Sheffield Hallam University
Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Professional Policing with Foundation Year BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21500 - £26000 £24000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλείστε να ελέγχετε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος

 • Συμμετέχετε σε ένα μάθημα που είναι εγκεκριμένο από το College of Policing.
 • Μάθετε από έμπειρους επαγγελματίες της αστυνόμευσης και ακαδημαϊκούς.
 • Προκαλέστε θετικό αντίκτυπο στο Κέντρο Helena Kennedy για τη Διεθνή Δικαιοσύνη.
 • Αναπτύξτε πρακτικές δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις για την αστυνόμευση του εικοστού πρώτου αιώνα.
 • Ασχοληθείτε με τη νόμιμη, ασφαλή και αποτελεσματική αστυνόμευση στην πρώτη γραμμή, διερευνώντας ηθικές πρακτικές, ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιοσύνη.

Σε αυτό το μάθημα, θα προετοιμαστείτε για τον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο της αστυνόμευσης. Ακολουθώντας ένα ειδικά αναπτυγμένο πρόγραμμα σπουδών, εγκεκριμένο από το College of Policing, θα μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών και νομοθετικών θεμάτων που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε έναν άριστο υποψήφιο για μια καριέρα στην αστυνόμευση.

Αν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισαγωγής για αυτό το πρόγραμμα ή αν θέλετε επιπλέον προετοιμασία πριν ξεκινήσετε σπουδές επιπέδου πτυχίου, σας συνιστούμε να συμμετάσχετε στο έτος ίδρυσης.

Πώς μαθαίνετε

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην επαφή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Θα διδαχθείτε από ειδικούς ακαδημαϊκούς που διαθέτουν ευρύ φάσμα γνώσεων και εμπειρίας στον τομέα της επαγγελματικής αστυνόμευσης και της ποινικής δικαιοσύνης - και οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην επιστημονική και επαγγελματική διεπιστημονική έρευνα και πρακτική.

Θα μάθετε στο διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό μας κέντρο, το Κέντρο Helena Kennedy για τη Διεθνή Δικαιοσύνη, με ευκαιρίες να επωφεληθείτε από τη συνεργασία με τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς εταίρους της αστυνομίας.

Βασικά θέματα

Καθώς το πρόγραμμα σπουδών ευθυγραμμίζεται με τη βάση γνώσεων του College of Policing για την Επαγγελματική Αστυνόμευση, θα μελετήσετε θέματα σχετικά με τις βασικές πρακτικές αστυνόμευσης, ενώ παράλληλα θα συμμετέχετε στην επαγγελματική ανάπτυξη. Θα επικεντρωθείτε επίσης σε βασικούς τομείς που συνδέονται με την αστυνόμευση - συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, της ψηφιακής αστυνόμευσης και της σύγχρονης δουλείας.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα αποκτήσετε εμπειρία στον κλάδο, συνεργαζόμενοι με εταίρους της αστυνομίας και της ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης.

Εφαρμοσμένη μάθηση

Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις που αναπτύσσετε για την αστυνόμευση στην αστυνομική πρακτική - με δραστηριότητες στην τάξη, επαγγελματικές εργασίες και συνεργασία με επαγγελματίες της αστυνομίας.

Προσλήψεις εργασίας

Θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε μια ετήσια πρακτική άσκηση μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους σπουδών σας. Αυτό σας προσφέρει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία για να προετοιμαστείτε για τη μελλοντική σας καριέρα - και σας επιτρέπει να αποφοιτήσετε με ένα εφαρμοσμένο επαγγελματικό δίπλωμα για να το προσθέσετε στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Θα σας ενθαρρύνουμε επίσης να αναζητήσετε ευκαιρίες εργασίας μέσω της ιδιότητας του μέλους της Ειδικής Αστυνομίας, καθώς και άλλες εικονικές και προσωπικές ευκαιρίες εθελοντισμού, στην τοπική μας περιοχή και σε όλο τον κόσμο.

Ζωντανά έργα

Διατηρούμε ισχυρές σχέσεις με τοπικούς και εθνικούς φορείς της ποινικής δικαιοσύνης, όπως η αστυνομία, η υπηρεσία επιτήρησης και φορείς του τρίτου τομέα. Υποστηρίζουν τη μάθηση και τη δημιουργία γνώσεων στο Σέφιλντ και την περιοχή του South Yorkshire μέσω των τοπικών, εθνικών και διεθνών δικτύων μας.

Αυτοί οι επαγγελματικοί δεσμοί μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε ευκαιρίες να αναλάβετε μια σειρά από ζωντανά ερευνητικά προγράμματα και να μάθετε για την αστυνομική πρακτική με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Οι ευκαιρίες αυτές περιλαμβάνουν διεθνείς τοποθετήσεις, καθώς και διεθνείς εκπαιδευτικές εκδρομές.

Ευκαιρίες δικτύωσης

Θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε με επαγγελματίες μέσω σεμιναρίων, προγραμμάτων εσωτερικών και εξωτερικών ομιλητών, της φοιτητικής μας κοινωνίας αστυνόμευσης και του προγράμματος διαλέξεων για προσκεκλημένους. Αυτές οι ευκαιρίες περιλαμβάνουν την εργασία στο πλαίσιο του Κέντρου Helena Kennedy για τη Διεθνή Δικαιοσύνη σε τοπικές, εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Professional Policing with Foundation Year BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

77% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγέλματα πωλήσεων
1% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Εργασία, εξετάσεις, πρακτική άσκηση**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

This must include at least 32 points from one A level or equivalent BTEC National qualifications excluding general studies For example: CC at A Level, MPP in BTEC Extended Diploma, Pass overall from a T level qualification with D or E from core, or a combination of qualifications, which may include AS levels and EPQ.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε βαθμολογία IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Υποτροφίες, εκπτώσεις και υποτροφίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςProfessional Policing with Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15860 έτος 1
Διεθνή £15860 έτος 1
EU £16655 έτος 1
Διεθνή £16655 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2024/2025 ρυθμίζονται από τη βρετανική κυβέρνηση και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ενδεικτικά, τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/2024 είναι 9.250 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Τα δίδακτρα για τους φοιτητές από το εξωτερικό/ΕΕ που ξεκινούν σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/24 είναι 16.655 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αστυνομικές Σπουδές": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University
 • Why I love Sheffield

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ποινικές έρευνες και μελέτες αστυνόμευσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνόμευση και ποινικές έρευνες (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 10% 19% £16750 125 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογική έρευνα με ψυχολογία με έτος θεμελίωσης κοινωνικών επιστημών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αστυνομικές σπουδές με ποινικές έρευνες με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
54% 0% 10% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Έγκλημα και έρευνα BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
92% 4% 15% £15000 130 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 20% £14900 73 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
64% 6% 18% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία, αστυνόμευση και έρευνες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
- - - £15600 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική αστυνόμευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης