:2 ή ανώτερο) σε σχετικό αντικείμενο ή ισοδύναμο επαγγελματικό προσόν. Εναλλακτικά προσόντα ή/και σημαντική εμπειρία μπορούν να γίνουν δεκτά, κατόπιν έγκρισης. Οι αλλοδαποί φοιτητές με τίτλους σπουδών σε "δημιουργικά" ή "πρακτικά" αντικείμενα θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτησή τους ένα ψηφιακό χαρτοφυλάκιο (pdf) με έργα. Όλοι οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα καλούνται συνήθως για μια ανεπίσημη συζήτηση με το χαρτοφυλάκιο ή εξετάζονται για την εισαγωγή τους υπό εναλλακτικές ρυθμίσεις.

έξοδα

Δίδακτρα Μόδα: Δημιουργική κοπή πατρόν MA

Αγγλία £7900 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £7900 έτος 1
Σκωτία £7900 έτος 1
Ουαλία £7900 έτος 1
Channel Islands £7900 έτος 1
EU £16000 έτος 1
Διεθνή £16000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν τους αιτούντες που υποβάλλουν αίτηση για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021/22. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη ενδέχεται να αυξηθούν σύμφωνα με τον πληθωρισμό RPI-X. Αυτή η ιστοσελίδα θα ενημερωθεί με τα δίδακτρα του 2022/23, μόλις υπάρξουν διαθέσιμες πληροφορίες.

Εάν είστε φοιτητής από την ΕΕ ή από το εξωτερικό και πρόκειται να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις σελίδες International Fees and Finance για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα δίδακτρα και τη διαθέσιμη υποστήριξη http://www.hud.ac.uk/international/tuition-fees/
.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γραφείο Χρηματοδότησης Φοιτητών [email protected] ή καλέστε στο 01484 472210.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 426 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

 • Student life at the University of Huddersfield
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Queensgate
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Στρατηγική διαχείριση της μόδας MSc (UG) University of the Arts London
(University of the Arts London)
68% - 5% - 169 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Styling MA Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
68% - 5% £16300 169 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και διοίκηση μόδας MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
68% - 5% £1805 169 Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
68% - 5% £16000 169 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας MA Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
68% - 5% £16300 169 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγορές και εμπορία μόδας MA Ινστιτούτο Marangoni
(Istituto Marangoni)
68% - 5% £23700 169 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας MA Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
68% - 5% £23000 169 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές μάρκετινγκ μόδας MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
68% - 5% £26000 169 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας MSc Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
68% - 5% £90 169 Λίνκολν Oncampus μερική απασχόληση
Μάρκετινγκ μόδας και branding MA Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
68% - 5% £23000 169 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης