University of Bradford
Επιστήμη της Υγείας (Επιστήμες της Ζωής) BSc (Hons) BSc (Hons)
University of Bradford - Πανεπιστήμιο του Bradford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH02

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιστήμη της υγείας (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25000 £27000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £25000 £16000 - £36000 £16500 - £36500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH02 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25486 £26511 £29290
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23611 - £29333 £21098 - £33046 £22774 - £39903

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Θέλετε να συμμετάσχετε στη μάχη του κόσμου κατά του COVID19 και των μελλοντικών πανδημιών;

Αν ναι, το πτυχίο στην επιστήμη της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να είναι για εσάς.

Οι επιστήμονες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και της βιοϊατρικής εργάζονται ακούραστα από την έναρξη της πανδημίας για την ανάπτυξη διαγνωστικών δοκιμών, τη λειτουργία εργαστηρίων ελέγχου COVID, την ανάπτυξη εμβολίων και την υποστήριξη των γιατρών στην επείγουσα έρευνα για στρατηγικές θεραπείας και πρόληψης του ιού. Πρόκειται για μια καριέρα στην αιχμή της ιατρικής έρευνας.

Το BSc (Hons) in Healthcare Science ακολουθεί μια διεπιστημονική προσέγγιση στη μελέτη των ανθρώπινων ασθενειών.

Εξετάζει τα αίτια των ασθενειών και τις επιπτώσεις των ασθενειών στη φυσιολογική δομή και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Θα αποκτήσετε μια σταθερή κατανόηση της επιστημονικής βάσης για την εργαστηριακή διερεύνηση, τη διάγνωση, την παρακολούθηση και τη θεραπεία των ασθενειών.

Το πρόγραμμα αναπτύσσει και εφαρμόζει επίσης νέες τεχνολογίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών.

Στο έτος 3, θα εξειδικευτείτε σε μία από τις ακόλουθες κατευθύνσεις:

 • Γενετική

 • Κυτταρικές Επιστήμες

 • Επιστήμες μόλυνσης

 • Επιστήμες αίματος

Κάθε διαδρομή περιλαμβάνει μια πρακτική άσκηση με βάση την εργασία, η οποία ενσωματώνεται στο ακαδημαϊκό περιεχόμενο. Αυτό παρέχει ανεκτίμητη εφαρμοσμένη εμπειρία, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές σας και ενισχύοντας την απασχολησιμότητά σας. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να ληφθεί υπόψη η προτίμησή σας για την εξειδικευμένη πορεία. Αυτό εξαρτάται, ωστόσο, από τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης που υπάρχουν εκείνη τη στιγμή.

Με την αποφοίτησή σας, θα μπορείτε να ασκήσετε το επάγγελμα του Βιοϊατρικού Επιστήμονα εγγεγραμμένου στο HCPC σε εργαστήρια παθολογίας του NHS.

Επαγγελματική διαπίστευση Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Institute of Biomedical Science (IBMS), το National School of Healthcare and Science (NSHCS) και το Health Education England και έχει έγκριση από το Health and Care Professions Council (HCPC).

Approved by the Health and Care Professions Council (HCPC) for the purpose of providing eligibility to apply for registration with the HCPC as a biomedical scientist.

Accredited by the Institute of Biomedical Science (IBMS).

This degree meets NHS requirements for the role of a Healthcare Science Practitioner. Academic study is integrated with 50 weeks of work based training underpinned by professional practice. Delivered by academic and clinical staff with active patient involvement the degree constantly evolves to embed new science and technology e.g. genomics.

Accredited by the NSHCS (National School of Health Care Science), on behalf of Health education England, for the purpose of eligibility for registration as a Health-care Science Practitioner on the AHCS (Academy for Healthcare and Science) voluntary accredited register.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Healthcare Science (Life Sciences) BSc (Hons), BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην προώθηση της γνώσης των βασικών αρχών της ανθρώπινης γενετικής και της αναπτυξιακής βιολογίας και στην κατανόηση της προέλευσης και της λειτουργίας των γαμετών και των βλαστικών κυττάρων. Να εξετάσει το ρόλο των γονιδίων, των μεταλλάξεων, των χρωμοσωμικών ανωμαλιών και της ανευπλοειδίας στην πρόκληση και τη συχνότητα εμφάνισης ανθρώπινων ασθενειών. Μελέτη ορισμένων μοριακών μηχανισμών που διέπουν τις ανθρώπινες γενετικές ασθένειες. Να εξετάσουν τα τρέχοντα ζητήματα της αναπαραγωγικής ιατρικής και της ανθρώπινης γενετικής, καθώς και τις ηθικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται για τη λήψη αποφάσεων σε αυτούς τους τομείς.

Αυτή η ενότητα στοχεύει να διευκολύνει την ανάπτυξη της κατανόησης της λειτουργικής οργάνωσης του ανθρώπινου σώματος χρησιμοποιώντας μια "συστημική" προσέγγιση της φυσιολογικής ανατομίας και φυσιολογίας και επιλεγμένα παραδείγματα παθοφυσιολογικών αλλαγών και ασθενειών. Να δώσει έμφαση στον έλεγχο και την ολοκλήρωση των κυττάρων και των συστημάτων στο υγιές σώμα και να περιγράψει ορισμένες σημαντικές καταστάσεις ασθενειών.

Να εισαγάγει τη δομή και τη λειτουργία των κυττάρων και των ιστών, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι ανωμαλίες της δομής και της λειτουργίας μπορούν να οδηγήσουν σε διαταραχές και διαδικασίες ασθενειών.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να παρέχει μια εισαγωγή στις κύριες κατηγορίες βιομορίων που εμπλέκονται στην αποθήκευση ή την άντληση ενέργειας και να εξετάσει τις διαδικασίες του μεταβολισμού. Να προωθήσει την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αυτά τα μόρια λειτουργούν με ολοκληρωμένο τρόπο στο ζωντανό σώμα και να μάθει ορισμένες από τις θεμελιώδεις βιοχημικές αρχές της κινητικής των αντιδράσεων, της ισορροπίας και των τεχνικών απεικόνισης. Να μάθουν πώς εφαρμόζεται η βιοχημεία στον σύγχρονο κόσμο - από την κλινική στην έρευνα.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να προσφέρει στους φοιτητές που μπορεί να έχουν μικρό ή καθόλου υπόβαθρο στη Μικροβιολογία μια εισαγωγή στη φύση των μικροβίων και του μικροβιακού κόσμου. Να παρέχει στους φοιτητές πρακτική εμπειρία σε βασικές μικροβιολογικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της ασηπτικής τεχνικής και των βασικών δοκιμασιών για την ταυτοποίηση βακτηρίων.

Να εισαγάγει τους φοιτητές σε βασικές εργαστηριακές τεχνικές στις επιστήμες υγείας και να διευκολύνει την απόκτηση βασικών προσωπικών μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Ανάπτυξη γνώσεων και κατανόησης της παροχής υγειονομικής περίθαλψης στο πλαίσιο του ΕΣΥ, του ρόλου του επαγγελματία επιστήμονα της υγειονομικής περίθαλψης, του ρόλου της παθολογίας και της εργαστηριακής ιατρικής και της κλινικής διακυβέρνησης. Να διευκολύνει την κλινική βιωματική μάθηση και την ανάπτυξη επαγγελματικών ικανοτήτων, όπως ορίζονται στα πρότυπα επάρκειας του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και από την Health Education England (HEE). Ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης όπως εφαρμόζεται σε αυτές τις ικανότητες. Όλα τα παραπάνω επικεντρώνονται στις ανάγκες των υπηρεσιών, τη φροντίδα/διαδρομή των ασθενών και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών. Η ενότητα συνδυάζει και ενσωματώνει τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την εργασιακή μάθηση και έχει ισχυρή εστίαση στον ασθενή και την κλινική εστίαση.

Έτος 2

Έτος 3

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Healthcare Science (Life Sciences) BSc (Hons) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Bradford

39% Επαγγελματίες νοσηλευτές
35% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
11% Επαγγελματίες της θεραπείας
3% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
2% Διοικητικά επαγγέλματα
1% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
1% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
1% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
1% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Η στρατηγική αξιολόγησης είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτρέπει στους φοιτητές να αποδεικνύουν την επίτευξη των μαθησιακών αποτελεσμάτων μιας μεμονωμένης ενότητας που είναι κατάλληλη για το επίπεδο σπουδών και τα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος. Αυτά τα μαθησιακά αποτελέσματα συνάδουν με το Πλαίσιο Προσόντων Ανώτατης Εκπαίδευσης. Οι φοιτητές θα εξεταστούν, κυρίως, στο εύρος των γνώσεων μέσω εξετάσεων MCQ και σύντομων απαντήσεων. Οι εργασίες μαθημάτων θα δώσουν στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία στη σύνταξη εκθέσεων και στο χειρισμό και την ερμηνεία δεδομένων. Καθώς οι σπουδαστές προχωρούν, θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν αυξανόμενες δεξιότητες ανάλυσης, σύνθεσης και κριτικής μέσω μιας ευρείας ποικιλίας στρατηγικών αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων γραπτών και προφορικών εξετάσεων, συγγραφής εκθέσεων, ομαδικών εργασιών, δοκιμίων, συμπεριλαμβανομένης μιας διατριβής/συγγραφής ανεξάρτητης μελέτης, προφορικών παρουσιάσεων, μελετών περίπτωσης και της έκθεσης έργου. Η έκθεση έργου παρέχει μια σημαντική ευκαιρία για επίδειξη αυτονομίας στο χειρισμό δεδομένων και στην κριτική ερμηνεία σε ερευνητικό πλαίσιο. Οι επαγγελματικές ικανότητες των φοιτητών θα αξιολογούνται κυρίως στο χώρο εργασίας μέσω των ενοτήτων μάθησης με βάση την εργασία και θα διευκολύνονται από ένα "συμβόλαιο μάθησης".

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

120 UCAS tariff points to include A Level Biology or Chemistry at grade B, plus GCSE English, Maths and two Sciences at grade C or 4.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

120 βαθμοί UCAS που πρέπει να περιλαμβάνουν βιολογία ή χημεία επιπέδου A με βαθμό Β. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεχόμαστε πόντους για το Extended project αλλά όχι για τις Γενικές Σπουδές.

Ως τιμολόγιο UCAS. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων κανονικής εκπαίδευσης με βαθμό Γ ή ανώτερο, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών.

Ως τιμολόγιο UCAS. Πρέπει να είναι σε ένα επιστημονικό αντικείμενο και να περιλαμβάνει τουλάχιστον 12 πιστωτικές μονάδες Βιολογίας ή Χημείας με διάκριση.

120 μονάδες UCAS tariff που πρέπει να περιλαμβάνουν Χημεία ή Βιολογία ανώτερου επιπέδου με βαθμό 6, ένα άλλο μάθημα με βαθμό 6 και ένα τρίτο μάθημα με βαθμό 5. Συν HL 3 ή SL 4 στα μαθηματικά και Αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία Α ή Αγγλικά Β. (Γλώσσα Α: Λογοτεχνία, Λογοτεχνία και παράσταση και Γλώσσα ab initio δεν γίνονται δεκτές).

BTEC Extended Diploma σε σχετικό επιστημονικό αντικείμενο που πρέπει να περιλαμβάνει 6 από τις ακόλουθες μονάδες που έχουν περάσει με άριστα: Φυσιολογία των συστημάτων του ανθρώπινου σώματος Ανθρώπινη ρύθμιση και αναπαραγωγή Βιολογικά μόρια και μεταβολικά μονοπάτια Γενετική και γενετική μηχανική Ασθένειες και λοιμώξεις Εφαρμογές της Ανόργανης Χημείας Εφαρμογές της Οργανικής Χημείας Μικροβιολογία και μικροβιολογικές τεχνικές Βιομηχανικές χημικές αντιδράσεις Πρακτική χημική ανάλυση Βιοϊατρική επιστήμη

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.0
  • A-level Humanities
  • General Test
  • (no subscore less than 7.0)
  • 5.0
  • A-level Sciences
  • General Test
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.0
  • Foundation Law
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • (no subscore less than 5.0)
  • 7.0
  • Graduate Degrees Education, Law
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 5.0)
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees Law etc.
  • (no subscore less than 5.0)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHealthcare Science (Life Sciences) BSc (Hons), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη της Υγείας (Επιστήμες της Ζωής) BSc (Hons) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £20118 έτος 1
Διεθνή £20118 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £21124 έτος 1
Διεθνή £21124 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Bradford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 22 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Bradford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Bradford

Το Πανεπιστήμιο του Bradford είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στη μητροπολιτική πόλη Bradford της Αγγλίας. Αν και το πανεπιστήμιο είναι περισσότερο γνωστό για τον πολύ μεγάλο όγκο ερευνητικής παραγωγής του, είναι επίσης γνωστό για τις σημαντικές προσπάθειές του να γίνει "οικολογικό κέντρο", αποτελώντας παράδειγμα για άλλα ιδρύματα στο θέμα της βιωσιμότητας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Bradford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Bradford

 • what’s the student experience like at bradford? | student life at bradford
 • what things can you not live without at university? | student life at bradford
 • what advice would you give your first-year self? | student life at bradford
 • why did you choose to study at bradford? | student life at bradford
 • how did you feel before coming to university? | student life at bradford
 • what advice would you give new students? | student life at bradford

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Bradford
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Richmond Road
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμες υγείας (ακουολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
70% 0% 10% £14750 163 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Υγείας (καρδιακή φυσιολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
72% 6% 0% £14000 125 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Υγείας BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
64% 0% 10% £13000 156 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες Υγείας (Φυσιολογικές Επιστήμες) BSc BSc (Hons) St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(St George's, University of London)
93% 0% 5% £17250 129 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Υγείας (Επιστήμες της Ζωής) BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
80% 2% 10% £20118 £21124 121 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Υγείας (Ακοολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aston
(Aston University)
62% 0% 0% £19700 135 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Υγείας (Νευροφυσιολογία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
72% 10% 0% £14000 121 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμες της Υγείας (Φυσιολογικές Επιστήμες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Wolverhampton
(University of Wolverhampton)
55% 5% 0% - 119 Γουλβερχάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Υγείας (Πυρηνική Ιατρική) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
65% 0% 11% - 123 Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Υγείας (Φυσική της ακτινοβολίας) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
65% 0% 11% - 123 Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης