St George's, University of London
Εργοθεραπεία BSc BSc (Hons)
St George's, University of London - St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων συναφής υγεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία και εργοθεραπεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £26500 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £31000 £19500 - £33000 £26500 - £44500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συναφής υγεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24994 £21503 £23767
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23659 - £26911 £15340 - £25476 £16859 - £28886

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η εργοθεραπεία είναι ένα επάγγελμα υγείας και κοινωνικής φροντίδας που υποστηρίζει άτομα που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην υγεία και την ευημερία τους ως αποτέλεσμα τραυματισμού, ασθένειας ή αναπηρίας. Οι εργοθεραπευτές εργάζονται σε συνεργασία με τους πελάτες τους χρησιμοποιώντας μια προσωποκεντρική προσέγγιση, βοηθώντας τους να συμμετέχουν στους ρόλους και τις δραστηριότητες που επιθυμούν, παρά τις όποιες προκλήσεις μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Συνδυάζοντας τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εμπειρία, το πρόγραμμα σπουδών BSc Εργοθεραπείας του St George διερευνά τις έννοιες, τις αρχές και τις θεωρίες της επιστήμης της απασχόλησης, της ανθρώπινης ανάπτυξης, της ανατομίας, της φυσιολογίας και της ψυχολογίας. Θα αναπτύξετε άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και θα μάθετε να εργάζεστε συνεργατικά με μια σειρά από πελάτες, φροντιστές και κοινότητες για την επίτευξη των στόχων τους.

Η μάθηση είναι πρακτική και πραγματοποιείται αρχικά σε περιβάλλοντα προσομοίωσης, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής μας σουίτας Art of Living Suite. Θα εμβαθύνετε επίσης τις γνώσεις σας για το ανθρώπινο σώμα και τον τρόπο λειτουργίας του μέσω πρακτικών συνεδριών στις αίθουσες ανατομίας και ανατομίας μας. Κατά τη διάρκεια των τριών ετών θα περάσετε 1.000 ώρες (περίπου το ένα τρίτο του προγράμματος) σε πρακτική άσκηση στο Λονδίνο και γύρω από αυτό σε διάφορα περιβάλλοντα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν οξέα ιδρύματα, κοινοτικά περιβάλλοντα, σχολεία, τοπικές αρχές, κοινωνικές επιχειρήσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα και μη παραδοσιακές θέσεις πρακτικής άσκησης.

Οι προοπτικές σταδιοδρομίας για τους εργοθεραπευτές είναι εξαιρετικές, με ευκαιρίες εξέλιξης σταδιοδρομίας στο πλαίσιο του NHS και σε άλλα περιβάλλοντα μέσω της επαγγελματικής πρακτικής και της εξέλιξης σε ρόλους ανώτερου εργοθεραπευτή και προχωρημένου επαγγελματία, καθώς και εξέλιξης στη διοίκηση, την εκπαίδευση και την κατάρτιση ή την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών θα είστε επιλέξιμοι να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC), η οποία θα σας επιτρέψει να ασκήσετε το επάγγελμα του εργοθεραπευτή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πτυχίο αυτό απονέμεται από το St George's, University of London και διευθύνεται από το Centre for Allied Health (Education) στη Σχολή Υγείας, Κοινωνικής Φροντίδας και Εκπαίδευσης, μια συνεργασία μεταξύ του St George's, University of London και του Kingston University London.

Τα κυριότερα σημεία του μαθήματος

  • 1.000 ώρες πρακτικής άσκησης σε ένα ευρύ φάσμα χώρων, όπως οξέα και κοινοτικά νοσοκομεία, σχολεία και εγκληματολογικές μονάδες.

  • Οι εγκαταστάσεις αιχμής περιλαμβάνουν την ειδική σουίτα Art of Living Suite με προσομοίωση κουζίνας και μπάνιου, η οποία σας επιτρέπει να μάθετε δεξιότητες για πρακτική εξάσκηση σε ένα ασφαλές περιβάλλον, καθώς και το παθολογικό μουσείο, τις αίθουσες ανατομίας και ανατομίας.

  • Διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Επαγγελματιών Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και το Βασιλικό Κολέγιο Εργοθεραπευτών.

Σχετικά με το St George's, University of London

Το St George's ιδρύθηκε το 1752, είναι το εξειδικευμένο πανεπιστήμιο υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την έρευνα στον τομέα της ιατρικής και των επιστημών υγείας. Μοιραζόμαστε τον χώρο μας με ένα σημαντικό διδακτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, το οποίο βρίσκεται τόσο στην κλινική πρώτη γραμμή για μια ποικιλόμορφη τοπική κοινότητα όσο και σε ένα κέντρο αριστείας για εξειδικευμένες παθήσεις. Στο St George's, θα σπουδάσετε σε ένα κλινικό περιβάλλον με ομοϊδεάτες που εργάζονται σε διάφορα επαγγέλματα υγείας.

Approved by the Health and Care Professions Council (HCPC) for the purpose of providing eligibility to apply for registration with the HCPC as an occupational therapist.

Accredited by the Royal College of Occupational Therapists (RCOT) for the purpose of ensuring graduates are fit for the profession.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Occupational Therapy BSc, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Occupational Therapy BSc BSc (Hons) από St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

62% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
30% Επαγγελματίες της θεραπείας
1% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
1% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
1% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους αξιολόγησης για αυτό το μάθημα στην ιστοσελίδα μας: https://www.sgul.ac.uk/study/courses/occupational-therapy#studying

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Οι γενικές σπουδές δεν γίνονται δεκτές. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Συμπληρώνονται με 2 Scottish Advanced Highers στο BB. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE/National 5, όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

60 μονάδες στο επίπεδο 3 (45 βαθμολογημένες και 15 μη βαθμολογημένες). Οι πιστωτικές μονάδες πρέπει να αφορούν θετικές επιστήμες. Συνολικά 21 μονάδες βαθμολογήθηκαν με διάκριση και 24 με άριστα. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Συμπληρώνονται με 3 Scottish Highers στο BBB. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE/National 5, όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

15 μόρια σε ανώτερο επίπεδο, οι θετικές ή οι κοινωνικές επιστήμες μπορεί να είναι χρήσιμες αλλά δεν είναι απαραίτητες Στο επίπεδο Standard, πρέπει να επιτευχθεί ελάχιστη βαθμολογία 4 στα Μαθηματικά (ή στις Μαθηματικές Σπουδές) και στα Αγγλικά, εάν δεν έχει επιτευχθεί προηγουμένως τουλάχιστον βαθμός C στα Μαθηματικά και στα Αγγλικά του επιπέδου GCSE/IGCSE/O.

Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Οι γενικές σπουδές δεν γίνονται δεκτές. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

Συνδυασμοί μεμονωμένων μαθημάτων Pre-U και A Levels είναι αποδεκτοί. Τα μαθήματα θετικών ή κοινωνικών επιστημών μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Πρέπει επίσης να πληροί τις απαιτήσεις GCSE όπως περιγράφονται στον ιστότοπο.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7 7,0 συνολικά (συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον 7,0 στο Writing και 6,5 σε όλα τα άλλα στοιχεία)

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε εκτενείς πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη που παρέχει το St George's στους διεθνείς φοιτητές: https://www.sgul.ac.uk/study/offer-holders/international-student-support. Αυτό περιλαμβάνει καθοδήγηση σχετικά με τη διαδικασία αίτησης θεώρησης, την προετοιμασία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOccupational Therapy BSc, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εργοθεραπεία BSc BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £17250 έτος 1
Διεθνή £17250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 22 πανεμιστημιακών κατατάξεων του St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το St George's, University of London (SGUL), ιδρύθηκε το 1733 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, ανάμεσα στο Wimbledon και το Streatham. Αυτό το πανεπιστήμιο ειδικεύεται σε μαθήματα που σχετίζονται με καριέρες στον τομέα της ιατρικής, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως η κλινική φαρμακολογία και οι σπουδές γιατρών-συνεργατών. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναμένουν να λάβουν πρακτική εμπειρία στο NHS από νωρίς στα προγράμματά τους, εξασφαλίζοντας πληθώρα ευκαιριών μάθησης.

Λίστα με 29 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του St George's, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

  • Day in the life
  • Life at St George's, University of London
  • Studying at St George's, University of London
  • Study Medicine at St George's
  • A graduate speaks - St George's, University of London MBBS
  • Physician Associate Studies MSc

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

St George's University of London
map marker Προβολή χάρτη
St George's, University Of London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
77% 0% 0% £17000 134 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
69% 0% 4% £13000 130 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
71% 0% 0% £20118 £21124 140 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
91% 0% 2% £12250 148 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
40% 0% 5% £17875 132 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
74% 5% 5% £13100 131 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
89% 0% 5% £16500 142 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
89% 0% 6% £14045 134 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
68% 0% 0% £17100 155 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
45% 10% 5% £13200 133 Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης