Swansea University
Νοσηλευτική (μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons)
Swansea University - Πανεπιστήμιο Swansea

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική και Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική και Μαιευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £26500 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £26000 £22000 - £32000 £22000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25592 £26238 £28248
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £28061 £20262 - £31000 £21504 - £35000

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών μας Νοσηλευτικής με Μαθησιακές Αναπηρίες θα σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία για να ξεκινήσετε μια ικανοποιητική καριέρα σε αυτό το ποικίλο και απαραίτητο επάγγελμα. Κατά τη διάρκεια αυτού του προσεκτικά ολοκληρωμένου, τριετούς προγράμματος BSc, θα μάθετε πώς να υποστηρίζετε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, όλων των ηλικιών και καταβολών, σε όλα τα στάδια της ζωής τους .

Καθώς προχωράτε, το φάσμα των στρατηγικών μάθησης και διδασκαλίας μας θα αναπτύξει την κριτική σας σκέψη, ώστε να είστε σε θέση να αναγνωρίζετε τις ποικίλες και σύνθετες ανάγκες των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες, να κάνετε ακριβή νοσηλευτική διάγνωση και να σχεδιάζετε και να αξιολογείτε τη φροντίδα που απαιτείται για τη μεγιστοποίηση της συμμετοχής των χρηστών στην κοινωνία. Θα μάθετε πώς να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των ατόμων με ψυχικές, σωματικές, γνωστικές ή συμπεριφορικές προκλήσεις υγείας, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να είναι σε θέση να υποστηρίζουν άτομα με μαθησιακές δυσκολίες κάθε ηλικίας.

Η μισή διδασκαλία πραγματοποιείται στο πανεπιστήμιο και η άλλη μισή σε χώρους υγειονομικής περίθαλψης. Έχουμε άριστες σχέσεις συνεργασίας με πολλούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, οπότε θα έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα κλινικών εμπειριών σε όλη τη νοτιοδυτική Ουαλία.

Έχουμε εξαιρετική φήμη για τη νοσηλευτική στο Swansea και βρισκόμαστε στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου για τις προοπτικές αποφοίτων νοσηλευτικής (The Complete University Guide 2022). Είμαστε επίσης υποψήφιοι για την καλύτερη φοιτητική εμπειρία στα βραβεία The Student Nursing Times Awards 2021.

Το ακαδημαϊκό μας προσωπικό είναι ειδικευμένοι νοσηλευτές, γιατροί και επαγγελματίες υγείας, πολλοί από τους οποίους είναι επίσης κλινικοί ιατροί, παρέχοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό θεωρητικής αυστηρότητας, επαγγελματικής διορατικότητας και πρακτικής εμπειρογνωμοσύνης.

Έχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς με τις υγειονομικές επιτροπές της Ουαλίας, ανοίγοντας σας ευκαιρίες κλινικής πρακτικής άσκησης σε διάφορα περιβάλλοντα, τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές. Εν τω μεταξύ, το πλησιέστερο νοσοκομείο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πανεπιστημιούπολη Singleton Park στην άκρη της πανέμορφης χερσονήσου Gower.

Οι άριστες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν μια ρεαλιστική κλινική σουίτα, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τις θεωρητικές σας γνώσεις στην πράξη σε ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει όσο το δυνατόν καλύτερα τις πραγματικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε όταν θα πάτε για πρακτική άσκηση σε νοσοκομείο ή κοινότητα.

Μπορείτε επίσης να σπουδάσετε μέρος του πτυχίου νοσηλευτικής με τη χρήση της ουαλικής γλώσσας και μπορεί να είστε επιλέξιμοι για εσωτερικές υποτροφίες ή οικονομική υποστήριξη μέσω του Coleg Cymraeg Cenedlaethol.

Ως νοσηλευτής με μαθησιακές δυσκολίες, μπορείτε να περιμένετε έναν αρχικό μισθό ύψους 25.655 λιρών, ο οποίος θα ανέλθει σε 53.219 λίρες για έναν πολύ έμπειρο νοσηλευτή προσωπικού.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nursing (Learning Disability) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Swansea

91% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
1% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
1% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
1% Επαγγελματίες πληροφορικής
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων

Οι αξιολογήσεις θα περιλαμβάνουν πρακτικές ΟΑΣΕ, γραπτές εξετάσεις, προφορικές παρουσιάσεις, γραπτές εργασίες, πρακτικές παρατηρήσεις και αξιολογήσεις κλινικών δεξιοτήτων. Το εύρος των μεθόδων αξιολόγησης επιλέγεται για να αναπτύξει και να επιδείξει ένα εύρος δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν στο σύγχρονο περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων του αναστοχασμού, της προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης και της επάρκειας στην παροχή φροντίδας και της ικανότητας έρευνας, εκτίμησης και αξιολόγησης στοιχείων. **Η ικανότητα τοποθέτησης θα αξιολογηθεί από τον αξιολογητή πρακτικής σας**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νοσηλευτική και Μαιευτική

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Αυτό το μάθημα δεν είναι ανοικτό σε αιτήσεις από διεθνείς υποψηφίους

Εάν μπορείτε να δεσμευτείτε ότι θα εργαστείτε στην Ουαλία για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας, θα μπορούσατε να καλύψετε πλήρως τα δίδακτρά σας μέσω του προγράμματος υποτροφιών του NHS Wales Bursary Scheme, καθώς και χρηματοδότηση συντήρησης και δάνειο μειωμένου επιτοκίου από το Student Finance. Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για τη χρηματοδότηση από το NHS για να ελέγξετε την επιλεξιμότητά σας για χρηματοδότηση πριν από την υποβολή αίτησης.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Learning Disability), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Swansea στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Swansea

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Swansea

Το Πανεπιστήμιο Swansea ιδρύθηκε το 1920 και βρίσκεται στη μεγάλη πόλη Swansea της Ουαλίας. Υπάρχουν δύο πανεπιστημιουπόλεις, η Singleton Park Campus, η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε ζωντανό πάρκο και βοτανικούς κήπους, με θέα την παραλία του Swansea Bay. Το Bay Campus από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην παραλία στην ανατολική πλευρά του Swansea. Εκτός από την ακαδημαϊκή πλευρά της ζωής εδώ, οι φοιτητές επωφελούνται επίσης από τα πολυάριθμα μουσικά φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Swansea κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας ευκαιρίες για να βγείτε και να διασκεδάσετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

Λίστα με 442 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Swansea - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Studying at Swansea University
 • What is it like studying at Swansea University?
 • Swansea University: Rachel Huggins on her first-class degree in Mental Health Nursing
 • Why students choose Swansea University
 • My Swansea University Journey to Final Year // Wayne
 • Sport at Swansea University #SportSwansea

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Singleton Park Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 2% 3% £15000 128 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 0% 10% £23615 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- 0% 6% £19800 143 Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc Πανεπιστήμιο των Highlands and Islands
(University of the Highlands and Islands)
- 0% 5% £14310 £15996 133 Ινβερνές Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- 5% 4% 0 £9000 157 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων BSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- 0% 0% £20900 129 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Μαθησιακές Αναπηρίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης