St George's, University of London
Φυσικοθεραπεία BSc BSc (Hons)
St George's, University of London - St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φυσικοθεραπεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φυσικοθεραπεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £27000 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26500 - £30000 £22500 - £29500 £19500 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φυσικοθεραπεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £24708 £28144
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £25030 £21984 - £27263 £23821 - £31232

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι φυσικοθεραπευτές βοηθούν τους ανθρώπους να αποκατασταθούν και να ανακτήσουν την κίνησή τους μετά από μια ασθένεια ή έναν τραυματισμό, αντιμετωπίζοντας ασθενείς σε όλο το φάσμα των νευρολογικών, μυοσκελετικών, καρδιαγγειακών και αναπνευστικών παθήσεων - από εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, χρόνιες καρδιοπάθειες, άσθμα και κυστική ίνωση μέχρι πόνους στην πλάτη, αρθρίτιδα, μαστιγώματα και αθλητικούς τραυματισμούς και πολλά άλλα.

Πιστοποιημένο από την Chartered Society of Physiotherapy και το Health and Care Professions Council, αυτό το BSc Φυσικοθεραπείας απονέμεται από το St George's, University of London και διευθύνεται από το Centre for Allied Health (Education) της Σχολής Υγείας, Κοινωνικής Φροντίδας και Εκπαίδευσης, η οποία αποτελεί σύμπραξη μεταξύ του St George's, University of London και του Kingston University London. Εξετάζει έννοιες, αρχές και θεωρίες ανατομίας, φυσιολογίας, κίνησης, θεραπευτικής άσκησης, χειρωνακτικών τεχνικών και προαγωγής της υγείας. Θα αποφοιτήσετε εξοπλισμένοι με τις γνώσεις, την κατανόηση και τις δεξιότητες αξιολόγησης και θεραπείας που απαιτούνται για να εργαστείτε ως αποτελεσματικός και αυτόνομος φυσιοθεραπευτής.

Η μάθηση είναι πρακτική, αναπτύσσοντας τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και προετοιμάζοντάς σας για πρακτική εξάσκηση αρχικά σε προσομοιωμένα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού εργαστηρίου φυσικοθεραπείας, το οποίο είναι εξοπλισμένο με νοσοκομειακά κρεβάτια, προσομοιωμένες σκάλες και άλλο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στην πρακτική της φυσικοθεραπείας. Θα εμβαθύνετε τις γνώσεις σας για το ανθρώπινο σώμα και τον τρόπο λειτουργίας του, μέσα από πρακτικές συνεδρίες στις αίθουσες ανατομίας και ανατομίας μας.

Στα έτη 2 και 3 θα περάσετε 30 εβδομάδες σε πρακτική άσκηση στο Λονδίνο και γύρω από αυτό, όπου θα εργαστείτε με μια σειρά διαφορετικών ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα, προκειμένου να διευρύνετε την εμπειρία σας. Εκτός από τα οξέα νοσοκομεία και τα μεγάλα κέντρα τραυμάτων, όπως το νοσοκομείο St George's, οι φοιτητές μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε αθλητικούς συλλόγους, σχολεία, φιλανθρωπικές οργανώσεις, κοινοτικούς παρόχους υγείας και γενικά νοσοκομεία.

Μετά την αποφοίτησή σας θα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σε διεπιστημονικές ομάδες για να βοηθήσετε ανθρώπους όλων των ηλικιών και σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως μονάδες εντατικής θεραπείας, ψυχικής υγείας, μονάδες εγκεφαλικών επεισοδίων, κέντρα αποκατάστασης και εγκαταστάσεις αθλητισμού και αναψυχής.

Τα κυριότερα σημεία του μαθήματος

  • 30 εβδομάδες πρακτικής άσκησης.

  • Οι εγκαταστάσεις αιχμής περιλαμβάνουν το υπερσύγχρονο κέντρο προσομοίωσης, τα ειδικά εργαστήρια φυσιολογίας, το μουσείο παθολογίας, τις αίθουσες ανατομίας και ανατομίας, που σας επιτρέπουν να μάθετε κλινικές δεξιότητες και να εξασκηθείτε σε τεχνικές σε ασφαλές περιβάλλον.

  • Μετά την αποφοίτησή σας, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και στο Chartered Institute of Physiotherapy (CSP).

Σχετικά με το St George's, University of London

Το St George's ιδρύθηκε το 1752, είναι το εξειδικευμένο πανεπιστήμιο υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την έρευνα στον τομέα της ιατρικής και των επιστημών υγείας. Μοιραζόμαστε τον χώρο μας με ένα σημαντικό διδακτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, το οποίο βρίσκεται τόσο στην κλινική πρώτη γραμμή για μια ποικιλόμορφη τοπική κοινότητα όσο και σε ένα κέντρο αριστείας για εξειδικευμένες παθήσεις. Στο St George's, θα σπουδάσετε σε ένα κλινικό περιβάλλον με ομοϊδεάτες που εργάζονται σε διάφορα επαγγέλματα υγείας.

Accredited by the Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

Approved by the Health and Care Professions Council (HCPC) for the purpose of providing eligibility to apply for registration with the HCPC as a physiotherapist.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Physiotherapy BSc, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physiotherapy BSc BSc (Hons) από St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

90% Επαγγελματίες της θεραπείας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι μέθοδοι περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό γραπτών και πρακτικών εξετάσεων, ακαδημαϊκές εργασίες (συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων και παρουσιάσεων) και αξιολόγηση των κλινικών δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, σας ζητάμε να εκπονήσετε μια έκθεση βασισμένη σε προβλήματα σχετικά με μια πτυχή της διεπιστημονικής πρακτικής, μια ομαδική ερευνητική εργασία και μια αφίσα που σχετίζεται με την ολιστική διαχείριση ασθενών και τη φυσιοθεραπευτική πρακτική. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους αξιολόγησης για αυτό το μάθημα στην ιστοσελίδα μας: https://www.sgul.ac.uk/study/courses/physiotherapy#study

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Οι γενικές σπουδές δεν γίνονται δεκτές. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Συμπληρώνονται με 2 Scottish Advanced Highers στο BB. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE/National 5, όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

Πλήρες δίπλωμα (σε επιστημονικό αντικείμενο ή σε αντικείμενο υγείας). 60 μονάδες στο επίπεδο 3 (45 βαθμολογημένες και 15 μη βαθμολογημένες). Τουλάχιστον 30 από αυτές πρέπει να βαθμολογούνται με διάκριση και το πολύ 15 μονάδες με άριστα. Δεν γίνονται δεκτές κάρτες. Όλες οι βαθμολογούμενες πιστωτικές μονάδες πρέπει να αφορούν "συναφές θέμα".

Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Συμπληρώνονται με 3 Scottish Highers στο BBB. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE/National 5, όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

16 μόρια σε ανώτερο επίπεδο. Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Στο επίπεδο Standard, πρέπει να επιτευχθεί ελάχιστη βαθμολογία 4 στα Μαθηματικά και τα Αγγλικά, εάν δεν έχει επιτευχθεί προηγουμένως τουλάχιστον 4 (C) στα Μαθηματικά και τα Αγγλικά του GCSE/IGCSE. Δεχόμαστε τόσο τα Μαθηματικά: ανάλυση και προσεγγίσεις όσο και τα Μαθηματικά: εφαρμογές και ερμηνείες.

Πρέπει να είναι σε ένα επιστημονικό αντικείμενο ή σε ένα αντικείμενο υγειονομικής περίθαλψης. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

Συνδυασμοί μεμονωμένων μαθημάτων Pre-U και A Levels είναι αποδεκτοί. Τρία κύρια μαθήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός επιστημονικού μαθήματος. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7 Συνολική βαθμολογία 7,0 (με τουλάχιστον 7,0 στο γραπτό λόγο και 6,5 στις άλλες τρεις συνιστώσες)

Μπορείτε να βρείτε εκτενείς πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη που παρέχει το St George's στους διεθνείς φοιτητές στην ιστοσελίδα μας: https://www.sgul.ac.uk/study/offer-holders/international-student-support. Αυτό περιλαμβάνει καθοδήγηση σχετικά με τη διαδικασία αίτησης θεώρησης, την προετοιμασία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysiotherapy BSc, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φυσικοθεραπεία BSc BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £17250 έτος 1
Διεθνή £17250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 22 πανεμιστημιακών κατατάξεων του St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το St George's, University of London (SGUL), ιδρύθηκε το 1733 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, ανάμεσα στο Wimbledon και το Streatham. Αυτό το πανεπιστήμιο ειδικεύεται σε μαθήματα που σχετίζονται με καριέρες στον τομέα της ιατρικής, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως η κλινική φαρμακολογία και οι σπουδές γιατρών-συνεργατών. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναμένουν να λάβουν πρακτική εμπειρία στο NHS από νωρίς στα προγράμματά τους, εξασφαλίζοντας πληθώρα ευκαιριών μάθησης.

Λίστα με 29 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

  • Day in the life
  • Life at St George's, University of London
  • Studying at St George's, University of London
  • Study Medicine at St George's
  • A graduate speaks - St George's, University of London MBBS
  • Physician Associate Studies MSc

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

St George's University of London
map marker Προβολή χάρτη
St George's, University Of London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
98% 0% 0% £12250 232 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 11% £13000 £14000 138 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
93% 0% 0% £23645 199 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
76% 1% 0% £22200 160 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
70% 0% 0% £26500 165 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc BSc (Hons) St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(St George's, University of London)
32% 5% 0% £17250 169 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Leeds Beckett
(Leeds Beckett University)
89% 0% 5% £10500 166 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
43% 2% 0% £14500 146 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
39% 0% 1% £15915 147 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
85% 0% 10% £13100 132 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης