The University of Nottingham
Βαρύτητα, σωματίδια και πεδία MSc MSc
The University of Nottingham - Πανεπιστήμιο του Nottingham

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για μια ποικιλία σταδιοδρομιών στον τομέα της μαθηματικής φυσικής που βασίζονται στην έρευνα. Ίσως σας γοητεύει το πώς συμπεριφέρονται οι μαύρες τρύπες. Ή, ίσως επιθυμείτε να προχωρήσετε την κατανόηση της βαρύτητας και της κβαντικής θεωρίας στο επόμενο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτού του ΠΜΣ θα επικεντρωθείτε σε διδακτικές ενότητες για να αυξήσετε τις γνώσεις και την κατανόησή σας σε αυτά τα θέματα σε προχωρημένο επίπεδο.

Οι βασικές ενότητες θα καλύπτουν θέματα όπως οι μαύρες τρύπες, η σύγχρονη κοσμολογία και η κβαντική θεωρία πεδίου. Θα αφιερωθεί χρόνος για τη μελέτη προηγμένων εννοιών στη βαρύτητα - αυτή είναι μια ιδιαίτερη ερευνητική δύναμη εδώ στο Νότιγχαμ.

Θα αναπτύξετε επίσης πολύτιμες μεταβιβάσιμες δεξιότητες για τη σταδιοδρομία σας, όπως:

  • λογική σκέψη και ανάλυση

  • επικοινωνία με σαφήνεια

  • παρουσίαση της εργασίας σας

Η διδασκαλία παρέχεται από ειδικούς ερευνητές από τις Σχολές Φυσικής και Αστρονομίας και Μαθηματικών Επιστημών. Θα μάθετε μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, μαθημάτων με προβλήματα και της δικής σας ανεξάρτητης μελέτης.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του μαθήματος για πολλούς φοιτητές είναι η διεξαγωγή ενός ερευνητικού έργου στον τομέα της βαρύτητας, των σωματιδίων και των πεδίων. Αυτό μπορεί να βασίζεται σε θεωρητική διερεύνηση, σε ανασκόπηση της ερευνητικής βιβλιογραφίας ή σε ένα μείγμα και των δύο. Θα υποστηρίζεστε από το ακαδημαϊκό μας προσωπικό και τις κορυφαίες παγκοσμίως ερευνητικές ομάδες μας καθ' όλη τη διάρκεια του έργου σας.

Το έργο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απασχολησιμότητά σας και να αναπτύξετε τις ερευνητικές σας δεξιότητες. Αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε μια καριέρα βασισμένη στην έρευνα, η διπλωματική εργασία παρέχει πολύτιμες δεξιότητες στην ανάλυση και την αξιολόγηση μαθηματικών θεωρημάτων. Μετά την αποφοίτησή τους, πολλοί απόφοιτοι συνεχίζουν τις σπουδές τους για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος. Άλλοι ακολουθούν καριέρα στη μηχανική, τη βιομηχανία και την τεχνολογία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGravity, Particles and Fields MSc, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Nottingham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Nottingham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Nottingham

Το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στο Νότιγχαμ της Αγγλίας. Στόχος του είναι να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην εκπαίδευση και την έρευνα, καλλιεργώντας μια κουλτούρα περιέργειας και φιλοδοξίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται περίπου μισή ώρα με το λεωφορείο από το κέντρο του Νότιγχαμ, γεγονός που προσφέρει στους φοιτητές την ηρεμία και την ησυχία που χρειάζονται για να σπουδάσουν, χωρίς όμως να τους απομακρύνει εντελώς από τις μητροπολιτικές ανέσεις.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Nottingham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Nottingham

προπτυχιακοί φοιτητές:
27810
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
7620
:
35430
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Κβαντική Θεωρία και Εφαρμογές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Vlog: A day in the life at THE UNIVERSITY OF NOTTINGHAM
  • Vlog: 5 favourite things about the University of Nottingham
  • Vlog: Advice for new international students
  • Vlog: FIRST WEEK at the UNIVERSITY OF NOTTINGHAM
  • Ask a Latin American student: Why did you choose The University of Nottingham?
  • Ask a Latin American student: Advice on studying in the UK

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University Park Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσική με κβαντικές τεχνολογίες MPhys Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
68% 0% 1% - 139 Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτοηλεκτρονικές και κβαντικές τεχνολογίες MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £30500 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βαρύτητα, σωματίδια και πεδία MSc MSc Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης