Sheffield Hallam University
Επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Quantity Surveying BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: κτίριο & κατασκευές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
87 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κτίριο & κατασκευές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κτίριο & κατασκευές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £29000 £36000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £32500 £23000 - £36000 £27500 - £46000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κτίριο & κατασκευές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32360 £33392 £39689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28280 - £38033 £26505 - £41913 £30106 - £50841

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες

Περίληψη μαθήματος

 • Μελέτη της επιμέτρησης ποσοτήτων και της εμπορικής διαχείρισης τόσο από την πλευρά του πελάτη όσο και από την πλευρά του αναδόχου
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων στη διαχείριση του κόστους και τη μέτρηση, τη διοίκηση συμβάσεων και τις προμήθειες
 • Αντιμετωπίστε τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κλάδου και προασπιστείτε τη βιωσιμότητα, την ισότητα και την ένταξη.
 • Αποκτήστε εμπειρία με την πρακτική άσκηση στον κλάδο, τα πραγματικά έργα και τις εκδρομές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.
 • Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την ιδιότητα του Chartered σε ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι διαπιστευμένο από κορυφαίους επαγγελματικούς φορείς

Με τις σπουδές σας στην Επιμέτρηση Ποσοτήτων, θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε εμπορικά τα κατασκευαστικά έργα με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.

Πώς μαθαίνετε

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην εμπλοκή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα εφαρμόσετε τη μάθησή σας, δουλεύοντας σε πραγματικά κτίρια, έργα, πραγματικές τοποθεσίες και εκδρομές - που τελικά θα σας οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της επιμέτρησης ποσοτήτων. Θα ασχοληθείτε με τον ευρύτερο κόσμο των κατασκευών, εξερευνώντας διαφορετικά κτίρια, μέρη και κοινότητες τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι ακαδημαϊκοί μας φέρνουν στις τάξεις μας έναν πλούτο γνώσεων αιχμής και επαγγελματικής εμπειρίας. Πολλοί από αυτούς είναι διπλωματούχοι επιθεωρητές και ασκούντες το επάγγελμα των αξιολογητών APC, μέντορες και σύμβουλοι που έχουν στενές σχέσεις με το επάγγελμα.

Μαθαίνετε μέσω:

 • Διαλέξεις και σεμινάρια
 • Τεχνικά εργαστήρια
 • Βιομηχανικές επισκέψεις
 • Εκδρομές στο πεδίο
 • Ανεξάρτητη μελέτη
 • Ψηφιακό λογισμικό πληροφορικής
 • Πρακτική μάθηση
 • Ομαδική εργασία
 • Πρακτική άσκηση στη βιομηχανία

Βασικά θέματα

Θα μάθετε τις θεμελιώδεις δεξιότητες για μια σειρά από καθήκοντα τοπογράφου μηχανικού, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα πρακτικών θεμάτων. Σε αυτά περιλαμβάνονται η οικονομική και εμπορική διαχείριση, η διοίκηση και πρακτική των συμβάσεων, η αποφυγή συγκρούσεων, ο σχεδιασμός του κόστους, η βιωσιμότητα, οι προμήθειες και οι διαγωνισμοί, οι ψηφιακές τεχνολογίες κατασκευών και οι μετρήσεις.

Θα είστε σε θέση να εφαρμόζετε τη γνώση που βασίζεται στην έρευνα σε πραγματικές προκλήσεις - εξισορροπώντας οικονομικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς στόχους στο όνομα της "βιώσιμης ανάπτυξης". Επίσης, θα εργαστείτε σε ζωντανές βιομηχανικές αναφορές και συνεργατικά έργα - εξετάζοντας τον πλήρη κύκλο ζωής των κτιρίων και των χώρων, από τη δημιουργία και τη χρήση τους μέχρι την αντικατάστασή τους.

Το μάθημα ικανοποιεί επίσης το ακαδημαϊκό στάδιο της πορείας προς την απόκτηση της ιδιότητας του Chartered σε οποιονδήποτε από τους επαγγελματικούς μας φορείς που αναφέρονται παραπάνω και θα σας παρέχει μια σταθερή βάση για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

Εφαρμοσμένη μάθηση

Το μάθημά σας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου και να σας παρέχει τις πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Πρακτική άσκηση

Θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε μια ετήσια πρακτική άσκηση πριν από το τελευταίο έτος σπουδών σας. Αυτό σας προσφέρει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία που θα σας προετοιμάσει για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία και θα σας επιτρέψει να αποφοιτήσετε με ένα εφαρμοσμένο επαγγελματικό δίπλωμα για να το προσθέσετε στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Θα εφαρμόσετε ένα ευρύ φάσμα πρακτικών ικανοτήτων και γνώσεων σε πραγματικές καταστάσεις, αναπτύσσοντας ανεξάρτητες και δημιουργικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων.

Ζωντανά έργα

Αυτό το μάθημα διαθέτει μεγάλη πρακτική εμπειρία. Σε κάθε έτος σπουδών, θα εργάζεστε σε πραγματικά έργα - ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες που θέτουν οι εργοδότες και αλληλεπιδρώντας με τους επαγγελματίες της επιμέτρησης ποσοτήτων. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη διερεύνηση και τη δημιουργία προφίλ ενός εργοδότη ή τη συνεργασία με φοιτητές από άλλα μαθήματα για τη δημιουργική αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τους εταίρους μας σε έργα ανάπτυξης της πανεπιστημιούπολης. Όχι μόνο μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τους περιβαλλοντικούς μας στόχους, αλλά μπορείτε να έχετε άμεσο αντίκτυπο στην εμφάνιση του Πανεπιστημίου μας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Quantity Surveying BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

90% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Εργασίες μαθημάτων, εξετάσεις, πρακτικές αξιολογήσεις**

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

This must include at least 64 points from two A levels or equivalent BTEC National qualifications. For example: BBC at A Level. DMM in BTEC Extended Diploma. A combination of qualifications, which may include AS levels, EPQ and general studies.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Σχετικό πτυχίο HND ή βασικό πτυχίο στους τομείς της Διοίκησης Μάρκετινγκ, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Οικονομικών και των Επιχειρήσεων, με 240 πιστωτικές μονάδες.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

IELTS (Academic) 6

Με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Υποτροφίες, εκπτώσεις και υποτροφίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςQuantity Surveying, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15860 έτος 1
Διεθνή £15860 έτος 1
EU £16655 έτος 1
Διεθνή £16655 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2024/2025 ρυθμίζονται από τη βρετανική κυβέρνηση και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ενδεικτικά, τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/2024 είναι 9.250 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Τα δίδακτρα για τους φοιτητές από το εξωτερικό/ΕΕ που ξεκινούν σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/24 είναι 16.655 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιμέτρηση Ποσοτήτων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
87% 0% 10% £15860 £16655 119 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
68% 5% 11% £27650 122 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμέτρηση ποσοτήτων και εμπορική διαχείριση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
89% 5% 10% £15490 153 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εμπορική διαχείριση και επιμετρήσεις ποσοτήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
50% 0% 5% £27250 143 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
62% 10% 13% £16085 120 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εμπορική διαχείριση και επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
50% 0% 5% £27250 143 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων και κατασκευές BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
67% 8% 35% £15250 £15750 89 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων και εμπορική διαχείριση με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
100% 10% 25% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων και εμπορική διαχείριση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 0% £12600 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων και εμπορική διαχείριση (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 0% £12600 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης